Dit is wat Paolo uit 'The Lizzie McGuire Movie' nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Paolo uit 'The Lizzie McGuire Movie' nu doet
Dit is wat Paolo uit 'The Lizzie McGuire Movie' nu doet
Anonim

Zelfs na 18 jaar hebben millennials nog steeds een speciaal plekje in hun hart voor Lizzie McGuire. De Disney-show over de 13-jarige Lizzie en haar avonturen op de middelbare school bracht Hilary Duff tot sterrendom en gaf haar een van haar grootste acteerrollen (in ieder geval naar onze mening!).

De populaire tv-serie kreeg in 2003 een vervolg met een film, die evenzeer werd aanbeden door fans.

De cast van Lizzie McGuire is veel veranderd sinds het filmen is ingepakt. Een van de meest memorabele personages uit de wereld van Lizzie, Paolo Valisari uit de film, werd gespeeld door acteur Yani Gellman, die niet deelnam aan de cast van het tv-programma voor de virtuele tafelreünie die ze in 2020 deelden.

Fans hebben misschien een hekel aan zijn personage in de film, maar ze willen graag weten wat hij tegenwoordig van plan is! Lees verder om erachter te komen wat Yani Gellman nu doet.

‘The Lizzie McGuire Movie’

In 2003 werd The Lizzie McGuire Movie uitgebracht na het succes van de tv-serie, die oorspronkelijk werd uitgezonden op Disney Channel. Terwijl de tv-serie het leven van Lizzie volgde terwijl ze door de middelbare school navigeerde, laat de film zien dat Lizzie en haar beste vrienden op schoolreisje naar Rome gaan voordat ze naar de middelbare school gaat.

Lizzie's beste vriendin Miranda Sanchez is afwezig in de film, maar haar andere beste vriend Gordo is er wel, samen met Lizzie's aartsvijand Kate en voormalige crush Ethan.

Tijdens haar reis naar Rome wordt Lizzie aangezien voor de Italiaanse popster Isabella. Isabella's zangpartner Paolo gebruikt dit in zijn voordeel en probeert de wereld ervan te overtuigen dat Lizzie Isabella is, zodat hij haar imago kan manipuleren om zijn eigen egoïstische redenen.

Intussen v alt Lizzie voor hem en geniet ze ervan om als een popster te worden behandeld.

Het karakter van Paolo, gespeeld door Yani Gellman

Het personage van Paolo werd gespeeld door Yani Gellman, die het personage meesterlijk op zo'n manier uitvoerde dat het publiek hem haatte. In eerste instantie lijkt hij charmant en dromerig, maar wanneer zijn ware aard wordt onthuld, willen kijkers niets liever dan hem zien lijden.

Het echte plezier van de film komt aan het einde wanneer Lizzie en Isabella samenwerken om Paolo een voorproefje van zijn eigen medicijn te geven.

Yani Gellman's training als acteur

Yani Gellman wist al op jonge leeftijd dat hij acteur wilde worden.

Nadat hij zijn droom met zijn vader David had gedeeld, solliciteerde hij naar het Claude Watson Arts Program aan de Earl Haig Secondary School in New York City. Hij werd eerst afgewezen, maar zijn vader, die zijn dromen steunde, overtuigde de faculteit van de school om zijn zoon te accepteren.

Naast zijn opleiding als acteur, ging Gellman naar de universiteit en studeerde politieke wetenschappen. Voordat hij in The Lizzie McGuire Movie speelde, had hij bijrollen in films als Urban Legends: Final Cut, Jason X en The Matthew Shepard Story.

Yani Gellman's acteercarrière na 'Lizzie McGuire'

Zijn rol als antagonist in The Lizzie McGuire Movie katapulteerde Gellman naar roem en maakte hem een hartenbreker onder het tienerpubliek.

Na zijn werk aan Lizzie McGuire, werd Yani gecast in de Canadese tv-serie Monster Warriors, voordat hij Rafe Torres speelde in de soapserie The Young and the Restless tussen 2008 en 2012.

Andere tv-programma's waarin Gellman in de loop van zijn carrière is verschenen, zijn onder meer Degrassi Goes Hollywood, Pretty Little Liars en 90210.

Naast het verschijnen in gedrukte advertenties voor modemerken zoals Omega-horloges, vertakt Gellman zich ook terug in de film, in de film 47 Meters Down in 2017.

Laatst was hij te zien in de tv-series Dynasty en Bosch.

Vandaag is Yani Gellman schrijver en regisseur

Yani Gellman heeft veel succes gehad als acteur sinds hij in The Lizzie McGuire Movie speelde. Maar hij heeft ook andere gebieden van de entertainmentindustrie verkend. Tegenwoordig is hij ook een ervaren schrijver en regisseur.

Zijn meest opvallende werk is de korte film Greetings, From The Planet Krog!, een officiële selectie voor het Slamdance Film Festival 2020.

Yani Gellman's persoonlijke leven

Yani Gellman houdt zijn persoonlijke leven grotendeels voor zichzelf, maar we zijn er vrij zeker van dat hij zich niet langer voordoet als een popster en Amerikaanse toeristen probeert te misleiden om zichzelf in verlegenheid te brengen in het Colosseum!

Volgens Celeb Wiki Corner is Gellman nu getrouwd met Jacqui Kotyk, een mensenrechtenadvocaat met wie hij rond 2017 begon te daten. Hij plaatst soms eerbetoon aan zijn vrouw op Instagram en zij is ook zijn date geweest bij premières die hij heeft bijgewoond, ook voor de 47 Meters Down van 2017.

Hoewel Yani niet opnieuw is verschenen in het Lizzie McGuire-universum, zijn fans blij om te zien dat hij een veel gracieuzer pad in het leven volgt dan zijn personage Paolo.

Aanbevolen: