Adam Sandler had specifieke gedachten over het werken met NBA-spelers voor zijn nieuwe film Hustle

Inhoudsopgave:

Adam Sandler had specifieke gedachten over het werken met NBA-spelers voor zijn nieuwe film Hustle
Adam Sandler had specifieke gedachten over het werken met NBA-spelers voor zijn nieuwe film Hustle
Anonim

Geboren in 1966 en nu 55 jaar oud, heeft de in Amerika geboren Adam Sandler een uiterst succesvolle carrière opgebouwd als zowel filmproducent als acteur. Zijn geschatte vermogen ligt rond de maar liefst $ 420 miljoen dollar, volgens Celebrity Net Worth, tot $ 20 miljoen per film. Het is gemakkelijk te zien hoe zo'n bedrag snel kan oplopen. Het is echter alleen dankzij dit succes dat hij het zich kan veroorloven zijn vrienden zo royaal te betalen voor de hoofdrol in zijn films.

Het is eerlijk om te zeggen dat de meeste filmproducties van Sandler een enorm succes zijn geweest, met twee van zijn meest succesvolle kassahits Grown Ups (2010) en The Hotel Transylvania Series. Gecombineerd haalden beide producties een duizelingwekkend bedrag op van meer dan $ 1 miljard dollar. Sandler's lange reeks filmhits heeft hem zelfs een deal van $ 250 miljoen opgeleverd met een van de grootste streamingseries ter wereld - Netflix.

Hoeveel films heeft Adam Sandler geproduceerd?

Sandler, vooral bekend om zijn komische twist en hitfilmproductie, heeft in de loop van zijn carrière een heleboel zeer succesvolle films geproduceerd, waaronder Dentist, Grown-Ups, That's My Boy en zijn meest recente Netflix-release, Drukte. In totaal heeft Sandler gedurende zijn tijd in de industrie minstens 79 films geproduceerd.

Welke film is echter het meest succesvol geweest? Het antwoord zal voor velen misschien als een verrassing komen, maar Sandlers meest succesvolle film is in feite Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. In totaal heeft de film meer dan $ 520 miljoen dollar opgebracht.

Een interessante ontwikkeling die veel Sandler-kijkers door de jaren heen hebben opgemerkt, is dat de Amerikaanse producer het leuk lijkt te vinden om zijn vrienden bij zijn films te betrekken en dezelfde acteurs herhaaldelijk te gebruiken.

Een voorbeeld hiervan is Taylor Lautner, een Amerikaanse acteur die vooral bekend is vanwege zijn rol als Jacob in de Twilight-films met vampierthema's. Hij verscheen tot nu toe in drie van Sandler's films. Dit is een factor die Sandler op zichzelf uniek maakt.

Zijn nieuwste Netflix-filmrelease ' Hustle ' volgt het verhaal van een basketbalscout genaamd Stanley, gespeeld door Sandler zelf, terwijl hij hoopt zijn carrière binnen de NBA nieuw leven in te blazen. Opwindend ontdekt Stanley wat volgens hem de volgende NBA-ster is, en doet hij er alles aan om hem een plaats in de NBA veilig te stellen, ondanks schijnbaar duidelijke tegenwerking en spanningen.

In de aanloop naar de release wachtten zowel basketbal- als Sandler-fans met spanning op de Hustle-film. Maar hoe vindt Adam Sandler het werken met een groot aantal NBA-sterren voor zijn nieuwe film?

Adam Sandler werkte graag met NBA-sterren

Zelfs vóór de release van Sandler's nieuwe Netflix-film Hustle hadden veel fans al de inside scoop dat een reeks bekende NBA-spelers in zijn nieuwe film te zien zouden zijn. Enkele van deze spelers zijn Tyrese Maxey, Matisse Thybulle, Allen Iverson , Tobias Harris, Dirk Nowitzki en voormalig speler Boban Marjanović en Juancho Hernangomez, een Spaanse NBA-speler.

Dus, werken met zulke grote namen in de sportindustrie was zeker een opwindende ervaring voor Sandler als zo'n grote basketbalfan? In een recent interview met Variety maakte Sandler zijn enthousiasme heel duidelijk.

Toen hem werd gevraagd over de basketbalfilm, zei hij: Ik heb een geweldige tijd gehad bij het maken van deze film, en de regisseur is geweldig. En met alle mede-sterren waar ik nu vrienden mee kan worden, is het geweldig.”

Evenzo sprak hij ook zijn plezier uit over het werken met enkele andere NBA-castleden. Toen hij over Hernangomez sprak, zei Sandler: "Hij is een knappe coole man". Het lijkt er dus op dat de producer van Grown-Ups enorm genoten heeft van zijn tijd op de set om de spelers te leren kennen, zowel op als buiten het scherm.

Zijn gevoelens hierover worden eerder in het interview ondersteund, waar hij zijn reactie bespreekt toen hij het script voor de film voor het eerst ontving. Toen hij het script voor het eerst ontving, beweerde Sandler dat hij wist dat het iets was 'hij zou elke dag enthousiast naar zijn werk komen'.

Als we naar de toekomst kijken, lijkt het erop dat Sandler zijn zinnen heeft gezet op een andere sportfilm. Hij vertelde Variety verder dat hij 'op een dag heel graag honkbal zou willen' en dat hij hoopte dat dit een toekomstig project van hem zou kunnen zijn.

Over het algemeen lijkt het erop dat Sandler enorm heeft genoten van zijn ervaring tijdens het filmen met de NBA-spelers. Als je een fervent sportfan bent, kun je gerust zeggen dat je je ogen open kunt houden voor zijn volgende release.

Wat vinden fans van de film 'Hustle'?

Slechts enkele dagen na de eerste release leek ' Hustle ' voor velen nog een favoriet bij de fans. Een groot aantal positieve recensies stroomden binnen terwijl de verwachting van de fans met groot genoegen werd ontvangen.

De film heeft zowel critici als fans tevreden gesteld, met een publieksscore van 92% op Rotten Tomatoes en een indrukwekkende score van 88% van critici. Soortgelijke recensies werden herhaald op IMBD.com, waarbij de film 7,3/10 sterren ontving.

Aanbevolen: