Wat Adam Lamberg heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire

Inhoudsopgave:

Wat Adam Lamberg heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire
Wat Adam Lamberg heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire
Anonim

Lizzie McGuire heeft een stempel gedrukt op de harten van een hele generatie fans. De show, waarin Hilary Duff het titulaire personage speelde in een van haar grootste rollen, wordt nog steeds aanbeden door fans over de hele wereld.

Ook al is de oorspronkelijke doelgroep nu volwassen, ze zijn nog steeds gehecht aan dit warme en verslavende tv-programma over de lotgevallen van een 13-jarig meisje.

Hilary Duff is zeker veel veranderd sinds haar Lizzie McGuire-dagen, net als de rest van de voormalige castleden. Hoewel sommige sterren van de show in de openbaarheid zijn gebleven, is Adam Lamberg, die de rol van Lizzie's beste vriend Gordo speelde, bijna verdwenen uit Hollywood.

En fans hielden zoveel van Gordo dat ze wanhopig willen weten wat Lamberg heeft uitgespookt sinds het einde van de show. Blijf lezen om erachter te komen wat er aan de hand is met de jongen die Lizzie's hart stal.

Adam Lambergs rol in 'Lizzie McGuire'

Op Lizzie McGuire speelde Adam Lamberg de rol van David 'Gordo' Gordon, Lizzie's beste vriend. Gordo staat aan Lizzie's zijde terwijl ze alle uitdagingen van het leven aangaat waarmee junior high-kinderen worden geconfronteerd.

Hij is super intelligent en loyaal aan Lizzie, en in The Lizzie McGuire Movie wordt onthuld dat hij zelfs verliefd op haar is. Voor veel fans is het mooiste moment aan het einde van de film, waar Lizzie en Gordo eindelijk een langverwachte eerste kus delen.

Lamberg speelde in beide seizoenen van de show en ook in de film, die in 2003 in première ging. Maar nadat Lizzie McGuire was geëindigd, verloren fans Lamberg uit het oog.

Adam Lamberg's acteercarrière na 'Lizzie McGuire'

Na Lizzie McGuire was Hilary Duff een tieneridool. Ze speelde in verschillende tienerfilms, waaronder A Cinderella Story, Raise Your Voice en Cheaper by the Dozen. Ze vertakt zich ook in de muziekindustrie, bracht verschillende hitalbums uit en toerde over de hele wereld.

Ter vergelijking: Adam Lamberg leek zijn handen schoon te maken van de entertainmentindustrie.

Na 2003 heeft hij nog maar twee acteercredits op zijn naam staan, en het waren allebei indiefilms. Een daarvan was een Pascha-komedie getiteld When Do We Eat, die in 2005 uitkwam. De andere was een romance genaamd Beautiful Loser, die in 2008 werd uitgebracht.

Sindsdien heeft Lamberg geen acteercredits meer gehad.

Haar diploma halen

The Daily Californian meldt dat Lamberg na de middelbare school naar de universiteit ging. Hij studeerde aan de University of California, Berkeley, en behaalde een graad in aardrijkskunde.

Hoewel nieuwsgierige fans het hele internet hebben afgespeurd, is er heel weinig bekend over Lambergs studententijd, of dat hij na het behalen van zijn diploma een baan in de aardrijkskunde heeft gekregen.

Hoewel Lamberg geen carrière in Hollywood nastreefde zoals Hilary Duff deed, wordt hij nog steeds beschouwd als een van de rijkste voormalige castleden van de show.

Adam Lambergs volwassen leven

Volgens Looper kreeg Lamberg wel een baan in New York City bij het Irish Arts Center. De organisatie deelde in 2015 een foto van de voormalige kindacteur op Twitter toen hij hun dansfestival bijwoonde.

Ondanks het werken in het Irish Arts Centre, lijkt Lamberg niet van Ierse afkomst te zijn. Zijn vader, Marc Lamberg, is joods, terwijl zijn moeder Suzanne Frans-Canadees is.

Adam Lamberg was down voor de reboot

Toen er in 2020 sprake was van een herstart van Lizzie McGuire, waren fans opgetogen toen Adam Lamberg aan het project gehecht leek te zijn. Hij was te zien op een promotiefoto met Hilary Duff en werd door meerdere nieuwsbronnen gemeld om mee te doen aan de reboot.

De reboot was gepland in New York City en zou Lizzie volgen zoals ze in de dertig was, in een poging een perfect leven te behouden.

Lamberg verscheen in een castreünie in 2020 die op YouTube werd geplaatst, waar opgewonden fans hem voor het eerst in bijna 20 jaar konden zien. Hij voegde zich bij zijn voormalige castgenoten terwijl ze een beroemde aflevering van de serie met de naam 'I Want a Bra' naspeelden.

Fans waren ook enthousiast om Lalaine op de reünie te zien, omdat ze haar rol van Miranda Sanchez in de film uit 2003 niet opnieuw vertolkte. De cast speelde de scènes vanuit hun eigen huis om fans te vermaken die tijdens de COVID-19-pandemie in quarantaine zaten.

Waarom de herstart van 'Lizzie McGuire' nooit is gebeurd

Tragisch voor fans van de show, bevestigde Hilary Duff in december 2020 dat de reboot niet door zou gaan.

Hoewel er beelden opdoken van de reboot die al gefilmd was en uitgezonden zou worden op Disney+, onthulde Duff dat ze officieel besloten om het idee van een reboot naar bed te brengen.

Hoewel fans er kapot van waren om te horen dat ze nooit een reboot zouden krijgen, was het magisch om de meeste cast herenigd te zien tijdens de COVID-19-pandemie.

Aanbevolen: