Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 5 Review: 'Het Paradijs Verlaten

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 5 Review: 'Het Paradijs Verlaten
Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 5 Review: 'Het Paradijs Verlaten
Anonim

In de 5e aflevering van Love Is Blind bereiden de koppels zich voor om terug naar huis te gaan naar Chicago en hun leven samen in de 'echte wereld' te beginnen. Na een hectische nacht van formele introducties en hernieuwde gesprekken, blijft de stand van sommige relaties twijfelachtig.

Nick wil graag de gloeiend hete thee delen en keert terug naar Danielle en onthult haar zijn mening dat Sal en Mallory het misschien niet volhouden. Maar terwijl Nick hoopt dat zijn behoefte aan roddel beantwoord zal worden, heeft Danielle andere plannen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 5: 'Leaving Paradise'

Nick en Danielle hebben hun eerste gevecht

Als hij terugkeert naar zijn hotelkamer, vindt Nick een overstuur Danielle die ongeduldig op zijn terugkeer heeft gewacht. Danielle geeft toe dat ze Nicks interacties met de andere koppels vanaf hun balkon had bekeken. Of het nu komt door angst om iets te missen, verlatingsangst of sterke onzekerheden, Danielle vertelt dat ze, vanaf het balkon observerend, werd verteerd door een paniekaanval, zichzelf opsloot in de kast en huilde.

Stomverbaasd vertelt Nick een wantrouwende Danielle dat ze 'giftig' is, en het stel besluit er een eind aan te maken. De volgende ochtend geeft Nick toe dat hoewel een vergelijkbare situatie niet zo vroeg in een relatie thuis zou zijn, de band die hij met Danielle heeft hen in staat heeft gesteld om terug te komen en hun problemen opzij te zetten. Tijdens het diner die avond uiten het paar hun angsten om terug te gaan naar de echte wereld. Danielle geeft toe dat ze bang is dat haar gedrag van de vorige nacht Nicks mening over haar heeft aangetast. Nick stelt zijn partner gerust en vertelt haar dat hij probeert te begrijpen hoe hij haar het beste kan ondersteunen, en Danielle wordt gerustgesteld.

De andere koppels verzoenen hun verschillen

Terwijl Nick en Danielle met succes hun problemen oplossen tijdens het eten, volgen de andere koppels dit voorbeeld. Op een cenote-datum onthult Shake dat zijn connectie met Deepti de moeite waard is om voor te vechten. Ze bespreken hoe het leven in de echte wereld zal zijn, en Shake spreekt zijn bezorgdheid uit over zijn balans tussen werk en privé, aangezien hij van plan is een dierenziekenhuis te openen. Deepti, de optimistische en ondersteunende vrouw die ze is, erkent zijn aarzeling en biedt haar volledige steun.

Shake and Deepti Kissing Love Is Blind Seizoen 2
Shake and Deepti Kissing Love Is Blind Seizoen 2

Sal bekent dat nadat hij Mallory en Jarrette een tijdje had zien praten, hij gewond was. Als de meest emotioneel intelligente, ging Sal naar bed om te voorkomen dat hij iets zou zeggen waar hij in het heetst van de strijd misschien spijt van zou krijgen. Tijdens het eten verontschuldigt Sal zich bij Mallory voor het misverstand, en de twee klinkende glazen ter ere van hun verloving en de samenwerking om de uitdagingen aan te gaan die nog moeten komen.

Iyanna en Jarrette hebben een soortgelijke discussie, hoewel Iyanna Jarrette vertelt dat ze hem impliciet vertrouwt, ongeacht het Mallory-gesprek. Ze vertelt hem echter vurig dat ze niet zal liegen. Laten we hopen dat Jarrette geen skeletten in zijn kast heeft.

Natalie en Shayne botsen op een date aan het strand

Na een dag beachvolleybal met de andere stellen, delen Natalie en Shayne een diner aan het strand. Natalie, tevreden met de vooruitgang die zij en Shayne boeken, zegt dat ze het gevoel heeft dat deze reis hun relatie naar een heel nieuw niveau heeft getild. Shayne, aan de andere kant, vertelt Natalie dat hij vindt dat ze hun relatie geen eerlijke kans geeft, en merkt nogmaals haar grappen op.

Shayne's verwachting van Natalie is dat ze opschept over hun relatie zoals hij doet, hoewel Natalie vindt dat het niet nodig is om op te scheppen over een relatie waarvan ze weten dat deze succesvol is. Terwijl Shayne zijn stem begint te verheffen, bekent Natalie dat ze stil begint te worden. Geschrokken staat Shayne op, zegt "Ik ben klaar", en laat Natalie alleen op het strand.

Kyle en Shaina ontmoeten elkaar voor het eerst sinds ze hem in Cancun heeft achtergelaten

Omdat ze Shaina niet meer heeft gezien sinds ze besloot om 19.00 uur naar bed te gaan en hem alleen achterliet in Cancun, ontmoet Kyle haar voor de lunch in Chicago, in de hoop dat hun tijd uit elkaar haar tot de conclusie heeft gebracht dat hij degene is. Shaina - wiens ringvinger nu bloot is - onthult dat ze het niet prettig vond om zo snel een bed te delen. Kyle zet zijn hart voortdurend op het spel en verzekert Shaina dat hij er alles aan zal doen om hun romance nieuw leven in te blazen.

Shaina en Kyle ontmoeten elkaar in Chicago Love Is Blind seizoen 2
Shaina en Kyle ontmoeten elkaar in Chicago Love Is Blind seizoen 2

Helaas voor Kyle lijkt zijn bereidheid om compromissen te sluiten niet beantwoord, aangezien Shaina aangeeft dat hun religieuze verschillen een onverzoenlijke en altijd aanwezige uitdaging lijken te zijn. Terwijl Kyle wacht op een definitief antwoord van Shaina, vertelt ze in haar biechtstoel de camera's dat ze nog steeds verliefd is op Shayne. 'Ik ben hier om een echtgenoot te vinden,' zegt Shaina, 'niet achterover leunen op Natalie en haar gevoelens voor Shayne.' Uh oh, Natalie - het lijkt erop dat Shaina je man komt halen.

Mallory en Salvador Get Real

Na hun eerste dag samen in de werkende wereld schenkt Sal zichzelf en Mallory een broodnodig glas wijn in. Vervolgens nodigt hij haar uit voor een gesprek, daarbij verwijzend naar iets dat hem bezighoudt. Terwijl ze het Jarrette-gesprek naar bed hadden gebracht, geeft Sal toe dat hij het gevoel heeft dat ze geen diepgaand gesprek hebben gehad over de situatie van Mallory met Jarrette, en hij wil er zeker van zijn dat er niets is om je zorgen over te maken.

Nick en Danielle Love Is Blind Seizoen 2
Nick en Danielle Love Is Blind Seizoen 2

Verward over de timing vraagt Mallory waar dit gevoel vandaan komt. Sal bekent dat hij Mallory iets hoorde zeggen in de trant van: "We hoeven niet per se te trouwen." Verdedigend probeert Mallory haar woorden te verdraaien en laat ze uiteindelijk de pijl van haar doelwit naar Sal's doel schieten.

Mallory onthult haar gesprek met Jarrette over haar behoefte aan een gouden ring. Ze vraagt zich af of Sal haar echt kent en geeft toe dat ze zich gekleineerd voelde. Terecht zet Sal vraagtekens bij Jarrettes motieven om haar die opmerking te maken. Zou er een mangevecht op de rol kunnen plaatsvinden? Stem af op aflevering 6 van Love Is Blind om erachter te komen wat er daarna gebeurt.

Aanbevolen: