Dit is waarom het op het eerste gezicht getrouwde stel Ryan Oubre en Clara Berghaus gescheiden zijn

Inhoudsopgave:

Dit is waarom het op het eerste gezicht getrouwde stel Ryan Oubre en Clara Berghaus gescheiden zijn
Dit is waarom het op het eerste gezicht getrouwde stel Ryan Oubre en Clara Berghaus gescheiden zijn
Anonim

Married at First Sight zag Ryan Oubre en Clara Berghaus opgewonden in het huwelijksbootje stappen en "I Do" zeggen tijdens seizoen 12. Fans waren het erover eens dat ze echt synchroon met elkaar leken, en het leek erop dat dit paar zou gaan om als een verenigde kracht door alle ups en downs van het leven te komen. Terwijl veel andere relaties die in de show naar voren kwamen, eindeloos drama en non-stop ruzie en gekibbel uitbeeldden, leken Ryan en Clara zich meteen te vestigen in een gemakkelijke, comfortabele relatie met elkaar.

Toen de schokkende onthulling werd gedaan dat ze hadden besloten ermee te stoppen en dat Ryan de scheiding had aangevraagd, was het een totale verrassing voor fans die echt overrompeld waren door het nieuws. De nieuwsgierigheid bereikte een hoogtepunt en de reden achter deze breuk werd de nieuwe fixatie voor fans die meer wilden weten.

10 Ryan Oubre suggereert dat Clara Berghaus 'raciaal toondoof' was

Toen ze een interraciale relatie aangingen, leken Ryan en Clara helemaal op hun gemak te zijn, en geen van beiden uitte hun bezorgdheid over de situatie. Nu de scheiding is verwerkt, is Ryan naar voren gekomen om te suggereren dat Clara verontrustend raciaal toondoof was, en dat hij daar niet mee om kon gaan.

Ryan wordt als volgt geciteerd: "Je kunt niet echt openstaan om met een ander ras te trouwen en niet met hun cultuur willen trouwen (of dat op zijn minst begrijpen)." Hij zei verder: "De zwarte ervaring en de zwarte cultuur zijn niet monolithisch, er is geen one size fits all-schoen. Het evolueert en verandert met de tijd."

9 Ryan Oubre beweert dat Clara Berghaus respectloos was tegenover zijn familie

Ryan is een familieman en geeft toe dat hij verrast was door Clara's gedrag in het bijzijn van zijn familieleden. Hij beschuldigde haar van het binnenlopen van een van zijn familiebijeenkomsten terwijl ze aan haar telefoon gekluisterd was, en zei verder: "niet met iemand praten en door je telefoon scrollen zal nooit vliegen en voedsel weigeren (buiten een voedselallergie of -vermijding) omdat je houdt niet van de manier waarop het eruit ziet, zal ook niet helpen … Kiezen om niet te proberen jezelf te begrijpen en te onderwijzen is een rode vlag."

8 Counseling kon het huwelijk van Ryan Oubre en Clara Berghaus niet redden

Bij de eerste tekenen van problemen en onenigheid, meldden Ryan en Clara zich aan voor huwelijkscounseling en leek de therapie na de show goed te gaan voor het paar. Ze besteedden allebei hun tijd en aandacht aan het verbeteren van hun huwelijk, maar de vooruitgang die werd geboekt was op de lange termijn niet houdbaar. Clara dacht dat counseling goed ging en geeft toe dat ze zich overrompeld voelde toen Ryan de scheiding aanvroeg en formele stappen ondernam om hun huwelijk te beëindigen.

7 De camera's verhinderden dat Ryan moeilijke gesprekken begon

Ryan Oubre geeft toe dat hij aan het begin van deze interraciale relatie een aantal rode vlaggen zag. Hij vertelde de fans verder dat hij vond dat Clara Berghaus niet in staat was om contact te maken met zwarte Amerikanen, maar dat hij niet in staat was om het onderwerp ter sprake te brengen uit angst dat het op de een of andere manier verkeerd zou worden opgevat door de pers.

"Je moet op zijn minst proberen de cultuur waarin je bent getrouwd te begrijpen", zei Ryan. "We hebben vermeden om deze gesprekken voor de camera te houden, omdat ik wist dat dit een complex onderwerp was en ik niet wilde dat het leek alsof ik de camera tegen haar bewapende. Ik zal dat erkennen - ik heb gesprekken opzettelijk ontspoord of vermeden omdat ik wist waar het zou ga."

6 De echtscheidingsverklaringen van Ryan Oubre en Clara Berghaus

Toen het algemeen bekend werd dat Ryan en Clara een scheiding aan het verwerken waren, namen ze elk even de tijd om hun kant van het verhaal van de breuk met hun fans te onthullen. Ryan plaatste een lange, hartelijke uitleg over de redenen die hen tot deze beslissing hebben geleid, terwijl Clara het heel anders aanpakte.

Binnen een dag nadat Ryan's post was gepubliceerd, onthulde Clara dat ze een vertelling zou gaan doen voor fans om te zien en begon haar versie van de breuk te vertellen door te zeggen: "Elk verhaal heeft twee kanten Dit is van mij. Vanavond om 20.00 uur op @lifetimetv, "zei ze.

5 Clara zegt dat ze 'door de hel en terug ging' binnen haar huwelijk

Clara Berghaus klapte terug naar Ryan omdat hij hun huwelijk wilde beëindigen en zegt dat ze een zeer moeilijke tijd met hem doormaakte tegen het einde van hun relatie. "Ik ging door een hel en terug de afgelopen 18 maanden en op dit punt moet ik zeggen, ik ben zo trots op mezelf en hoe ver ik ben gekomen. En hoe zenuwslopend deze ervaring ook is, ik weet dat het vertellen mijn verhaal zal een integraal onderdeel zijn van mijn genezingsproces en laat me je vertellen dat ik zo klaar ben om dit allemaal achter me te laten, "zei ze.

4 Het intieme leven van Clara Berghaus en Ryan Oubre

Clara sleepte Ryans reputatie online door te stellen dat hij niet tevreden was in de slaapkamer. Ze ging verder met het beschrijven van de verschillende redenen waarom ze niet blij was met hun mate van intimiteit en eindigde uiteindelijk met het delen van deze momenten van ontevredenheid met andere Married At First Sight-vrouwen tijdens seizoen 12. Ze klaagde over elk aspect van hun intimiteit en maakte het is duidelijk dat Ryan geen match was achter gesloten slaapkamerdeuren.

3 Ryan verloor het vertrouwen in Clara nadat ze hun privégegevens had uitgezonden

Toen Clara het Married At First Sight-platform gebruikte om haar slaapkamergrieven te uiten, voelde Ryan zich verraden. Hij was niet aan boord om hun persoonlijke gegevens met het publiek te delen en vond dat Clara hem had verraden door op deze manier over hem te klagen en zijn naam te slepen. Hoe hij ook zijn best deed, Ryan was niet in staat om verder te kijken dan dit moment en hij zegt dat dit hem deed beseffen dat hij Clara nooit meer volledig zou kunnen vertrouwen. Hij wist op dat moment dat zijn relatie voor altijd beschadigd was.

2 Reacties op de scheiding van Ryan Oubre en Clara Berghaus

Ryan Oubre beloofde de ouders van Clara Berghaus dat hij haar altijd met respect zou behandelen, en hij hield woord. Ryan bewees dat hij een eervolle man was en sloeg Clara op geen enkele manier in elkaar tijdens hun scheiding. Hij hield zijn posts op sociale media respectabel en informatief voor zijn schare fans, maar stopte met onbeleefd te zijn of te veel van zijn vuile was te luchten. Aan de andere kant nam Clara wraak met een allesomvattend interview en sloeg Ryan in elkaar. Ze gebruikte haar uiteenvallen ook als een kans om geld te verdienen door fans te prikkelen om af te stemmen op Married At First Sight om alles te weten te komen over de sappige details die hebben geleid tot een mislukking in haar huwelijk.

1 Ryan maakte zich grote zorgen over het krijgen van kinderen met Clara

Toen Ryan Oubre en Clara Berghaus trouwden, zetten ze hun zinnen op het krijgen van kinderen en het uitbreiden van hun gezin. Ryan begon echter te twijfelen of Clara het wel aankon om een interraciaal kind te krijgen. Hij vond dat haar gedrag geen weerspiegeling was van iemand die mensen van kleur respecteerde en dat was niet hoe hij wilde dat zijn kinderen werden opgevoed.

Ryan verklaarde: Door te trouwen met een ander ras/cultuur neem je inherent delen van hun identiteit over. Het belangrijkste is dat uw kinderen dat voor 100 procent zullen doen, en uw kinderen hebben u nodig om te navigeren. Ze hebben je nodig om zo goed mogelijk les te geven, te trainen en te begrijpen - een systematisch racistisch systeem. Kiezen om niet te proberen jezelf te begrijpen en te onderwijzen is een rode vlag.”

Aanbevolen: