Dit is waarom het gezicht van Simon Cowell er zo uitziet

Inhoudsopgave:

Dit is waarom het gezicht van Simon Cowell er zo uitziet
Dit is waarom het gezicht van Simon Cowell er zo uitziet
Anonim

Simon Cowell kwam voor het eerst op de voorgrond in de vroege jaren 2000 toen hij werd bestempeld als de "gemene rechter" in de populaire FOX-serie, American Idol. Hoewel Cowell al bekend was in het Verenigd Koninkrijk, was hij gloednieuw in de Amerikaanse scene, maar hij katapulteerde al snel naar landelijke bekendheid en succes.

Na jaren als jurylid bij Idol te hebben gezeten, bracht Simon Cowell een overvloed aan talentenjachtshows naar de voorgrond, waaronder The X-Factor en America's Got Talent. Nou, tijdens zijn tijd op AGT begonnen fans zich af te vragen waarom Simon Cowell er in 2019 zo anders uitzag, waardoor we ons afvroegen waarom zijn gezicht er zo uitziet.

Bijgewerkt op 1 november 2021, door Michael Chaar: Simon Cowell was ooit de meedogenloos eerlijke rechter op American Idol, en trad later toe tot het panel van The X-Factor en nu, America's Got Talent, zijn fans echter gefocust op iets meer dan zijn oordeel. In 2019 onderging Simon Cowell een behoorlijke verandering in uiterlijk, wat duidelijk maakte dat hij te veel botox had gebruikt, terwijl hij zichzelf een verblindende set fineren kreeg. Hoewel zijn cosmetische procedures enige interesse wekten bij fans, leek Cowell ook veel dunner. Dit kwam allemaal tot stand toen de Britse ster veganist werd, wat uiteindelijk leidde tot zijn gewichtsverlies van 60 pond, wat zeker heeft bijgedragen aan zijn drastische verschil in uiterlijk. Ondanks dat hij hard aan zijn gewicht werkte, brak Simon zijn veganistische dieet om in 2020 weer aan te komen.

Hij geeft toe dat hij 'een beetje teveel' botox krijgt

Simon is altijd openhartig geweest over het houden van Botox. Ga hem voor eerlijk zijn en het bezitten! Hij was de persoon die Gordon Ramsay vertelde om wat gedaan te krijgen, volgens Gordon zelf. The Mirror meldt dat Simon ook Botox-vouchers heeft uitgedeeld aan zijn mede-sterren voor Kerstmis.

Simon geeft toe dat hij en zijn tv-vrienden vroeger overboord gingen met ijskoude injectibles. Hij zegt dat hij soms graag oude X-Factor-seizoenen terugkijkt om naar zijn eigen gezicht te staren.

"Ik had een paar jaar geleden waarschijnlijk een beetje te veel", zei hij tegen Hello! Tijdschrift. "Ik kijk graag naar 'de Botox-jaren'. We hebben allemaal zoiets van, 'Jezus, we hadden veel dat jaar. Niet zo veel dat jaar… misschien een beetje te veel dat jaar'… Maar er zijn veel dingen die je nu kunt doen, je hoeft niet alleen dingen te doen je gezicht met filler en Botox."

Zelfs als Simon afstand heeft genomen van injectibles, hebben de effecten ervan mogelijk de vorm en het gewicht van zijn gezicht voorgoed veranderd. Als cosmetisch chirurg en auteur vertelde Dr. Aamer Khan aan The Scottish Sun: "Zijn oogleden zien er erg zwaar uit en het is heel goed mogelijk dat de Botox zijn oogleden heeft doen hangen."

Toen werd hij veganistisch

Simon zegt dat hij sinds het voorjaar van 2019 een strikt veganistisch dieet volgt. Geïnspireerd door zijn zoon Eric heeft de hele Cowell-familie de vlees- en zuivelproducten gedumpt voor een aantal gezonde alternatieven, en hun keuzes werpen hun vruchten af.

"Je voelt je beter, je ziet er beter uit", vertelde hij aan The Scottish Sun. "Ik heb veel dingen weggelaten die ik niet had moeten eten en dat was voornamelijk vlees, zuivel, tarwe, suiker - dat waren de vier belangrijkste dingen."

Vanaf mei 2020 vertelde Simon aan Extra dat hij ongeveer 60 pond was afgevallen - en experts zeggen dat dit zowel zijn gezichtsstructuur als zijn lichaam heeft veranderd. "Dat gewichtsverlies is duidelijk te zien aan zijn gezicht," legde Dr. Khan uit, "vooral in zijn middelste gezicht, dat iets lijkt te zijn gedaald, waardoor zijn uiterlijk verandert."

Nu geeft hij de voorkeur aan semi-permanente facelifts

Om alle droefheid tegen te gaan, kocht Simon onlangs een facelift voor zichzelf. The Scottish Sun meldt dat cosmetisch chirurg Dr. Jean-Louis Sebagh Simon een "Silhouette Soft Lift" heeft gegeven, waarvan Simon zei dat het "pijn deed als een hel."

De Silhouette Soft Lift is een niet-chirurgische ingreep waarbij 'bioplastic-geïnfuseerde draden' in iemands gezicht en nek worden genaaid en strak getrokken. Het is geen permanente oplossing voor een ouder wordende huid, maar het wordt steeds populairder onder beroemdheden als Kylie Minogue, Cindy Crawford en Elle Macpherson. Het zijn allemaal cliënten van Dr. Sebagh, die een wachtlijst van zes maanden heeft voor procedures in zijn klinieken in Parijs en Londen.

Dr. Khan gelooft dat deze facelift misschien niet de juiste keuze was voor Simon, en dat het op dit moment de juiste beslissing zou zijn om afstand te doen van de naalden.

"Simon's gevallen gezicht en ingevallen ogen zijn het gevolg van de verkeerde behandelingen die hem zijn geadviseerd, waardoor de gezichtsspieren rond de ogen beginnen te zakken", vertelde hij aan The Scottish Sun. "De kwaliteit van uw huid kan worden beïnvloed door uw levensstijl of als u ouder wordt, of in het geval van Simon, te veel procedures!"

Vergeet de fineren niet

In september 2019 werd Simon uitgelachen in de stad met partner Lauren Silverman en een glimlach die de onderste helft van zijn gezicht bijna onherkenbaar maakte. Terwijl gewone bleekprocedures drie weken tot een maand in beslag kunnen nemen, was Simon's mondtransformatie zo snel dat de meeste fans aannemen dat hij tandheelkundige fineren had geïnstalleerd.

Het verschil in de grootte en vorm van zijn tanden is iets dat alleen kan zijn ontstaan door zijn eigen set te dumpen en een geheel nieuwe te kopen.

Simon's nieuwe ultra-witte en grote tanden hebben reacties uitgelokt van beide fans die meededen aan zijn shows. Comedian Jack Carroll riep vorig jaar Simons onnatuurlijke glimlach tijdens een stand-upset van Britain's Got Talent en zei dat hij een veiligheidsbril nodig had om rechtstreeks naar Simons tanden te kunnen kijken.

Mr. Cowell is slechts een van de vele beroemdheden die hun glimlach drastisch hebben veranderd, maar door grote nieuwe tanden toe te voegen aan zijn toch al veranderde gezicht ziet hij er super vreemd uit. Is er een X-zoemer die we kunnen gebruiken de volgende keer dat hij meer werk gedaan wil krijgen?

Aanbevolen: