Alles wat Lalaine heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire

Inhoudsopgave:

Alles wat Lalaine heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire
Alles wat Lalaine heeft gedaan sinds 'Lizzie McGuire
Anonim

Als je het nieuws de afgelopen weken niet hebt gevolgd, heb je misschien het moment van heropleving gemist dat Lizzie McGuire nu heeft. De populaire Disney Channel-show, die werd uitgezonden van 2001 tot 2004, is geliefd bij het publiek dat opgroeide naast Lizzie en haar vrienden, en ze waren verpletterd toen ze hoorden dat de reboot die Disney+ in 2019 had gepland, was geannuleerd.

Deze maand hing het internet aan elke tweet van Hilary Duff, omdat ze in het openbaar begon te spreken over de redenen waarom de opwekking werd geannuleerd. In alle ophef zijn we bijna vergeten dat, hoewel ze het titulaire personage was, het in werkelijkheid het trio van beste vrienden was dat het hart van de show vormde: Lizzie, en haar beste vrienden Gordon en Miranda, gespeeld door Adam Lamberg en Lalaine. Dus eh… heeft iemand ze in het oog? We bewaren Adam Lamberg voor nog een dag, maar hier is alles wat Lalaine heeft gedaan sinds Lizzie McGuire.

10 Ze had een korte muziekcarrière

Terwijl Lizzie McGuire nog steeds in de lucht was en Lalaine nog steeds in die mooie plek van het tienersterrendom van Disney Channel was, tekende Warner Brothers haar als artiest en nam ze in 2003 een studioalbum op. veel commercieel succes, maar de echte fans herinneren zich misschien nog haar latere singles, "I'm Not Your Girl" en "Did You Hear About Us?" Haar charisma als zangeres is zo meeslepend, we hopen dat er in de toekomst meer muziekprojecten zijn!

9 Ze heeft wat juridische problemen gehad

Helaas was Lalaine niet in staat om uit de juridische problemen te blijven die zo vaak sterren lijken te plagen die op zo'n jonge leeftijd beroemd worden. In 2007 werd Lalaine gearresteerd op een misdrijftelling van methamfetaminebezit. Na het voltooien van een drugsrehabilitatieprogramma, werd het misdrijf uit haar dossier geschrapt als onderdeel van haar pleidooiovereenkomst.

8 Ze heeft een paar kleinere rollen gespeeld

Het is ongebruikelijk dat een acteur die eerder zulke grote rollen speelde, plotseling in bijrollen speelt; meestal is het andersom, toch? Lalaine bewees dat ze niet te groot was voor haar broek door een kleine rol te spelen in het Emma Stone-voertuig Easy A uit 2010 en een rol in de YouTuber-video 'Urban Legendz' van Shane Dawson. We vinden Miranda nog steeds het leukst!

7 Ze speelde bas in een band

Lalaine had kort gespeeld in de volledig vrouwelijke Amerikaanse indieband Vanity Theft, en liet haar dimensie als muzikaal artiest zien als basgitarist van de band. In 2011 werd ze gevraagd de band te verlaten, hoewel de redenen niet helemaal duidelijk zijn. De drie oorspronkelijke leden van de groep begonnen een tournee in 2011 zonder haar en hadden matig succes met touren en opnemen totdat ze officieel uit elkaar gingen in 2015.

6 Ze speelde een gastrol in een webserie met nog een throwback-ster

In 2015 speelde Lalaine mee in een webserie gemaakt door Matt Cullen en Troy LaPersonerie genaamd Raymond and Lane. Fans van een Lizzie McGuire-liefhebbende leeftijd herkennen misschien ook nog een knaller van de vorige ster: All That's Lori Beth Denberg speelde de tegenhanger van Lalaine in de webserie, die aan populariteit won toen het op Perez Hilton te zien was.

5 Ze speelde een gastrol in de kookshow van Christy Carlson Romano

Christy Carlon Romano - of, zoals je haar waarschijnlijk kent, Ren Stevens - host een YouTube-kookprogramma genaamd Christy's Kitchen, en host regelmatig gasten die hetzelfde throwback-akkoord raken als de Even Stevens en Kim Possible zelf. Lalaine ging in 2019 op de show en de twee praatten gemakkelijk, hun charisma onmiskenbaar. In wat een berekende zet moest zijn, was de outfit van Lalaine de perfecte terugkeer naar de gekke ensembles die Miranda destijds kenmerken.

4 Ze heeft een rol in Film Fest Favoriet 'Definition Please'

Definition Please is een film uit 2020, geschreven en geregisseerd door Sujata Day, die veel fans zullen herkennen als Sarah uit Issa Rae's Insecure. Day speelt de hoofdpersoon, een slordige voormalige spellingsbijenkampioen die opnieuw contact moet maken met haar vervreemde broer wanneer hun moeder ziek wordt. Lalaine speelt Krista, de beste vriendin van Day's Monica. Fans zullen opgelucht zijn om Lalaine pas in 2020 op het scherm te zien, en niet minder in zo'n gevierde nieuwe film.

3 Ze bleef vriendelijk met Hilary Duff

Je dromen hoeven niet te sterven, Miranda en Lizzie zijn nog steeds vrienden! Of in ieder geval vriendschappelijk. Hoewel ze elkaar in de jaren na de show uit het oog verloren, bevestigen beide dat dit simpelweg te wijten was aan overvolle schema's en de regelmatige tol van het leven. Een korte reünie in 2015 had fans giechelen over de heropflakkering van de BFF's op het scherm, en hoewel ze niet het onafscheidelijke paar zijn waar we van hielden in de show, lijkt de sfeer die van geweldige vrienden te zijn die ervan genieten om elkaars pad te kruisen wanneer het gebeurt.

2 Ze… Haar Instagram op Privé zetten?

In een zeldzame beweging met sterren van haar kaliber, heeft Lalaine een privé Instagram-account, hoewel het onduidelijk is of dit tijdelijk of meer permanent is. Met meer dan 90k volgers lijkt ze de publiciteit niet nodig te hebben, maar haar bio leidt kijkers naar de Definition Please-trailer. Een mysterieuze vrouw!

1 Ze wordt uitgesproken tegen de witwassing waarmee ze als jonge acteur te maken kreeg

Lalaine is van Filippijnse afkomst en heeft publiekelijk de frequente "white wash" genoemd die ze vaak onderging in opdracht van studio's en leidinggevenden. Zelfs haar mononieme naam "Lalaine" was te wijten aan het feit dat haar achternaam "Vergara-Paras" met een koppelteken als "te etnisch" werd beschouwd. Ze onthult dat foto's van haar zorgvuldig zijn geselecteerd om zo wit mogelijk te lijken, en dat ze sindsdien hard heeft gewerkt om zichzelf en haar Filippijnse afkomst als mooi en waardevol te accepteren.

Aanbevolen: