10 Big Brother-spelers wiens games te vroeg eindigden

Inhoudsopgave:

10 Big Brother-spelers wiens games te vroeg eindigden
10 Big Brother-spelers wiens games te vroeg eindigden
Anonim

Het spel van Big Brother is moordend. Elke week wordt er een speler uit het spel gehaald, waardoor de kans op $ 500.000 eindigt. Vaak is het triest om deze spelers te zien vertrekken. Er zijn zoveel spelers die het spel vroeg verlaten en die veel interessante strategieën hadden die geweldig hadden kunnen zijn. Hier zijn 10 spelers wiens games veel te vroeg eindigden.

10 Kaysar

grote broer jaysar
grote broer jaysar

Elke keer dat Kaysar het spel speelt, is hij te vroeg weg. Hij is een uitstekende strateeg die het huis met gemak doorgrondt, en hij is ook niet zo'n slechte fysieke speler. In alle drie de seizoenen dat hij speelde, is hij echter een bedreiging, en hij staat op één lijn met een van de grootste bedreigingen in de geschiedenis van Big Brother (Janelle). Helaas kan hij het nooit lang volhouden.

9 Kemi

Afbeelding
Afbeelding

We weten echt niet zo veel over Kemi's gameplay, of ze een goede of slechte speler zou zijn. Dit is natuurlijk te wijten aan het feit dat ze veel te vroeg uitging in Big Brother 21. Natuurlijk is de controverse rond Kemi's uitzetting het feit dat zowat elke POC in het huis rug aan rug naar huis werd gestuurd. Als Kemi in een huis was geweest dat wat minder racistisch was, had ze misschien een geweldige run gehad.

8 Jessica Graf

Afbeelding
Afbeelding

Jessica Graf maakte één slechte zet tijdens haar run als HOH, en dat was het. Buiten dat verdiende ze nog een poging tot het Big Brother-spel, haar prejury verliezen was gewoon het ergste.

Jessica was in Big Brother 19, ook wel bekend als Paul's Mob Mentality-seizoen. Ze maakte geen enkele kans, het hele huis was vanaf dag één tegen haar. Misschien had ze in een andere wereld op All Stars kunnen staan, maar helaas. We zullen het nooit weten.

7 Da'Vonne

Da'Vonne Rogers in Big Brother
Da'Vonne Rogers in Big Brother

Da'Vonne is momenteel bezig met haar derde seizoen van Big Brother en misschien (maar waarschijnlijk niet) is dit de tijd dat ze het ver zal schoppen in het spel. In haar eerste seizoen werd ze al heel vroeg ingepakt, en voor de tweede keer kreeg ze amper een juryplaatsing.

Da'Vonne heeft een erfenis van fantastische boeken over het huis, dus het is altijd jammer om haar eerder te zien vertrekken dan ze verdient. Met hoe haar huidige seizoen verloopt, zou het eigenlijk alle kanten op kunnen gaan.

6 Jodi

Afbeelding
Afbeelding

Jodi Jodi Jodi. Eerstedagslaarzen zijn altijd het ergste, dit proces moet gewoon worden afgeschaft. We zien wat er met David is gebeurd, we gaven hem een kans en hij was gewoon verschrikkelijk. Als hij langer dan vier seconden in het huis was geweest, hadden we geweten dat hij afval was en zou hij niet zijn teruggekomen. Stop met het doen van schoenen op de eerste dag, laat iedereen in ieder geval de eerste week de tijd hebben om het spel te spelen.

Jodi werd uitgezonden voordat ze zelfs maar een kans had in BB14 door Dan. Hoe zou ze het hebben gedaan in het spel? Helaas zullen we het nooit weten. Ze had een All Stars-shot moeten krijgen boven David.

5 Keesha (BB22)

Afbeelding
Afbeelding

Keesha was een zeer welkome verrassing toen ze terugkeerde voor Big Brother 22. Niemand zag haar aankomen, dus het was geweldig om haar terug te hebben als All Star. Helaas werd ze als eerste naar huis gestuurd, waardoor ze geen kans had om invloed uit te oefenen op het spel. Toegegeven, Keesha voerde nooit echt campagne om te blijven tot ongeveer vijf seconden voor de liveshow, maar toch, als ze bij Kevin bleef, zou het beter zijn geweest voor iedereen die keek.

4 Annie

Afbeelding
Afbeelding

Annie kreeg nooit een kans in het spel omdat ze de saboteur was, in feite een plant om zoveel mogelijk ravage aan te richten in het spel. Helaas zorgde dit ervoor dat ze haar uiterste best deed, waardoor ze heel vroeg naar huis werd gestuurd.

Als Annie haar eigen spel had kunnen spelen, was ze misschien een geweldige speler geweest. Natuurlijk zullen we het nu nooit weten.

3 Cameron

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je Cameron nog? Omdat ik dat niet doe.

Cameron was weer een nacht uitzetting, en ja, we haten het nog steeds. Waarom bestaan deze dingen? Had Cameron een goed spel dat hij verborg? Wie weet! Dat zullen we nooit doen, want Cameron werd naar huis gestuurd voordat hij de kans had om het spel te spelen. Wat is het nut? Waarom doe je dit? Waarom waren vriendschapsarmbanden iets? Absoluut niet.

2 Haleigh

Afbeelding
Afbeelding

Haleigh ging niet per se vroeg naar huis, maar ze werd voor haar tijd naar huis gestuurd. Het enige lid van FOUTTE dat letterlijk iets deed, Haleigh won een paar wedstrijden (Tyler verloor die laatste HOH tegen haar, er zijn foto's om het te bewijzen) en had een goed sociaal spel. Als ze in een seizoen was geweest dat niet een complete stoomrol was door haar hele alliantie, had ze het misschien heel lang volgehouden. Hopelijk gaat ze naar een show als The Challenge en krijgt ze een tweede wind, ze verdient het zeker.

1 Nakomis (BB7)

Afbeelding
Afbeelding

Nakomis was een sterke speler in haar eerste seizoen, maar haar nalatenschap is ongetwijfeld de maker van de "achterdeur", of wat ze het Six-Finger Plan noemde. Deze zet creëerde een van de meest populaire Big Brother-strategieën aller tijden. Ze werd in de tweede week van Big Brother 7 naar huis gestuurd, en wie weet hoe het zou zijn gegaan als ze langer was blijven hangen.

Aanbevolen: