Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 4 Review: 'Meet the Other Couples

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 4 Review: 'Meet the Other Couples
Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 4 Review: 'Meet the Other Couples
Anonim

Na een tumultueuze eerste nacht in seizoen 2 van Netflix's Love is Blind, ontwaakt Kyle en ontdekt dat Shaina hem alleen heeft gelaten in Mexico. Kyle houdt een open geest en geeft toe dat hij, in combinatie met betere communicatie, zich zal moeten aanpassen om een succesvolle relatie met Shaina te behouden. Terwijl Kyle geniet van zijn laatste dag in Cancun, worden de andere stellen wakker na hun eerste nacht samen.

Terwijl sommige stellen zoals Danielle en Nick en Jarrette en Iyanna blij, comfortabel en gelukkig wakker worden om bij hun partners te zijn, beginnen andere stellen het gevoel te krijgen dat de persoon die ze in de pods hebben ontmoet niet precies is wie hun verloofde lijkt zijn.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 4: 'Meet the Other Couples'

De stellen beoordelen hun eerste nacht samen

Na een nacht van kussen en discussie over huwelijk en kinderen, onthult Deepti dat zij en Shake besloten om het PG te houden en ervoor kozen om hun eerste nacht samen geen seks te hebben. Gezien Deepti's behoefte aan constante genegenheid van Shake, is het duidelijk dat de keuze niet de hare was. Shake geeft toe dat hij, hoewel hij dol is op Deepti's persoonlijkheid, niet de 'dierlijke aantrekkingskracht' voelt waar hij zo naar hunkert in een relatie. Dat gezegd hebbende, hoopt hij dat, gezien hun compatibiliteit op andere gebieden, hij het fysieke over het hoofd kan zien en ware, ongeëvenaarde liefde met Deepti zal vinden.

Love Is Blind Seizoen 2 Deepti en Shake
Love Is Blind Seizoen 2 Deepti en Shake

Voor Nick en Danielle was hun ervaring veel positiever. Niet alleen werkt hun emotionele band, zegt Nick, "onze fysieke werkt ook … twee keer op drie verschillende plaatsen." Bedankt daarvoor, Nick. Naast Nick en Danielle genoten andere stellen van hun intieme tijd met elkaar, namelijk Mallory en Sal, Jarrette en Iyanna, en Natalie en Shayne.

Shayne en Natalie gaan op hun eerste officiële date

Hoewel Shayne zijn afkeer uitte voor Natalie's meerdere alarmen, geeft hij ook toe dat hij aangenaam verrast was door hun nacht samen, en onthulde dat Natalie een paar onverwachte trucjes in petto heeft. Na nog wat gekletst te hebben, bereidt het stel zich voor op hun eerste date samen: een zeilboottocht rond de Caribische Zee.

Terwijl Shane merkte dat hij zeeziek werd op de zeilboot, prees hij Natalie omdat ze hem had getroost, en merkte op dat dit het soort genegenheid is waarop hij van Natalie heeft gewacht. Maar wanneer het stel teruggaat naar de kust om wat te drinken, beginnen Natalie's grappen die hun relatie prikkelen en zijn ego te irriteren Shayne, die bevestiging zoekt bij zijn partner.

De stellen ontmoeten elkaar voor het eerst

Het is eindelijk tijd voor de koppels om de andere koppels te ontmoeten. Helaas voor Danielle stond een buikgriep haar aanwezigheid in de weg, dus Nick wordt aan zijn lot overgelaten. Omdat de meisjes de jongens nog nooit persoonlijk hebben gezien en vice versa, beginnen de echte meningen naar voren te komen. Deepti zegt dat Sal helemaal de "kalmerende ziel" is die ze van hem verwachtte. Iyanna lacht dat zij en Shayne er nooit uit hadden kunnen komen en noemde zijn energieke stem waar Deepti van geniet, 'vervelend'. Met hun constante gelach en grappen, wordt besloten dat Natalie en Shayne de meeste kans hebben om de "I Do's" onder het altaar te halen.

Nick en Vanessa Lachey keren terug om de koppels te begroeten en te feliciteren, en heten ze welkom in Cancun. Vervolgens vragen ze de heer om zichzelf voor te stellen aan de andere vrouwen, namelijk degenen aan wie ze hebben voorgesteld maar niet in de pods zijn beland.

Jarrette en Mallory praten voor het eerst sinds hun breuk

Terwijl de dames hun ervaringen van de afgelopen dagen delen, inclusief de status van intimiteit, wendt Shake zich tot de jongens voor advies. Shake vertrouwt Jarrette toe en vertelt hem dat hij zich fysiek niet aangetrokken voelt tot Deepti. Hij zegt zelfs dat hij hun tijd samen vergelijkt met de tijd die hij met zijn tante doorbrengt. Het lijkt erop dat Shake nog wat moet groeien als hij van plan is te bevestigen dat liefde blind is.

Nick, de grootste roddel en aanstichter van de nacht, fluistert in Jarrette's oor en overtuigt hem om met Mallory te praten. Zonder rekening te houden met Iyanna en Sal gaan Jarrette en Mallory een lang gesprek aan. Mallory bekent aan Jarrette dat het afwijzen van zijn voorstel een van de moeilijkste dingen was die ze heeft gedaan, en merkt ook haar verbazing op dat zij zijn eerste keuze was.

Jarrette vraagt Mallory of Sal het type man is tot wie ze zich aan de buitenkant zou voelen aangetrokken. Mallory opent haar ogen en geeft toe dat Jarrette beter bij haar past dan Sal. Om zichzelf te bewijzen, kijkt Jarrette naar de zilveren ring van Mallory. Terwijl ze aangeeft dat de ring mooi is, vertelt Jarrette Mallory dat hij weet dat het niet de ring is die ze wilde, verwijzend naar een gesprek dat ze hadden gehad in de pods waar Mallory haar voorkeur voor een gouden ring deelde - dezelfde ring die nu op Iyanna's vinger zit.

Zoals Nick voorspelde, lijkt het erop dat niet alles "koosjer" is tussen Mallory en Sal. Sterker nog, als hij stukjes van Mallory's gesprek met Jarrette afluistert, beëindigt Sal de nacht met tranen in de ogen en klaar om zonder haar naar huis te gaan. Ontdek wat er daarna gebeurt op Love Is Blind, alleen op Netflix.

Aanbevolen: