Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 1 Review: 'De pods zijn open!

Inhoudsopgave:

Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 1 Review: 'De pods zijn open!
Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 1 Review: 'De pods zijn open!
Anonim

Na een langverwachte release is Love Is Blind van Netflix officieel terug voor zijn tweede seizoen. Dit sociale experiment, met een nieuwe cast van 30 singles, is ontworpen om te bepalen of liefde gekoesterd kan worden zonder het oppervlakkige erbij te betrekken.

Hosts Nick en Vanessa Lachey verwelkomen de mannen en vrouwen bij Love Is Blind en bereiden hen voor op een 10-daagse reis waarin ze relaties met potentiële levenspartners zullen verkennen. Voor degenen die een soulmate-verbinding creëren, kan een voorstel in de kaarten liggen. De kicker is echter pas na het voorstel zullen ze hun verloofde kunnen zien. Dus de vraag blijft: is liefde echt blind?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'The Pods Are Open!'

Eerste indrukken beginnen verbindingen te maken en te verbreken

Nu de pods officieel zijn geopend, slaken de deelnemers een zucht van verlichting omdat ze de kans krijgen om te daten zonder vooringenomenheid vanwege ras, etniciteit, lengte, leeftijd, gewicht en meer. Voor sommigen zijn verbindingen direct. De 27-jarige programmacoördinator, Iyanna, is op zoek naar een beste vriendin. Haar eerste interactie met Jarrette, een 31-jarige coördinator van de gezondheidszorg, was vol gelach en kwetsbaarheid toen Iyanna vertelt over haar relatie met haar moeder en haar adoptie.

Jarrette gaat op date met de 32-jarige non-profitmanager, Mallory. Hoewel de twee contact hebben via een gedeelde interesse in sport, raakt Mallory gecharmeerd van Salvador, een inwoner van El Paso die opera heeft gestudeerd tijdens de universiteit.

Hoewel successen lijken te bloeien, ontstaan er ook onverenigbaarheden. De 31-jarige makelaar, Trisha, ziet haar zelfvertrouwen aan voor eigenwijsheid terwijl ze haar dates vergast met vermelding van haar grote Instagram-aanhang en haar overvloed aan vrienden. Dierenarts Abishek ("Shake") worstelt om het concept te begrijpen om zich uitsluitend te concentreren op wat er aan de binnenkant is, op zoek naar manieren om de vrouwen met wie hij spreekt zover te krijgen dat ze hun lichaamstype onthullen.

Een liefdesdriehoek is geboren en verbroken tussen Shayne, Natalie en Shaina

Terwijl sommige singles hun dates blijven doorzoeken om hun persoon te vinden, de 29-jarige Consultant, heeft Natalie schijnbaar haar match gevonden in de 31-jarige makelaar Shayne. Na het bespreken van hun gelijkenis in energie en Shayne's liefde voor Natalie's zelfvertrouwen, onthullen de twee dat ze allebei comfortabel op de lijst van de ander zitten.

Terwijl Natalie gelooft dat zij en Shayne kismet zijn, heeft de 31-jarige haarstylist Shaina ook haar oog op Shayne. Het paar deelt hun wensen in een partner, en de dingen worden stomend wanneer Shayne Shaina vraagt wat ze draagt, de seksuele spanning die zich opbouwt. Wanneer Shaina Shayne confronteert met zijn gevoelens voor Natalie, geeft hij toe dat hij ze allebei wil blijven leren kennen.

Om haar relatie met Shayne een kickstart te geven, gaat Natalie in een pod zitten voor een gesprek. Echter, een duidelijk aangeschoten Shayne strompelt de pod binnen en ziet Natalie aan voor Shaina, in een poging opnieuw een sexy gesprek op gang te brengen. De twee voelen zich geleid door Shayne's verzekering dat Natalie zijn eerste keus is en beginnen zich af te vragen of het het beste is om hun eigen weg te gaan.

Het eerste voorstel van het seizoen

Terwijl sommige relaties plunderen, is één relatie sinds dag 1 sterk gebleven. Na hun eerste gesprek in de pods hebben de 35-jarige softwaremarketeer Nick en de 28-jarige adverteerder Danielle hun zinnen gezet op een een ander. Tijdens hun eerste gesprek brak Nick het ijs en vertelde Danielle dat hij echt van haar stem geniet. Vanaf daar liet Danielle haar op haar hoede en liet ze Nick binnen.

Danielle 'Love is Blind' in de pod met Nick
Danielle 'Love is Blind' in de pod met Nick

Naarmate hun gesprekken vorderen, vertelt Danielle over haar worsteling met haar gewicht, waarbij ze werd uitgelachen toen ze zwaarder was. Ze onthult ook een familiegeschiedenis van echtscheidingen en merkt op dat ze geen relatie heeft gehad om de hare te modelleren. Nick beantwoordt en biedt Danielle een kwetsbare kant aan die soortgelijke beroering heeft meegemaakt.

Na urenlange discussies over reizen, kinderen, boerenmarkten en empathie, krijgt het paar het gevoel elkaar een leven lang te kennen. Nick vraagt Danielle in de pods voor een laatste gesprek. Rechts van haar staat een zilveren doos die Nick haar opdraagt te openen. De doos bevat een blauw notitieboekje waarvan Nick onthult dat het het begin is van hun verhaal samen; de lege pagina's lijken op de herinneringen en avonturen die nog moeten komen. Daarmee gaat Nick op één knie zitten en stelt hij voor. Proficiat aan het eerste verloofde koppel van het seizoen!

Love is Blind Seizoen 2 Nick stelt voor aan Danielle
Love is Blind Seizoen 2 Nick stelt voor aan Danielle

Na een achtbaan van emoties tijdens de eerste paar dagen van het experiment, heeft het publiek al kennis genomen van zowel successen als mislukkingen. Het tweede seizoen van Love is Blind wordt er een die niet zal teleurstellen. Terwijl de pods worden genavigeerd, zijn er veel relaties die in de lucht blijven hangen. Terwijl Nick en Danielle liefde in elkaars persoon hebben gevonden, wacht het paar met spanning op hun eerste persoonlijke ontmoeting. Zal de aantrekkingskracht sterk blijven als de dubbele deuren opengaan? Of zal lichamelijkheid de emotie overwinnen?

Wat Shayne betreft, zal hij zijn gevoelens voor Natalie over het hoofd kunnen zien en een band met Shaina kunnen vormen? Of laten zijn acties hem zonder een pod-voorstel achter? Ontdek de volgende keer op Love is Blind.

Aanbevolen: