Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 2 Review: 'Love Triangles

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 2 Review: 'Love Triangles
Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 2 Review: 'Love Triangles
Anonim

Het is de tweede aflevering van het tweede seizoen van Love Is Blind en er hangt al liefde in de lucht. Nadat ze elkaar alleen hebben leren kennen vanuit een mentaal en emotioneel standpunt, zijn Nick en Danielle - nu verloofden - eindelijk klaar om elkaar te omhelzen. Als de deuren opengaan, rennen Danielle en Nick elkaar in de armen en delen hun eerste knuffel en kus. De twee genieten van elkaars schoonheid en zijn verheugd om wat tijd samen door te brengen in Mexico met de andere stellen die nog moeten worden bepaald.

Wat de rest van de cast betreft, ze wachten vol spanning op dezelfde openbaring die hen naar de liefde van hun leven zal leiden. Het water raakt echter vertroebeld als er verbindingen worden gevormd met meerdere mensen, waardoor liefdesdriehoeken ontstaan die ingewikkelder zijn geworden.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 2: 'Love Triangles'

Jarrette en Mallory worstelen om op één rijstrook te blijven

In plaats van een driehoek, lijkt het erop dat Jarrette en Mallory een liefdesplein voor zichzelf hebben gecreëerd. Jarrette wordt verscheurd tussen zowel Mallory als Iyanna, terwijl Mallory's genegenheid wordt beïnvloed door zowel Jarrette als Salvador (Sal). Tijdens zijn dates met Iyanna laat Jarrette zijn kwetsbare kant de vrije loop en deelt hij met haar dat hij het jaar daarvoor was neergestoken door een goede vriend, een ervaring die hem bijna zijn leven kostte. Op haar beurt deelt Iyanna haar strijd om haar seksuele aanval te overwinnen. Iyanna stelt zich open voor de mogelijkheid van een toekomst met Jarrette en onthult hem dat hij de persoon is die ze wil.

Helaas voor Iyanna geeft Jarrette toe dat hij nog steeds een conflict heeft tussen haar en Mallory, met wie hij ook een intiem gesprek heeft gehad, over het delen van een huis en co-ouderschap van Mallory's hond samen. Terwijl Mallory neigt naar Jarrette's wens om over de toekomst te praten, wordt haar hart ook getrokken door Sal. Na een spelletje 'Never Have I Ever' brengt Sal een serenade aan Mallory met een door ukelele begeleid nummer dat hij voor haar heeft geschreven. Terwijl de singles hun gevoelens proberen te doorgronden, tikt de klok: wie zal ervoor kiezen om voor altijd van hen te zijn?

"Shake" schudt de boel wakker met Deepti

In een verrassende wending dwaalde de 30-jarige informatieanalist, Deepti's geest af naar Shake. Hoewel hun eerste indruk bezoedeld was door zijn pogingen om zijn fysieke chemie met Deepti te bepalen, is hun band sindsdien gegroeid naarmate Shake opener wordt. Deepti deelt haar recente gewichtsverlies van 78 pond, waardoor Shake gedwongen wordt om intern te kijken. Hij bekent dat hij een mollig kind was en gelooft dat zijn oppervlakkige aanleg voortkomt uit projecties van zijn eigen lichaamsbeeldproblemen.

Nadat ze hun hoede hebben laten vallen, geeft Deepti toe dat ze, na zijn kwetsbare kant te hebben gezien, een toekomst ziet bij Shake. Daarmee nodigt Shake Deepti uit voor nog een gesprek in de pods. Hij begint zijn toespraak met te zeggen: "Als het gemak me te gemakkelijk lijkt, noem ik dat lot liever", en eindigt zijn toespraak terwijl hij op de grond knielt en Deepti vraagt om zijn vrouw te zijn.

Shake en Deepti omhelzen elkaar na de eerste ontmoeting
Shake en Deepti omhelzen elkaar na de eerste ontmoeting

Na een volmondig ja, kon het stel elkaar eindelijk zien. Naarmate de deuren opengaan, groeit de aantrekkingskracht en voegt fysieke chemie toe aan hun emotionele chemie. Shake gaat dan op zijn knie zitten en biedt Deepti een diamanten ring aan, waarmee hij haar officieel onderscheidt als zijn verloofde.

Shaina verliest vertrouwen in Kyle

Hoewel een paar van haar eieren nog in Shayne's mand liggen, stelt Shaina zich open voor de mogelijkheid van een toekomst met Kyle. Als de minderheidsarbeiders van de groep, vormen Kyle en Shaina een band over een gedeelde levensloop. Maar wanneer Shaina de kwestie van Geloof ter sprake brengt, neemt de gelijkheid een scherpe bocht naar links. Als christen, houdt Shaina Faith dicht bij haar hart en wil ze dat iemand haar vergezelt naar de zondagse kerkdiensten.

Wat Kyle betreft, terwijl zijn moeder hem katholiek opvoedde, heeft hij sindsdien voor zichzelf besloten dat hij aansluit bij het atheïstische geloofssysteem. Hoewel zijn angst voor Shaina's religieuze ijver in zijn achterhoofd zit, concludeert Kyle dat hij hun religieuze verschillen over het hoofd kan zien en Shaina ten huwelijk vraagt en haar de verlovingsring van zijn moeder aanbiedt. Hoewel ze even aarzelend is, accepteert Shaina Kyle's voorstel.

De Shayne, Natalie, Shaina-driehoek wordt complexer

Na hun eerdere interactie, waarbij Shayne Natalie aanzag voor Shaina, was Natalie bang dat Shayne nog een keer met haar zou willen praten. Natalie laat hun twijfels rusten en vertelt Shayne dat hij haar enige focus is; dat niemand anders hier voor haar is. In ruil daarvoor zegt Shayne tegen Natalie dat hij er alles aan zal doen om te bewijzen dat zij zijn nummer één is. Daarmee vraagt Shayne Natalie om zijn vriendin te zijn. Verheugd keert Natalie terug naar de woonruimte van de vrouwen om het nieuws te delen.

Terwijl Natalie geniet van het gezelschap van champagne, komt Shaina in conflict. Dus nodigt ze Shayne uit voor een gesprek in de pods. Nadat Shayne Shaina heeft gevraagd waarom ze zich lijkt in te houden, confronteert Shaina hem met het feit dat hij Natalie heeft gevraagd zijn vriendin te zijn. Na een paar moeizame minuten van Shayne's afwending, geeft hij eindelijk toe dat hij Natalie inderdaad heeft gevraagd om zijn vriendin te zijn.

Shaina Hurley Confessional Love Is Blind Seizoen 2
Shaina Hurley Confessional Love Is Blind Seizoen 2

Terwijl Shaina tot haar ontzetting denkt dat Shayne's hart alleen bij Natalie ligt, nodigt ze Shayne opnieuw uit voor een gesprek. Nadenkend over haar verloving met Kyle en Shayne's relatie met Natalie, eindigt de aflevering met Shayna die onthult dat ze diepe gevoelens voor hem heeft. Staan de relaties van Natalie en Kyle op verslechtering? Ontdek het de volgende keer op Love Is Blind.

Aanbevolen: