Big Brother All-Stars: de 10 spelers met de hoogste winkansen (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Big Brother All-Stars: de 10 spelers met de hoogste winkansen (tot nu toe)
Big Brother All-Stars: de 10 spelers met de hoogste winkansen (tot nu toe)
Anonim

Het is geen geheim dat Big Brother All-Stars op dit moment volop aan de gang is. Al onze favorieten zijn weg, de vreselijke mensen winnen dingen, weet je, alles gaat zoals verwacht voor grote AG in de stoel van die producent. Terwijl het aantal afneemt en we onze weg naar de jury banen, blijft de vraag: wie gaat er dit seizoen winnen? Er zijn nog genoeg spelers over en deze tien hebben waarschijnlijk de beste kans om te winnen met de manier waarop de zaken nu gaan.

10 Kevin

Kevin van Big Brother 22
Kevin van Big Brother 22

Kevins kansen om te winnen zijn tot nu toe niet goed. Hij lijkt niets te begrijpen wat er in huis gebeurt … ooit, en zijn enige solide alliantie is een groep mensen die allemaal in de rij staan om naar huis te gaan. Als hij het einde ha alt, zal het een wonder zijn, en vanaf nu heeft hij geen aanspraak op de jury om uit te leggen waarom hij een overwinning verdient. Als hij de laatste twee ha alt, wordt het een moeilijke verkoop om de $ 500.000 te krijgen.

9 Bayleigh

Bayleigh van Big Brother 22
Bayleigh van Big Brother 22

Bayleigh is op geen enkele manier zo hulpeloos als Kevin in dit spel, maar ze is een doelwit in dit huis. Ze heeft niet veel mensen die haar vertrouwen, en ze staat op het punt om snel naar huis te gaan, tenzij een kracht haar in het spel kan houden. Hoewel ze op dit moment een goede jurykandidaat is, moet ze gewoon beginnen met het winnen van competities (of Da'Vonne) als ze enige vorm van blijvende kracht in dit spel wil hebben. Op dit moment ziet het er niet goed uit.

8 Kerst

Kaysar en Kerstmis
Kaysar en Kerstmis

Kerstmis zit in de machtsalliantie, ze kan composities winnen, maar ze heeft één fatale fout die haar spel zal verpesten. Ze is een volger. Ze liet dit zien in BB19 met Paul en ze heeft laten zien dat ze dit keer hetzelfde doet.

Als Kerstmis wil winnen, moet ze haar eigen bewegingen maken, anders wordt ze net als de vorige keer naar het einde gesleept. Misschien zal ze ons verrassen, maar houd je adem absoluut niet in.

7 Ian

Ian van Big Brother 22
Ian van Big Brother 22

Ian bevindt zich momenteel in een prima positie in het spel, maar de andere spelers zijn op hun hoede voor hem. Hij heeft één keer gewonnen, en hoewel mensen er geen probleem mee hebben hem een tijdje in de buurt te houden, laten ze hem niet twee keer tot het einde komen. Als hij wil winnen, moet hij nog een paar weken rustig blijven en dan dingen gaan winnen. Laten we kijken of hij het kan laten werken.

6 Memphis

Memphis van Big Brother 22
Memphis van Big Brother 22

Memphis bevindt zich in een zeer vergelijkbare positie als Kerstmis. Hij zit in de machtsalliantie, hij kan composities winnen en hij heeft één fout. Zijn alliantie vertrouwt hem niet zo veel. Ze weten dat hij bereid is stappen te ondernemen die hem het meest ten goede komen in plaats van zijn alliantie, wat duidelijk werd toen hij Janelle en Kaysar niet nomineerde voor uitzetting tijdens zijn regeerperiode als HOH. Memphis zal het ver schoppen, maar hij zal een van de eersten zijn die zijn alliantie opstart als het zover is.

5 Tyler

Tyler van Big Brother 22
Tyler van Big Brother 22

Tyler bevindt zich in een van de betere posities om te winnen. Hij gebruikt dezelfde strategie als de laatste keer dat hij het spel speelde, en het werkt. Hij heeft deals met zowat iedereen in huis, en hij is helemaal geen doelwit. Hij is nu aan het uitrollen en zoals we weten, kan hij wedstrijden winnen wanneer dat nodig is. Tyler bevindt zich momenteel in een fantastische positie, en als de dingen niet snel veranderen, zal dat zo blijven.

4 Dani

Dani van Big Brother 22
Dani van Big Brother 22

Dani bevindt zich in een geweldige positie. Natuurlijk, het huis is misschien in zeer kleine mate voor haar, maar ze hoort bij de mensen die ze moet zijn. Haar belangrijkste probleem is dat als de meisjes de een na de ander naar huis blijven gaan, ze in de problemen komt. De mannen van haar bondgenootschap willen haar voor zich uit, en dit kan erg gevaarlijk voor haar zijn. We zullen zien of ze deze hindernis kan overwinnen.

3 Cody

Cody van Big Brother 22
Cody van Big Brother 22

Cody werkt met de slang, en jongen, wat gaat het goed met hem.

Ondanks dat Kaysar verschillende bommen tot ontploffing bracht voordat hij vertrok met zijn ontruimingstoespraak, zit Cody mooi. Weinigen willen echt een kans op hem maken, en degenen die dat wel doen, zijn al uitgezet of winnen nooit iets. Hij heeft iedereen die aan de macht is aan zijn zijde, waardoor zijn spel enigszins ondoordringbaar is. Hoe onsympathiek hij nu ook is met zijn bewegingen, het v alt niet te ontkennen dat hij een geweldig spel speelt.

2 Nicole

Nicole van Big Brother 22
Nicole van Big Brother 22

Een van de beste spelers in huis op dit moment is Nicole. Yucky.

Ondanks hoe vreselijk ze in het algemeen is, speelt ze een zeer solide spel. Ze heeft tot nu toe bij elke uitzetting haar vuile handen gehad. Ze bepa alt wat er in huis gebeurt, en niemand (die aan de macht is) wil haar uitschakelen. Ze kan met haar huidige gameplay tot het einde uitrollen, zelfs als er één persoon is die het beter doet dan zij.

1 Enzo

Enzo van Big Brother 22
Enzo van Big Brother 22

Enzo speelt ongetwijfeld het beste spel in huis. Hij heeft elke uitzetting onder controle gehad en niemand heeft zijn naam in de mond. Hij kan wedstrijden winnen, maar dat hoeft niet. Hij heeft de touwtjes in handen en niemand denkt dat hij een bedreiging is die groot genoeg is om uit te schakelen. Als er nu een winnaar zou worden gekroond, zou Enzo degene zijn die hem zou pakken.

Aanbevolen: