Dit is wat Jake Thomas heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jake Thomas heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire
Dit is wat Jake Thomas heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire
Anonim

De hit Lizzie McGuire is een van de grootste en beste shows in de geschiedenis van Disney Channel, en de artiesten in de show hebben de vruchten geplukt van het succes van de show. Natuurlijk was Hilary Duff ongetwijfeld de grootste ster die uit de show naar voren kwam, maar de andere artiesten hebben het heel goed gedaan voor zichzelf.

Jake Thomas speelde Matt McGuire in de show en hij paste perfect bij wat de show van het personage nodig had. Nadat de serie was afgelopen, bleef Jake bezig en kreeg uiteindelijk rollen in een aantal andere hitshows.

Laten we eens kijken naar wat Jake Thomas heeft uitgespookt sinds Lizzie McGuire.

Hij verscheen op 'Cory In The House'

Jake Thomas Disney Channel
Jake Thomas Disney Channel

Jake Thomas is misschien niet de grootste naam die uit Disney Channel voortkomt, maar het succes dat de artiest al vroeg in zijn carrière op het netwerk vond, v alt niet te ontkennen. Hij had wat acteerervaring voordat hij auditie deed voor Matt McGuire, en het is duidelijk dat de mensen die Lizzie McGuire tot leven brachten, genoten van wat ze van hem zagen.

In 2001 scoorde Thomas de rol van Matt McGuire en keek nooit meer achterom. Hij was een integraal onderdeel van het succes van de show, ondanks dat hij niet de hoofdrol speelde in de serie. Natuurlijk hielden we allemaal van Lizzie en de dynamiek die ze had met haar vrienden, maar Matt kon als een grote komische opluchting dienen als hij in beeld was.

Na afloop van de show zou Thomas in een andere Disney Channel-show terechtkomen: Cory in the House. Die serie was een spin-off van That's So Raven en was een succes op zich. Thomas speelde Jason Stickler gedurende 11 afleveringen van de show en fans waren verheugd om de artiest weer in actie te zien op Disney Channel.

Ondanks het succes dat hij al vroeg op het netwerk vond, zou Thomas uiteindelijk ouder worden en de rollen die hij op zich zou nemen gaan uitbreiden. Dit leidde hem naar een aantal procedurele drama's die een andere kant van de capaciteiten van de acteur lieten zien.

Hij is in procedurele drama's geweest zoals 'Criminal Minds'

Jake Thomas Criminal Minds
Jake Thomas Criminal Minds

Proceduredrama's, vooral succesvolle, leiden door de jaren heen tot tonnen verschillende artiesten, en Jake Thomas vond uiteindelijk een plekje in deze shows. Natuurlijk was hij eerder een kinderster op Disney Channel, maar hij vond echt een groove met meer volwassen shows.

Vanaf 2004 bevond de acteur zich in Without a Trace voor een aflevering, die de deur opende voor andere kansen die later zouden komen. Vier jaar later verscheen Thomas in een aflevering van Cold Case, die in 2009 werd gevolgd door CSI: Miami. Hij was ook te zien in shows als ER en Lie to Me.

Het jaar daarop was de artiest te zien in een aflevering van Criminal Minds. In 2012 zou Thomas optreden in de procedurele shows NCIS en CSI: NY. Zie je hier een trend? Er was natuurlijk werk tussen deze shows, maar Thomas vond consistent werk aan de procedurele shows van deze hits.

Ondanks het succes dat hij door de jaren heen heeft gevonden, wordt Thomas nog steeds erkend voor zijn werk op Disney Channel. Helaas voor fans ziet het er niet zo goed uit voor Lizzie McGuire die triomfantelijk terugkeert.

Hij was gepland om te verschijnen in de 'Lizzie McGuire'-reboot

Jake Thomas LM opnieuw opstarten
Jake Thomas LM opnieuw opstarten

Terwijl Disney+ zich opmaakte voor de lancering, werd aangekondigd dat Lizzie McGuire terug zou komen, maar na verloop van tijd zouden er creatieve meningsverschillen ontstaan die dingen schijnbaar op de plank legden. Zoals het er nu uitziet, ziet het er niet naar uit dat deze opwekking zal plaatsvinden.

Volgens Seventeen vertelde Thomas dat de show niet doorgaat en waar Matt McGuire tegenwoordig was. 'Ik vind het jammer dat jullie allemaal niet kunnen zien hoe Matt opgroeide. Hij was behoorlijk koel. Nog steeds een beetje eigenwijs, maar een goede kerel. Groot geleefd. Sprak vloeiend Japans. En was een totale Elon Musk-fanboy, 'onthulde Thomas.

Over het onvermogen van de show om van de grond te komen, zei Hilary Duff: "Ik wil dat elke reboot van Lizzie eerlijk en authentiek is voor wie Lizzie vandaag zou zijn. Dat verdient het personage. We kunnen allemaal even de tijd nemen om te rouwen om de geweldige vrouw die ze zou zijn geweest en de avonturen die we met haar zouden hebben beleefd. Ik ben erg verdrietig, maar ik beloof dat iedereen zijn best heeft gedaan en dat de sterren niet op één lijn lagen. Hé, nu, dit is waar de jaren 2020 van gemaakt zijn."

Het is jammer dat we Jake Thomas niet terug zullen zien komen als Matt McGuire, maar Disney-fans kunnen altijd met plezier terugkijken op zijn tijd op Disney Channel en op een aantal succesvolle procedurele shows.

Aanbevolen: