Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 6 Review: 'Terug naar de realiteit

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 6 Review: 'Terug naar de realiteit
Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 6 Review: 'Terug naar de realiteit
Anonim

Het is 21 dagen tot de bruiloften en onze verloofden zijn nog steeds samen aan het wennen aan het leven thuis in Chicago. Het lijkt erop dat koppels als Shake en Deepti zich goed aanpassen en wedden op een leuke date night of wasabi een paletreiniger is of niet. Spoiler: dat is het niet. Denk dat het aan Deepti is om de volgende date te plannen! Shayne en Natalie lijken zich ook goed te settelen, nadat ze hun ruzie van Cancun naar bed hebben gebracht.

Voor Danielle en Nick heeft het samenwonen zijn ups en downs gehad terwijl Danielle worstelt om uit haar hoofd te komen. Maar met de bruiloft over slechts 3 weken, zullen ze dan klaar zijn om "ja" te zeggen?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 6: 'Back to Reality'

Shaina en Kyle definiëren hun relatie

Na hun langverwachte post-Mexico gesprek, besluit Shaina Kyle mee te nemen om haar familie te ontmoeten, in de hoop dat hun mening haar zal helpen een definitieve beslissing te nemen over haar relatie met Kyle. Met bloemen en whisky in de hand stelt Kyle zich voor aan Shaina's familie. Hoewel hij wordt ondervraagd door Shaina's broers, houdt Kyle stand en wint hij van Shaina's familie… dat wil zeggen, totdat de kwestie van religie zich voordoet. Shaina's moeder vraagt Kyle naar zijn religieuze overtuiging. Kyle onthult dat hij zich abonneert op het atheïsme en verliest de gunst van Shaina's familie.

Zonder medeweten van Kyle, die aannam dat zijn bezoek aan Shaina's familie een succes was, gaf haar moeder toe dat ze hun huwelijk niet zou zegenen gezien zijn religieuze standpunten. Tijdens een wandeling langs het kanaal vraagt Kyle Shaina om bij hem in te trekken en noemt dat een voorwaarde voor het huwelijk. 'Kyle, ik kan niet met je trouwen,' zegt Shaina, terwijl ze hem de verlovingsring van zijn moeder teruggeeft. Je kunt gerust zeggen dat steen beter af is aan de vinger van iemand die geen gevoelens voor Shayne heeft!

The Family Meet-and-Greets Doorgaan

Mallory en Sal gaan naar het appartement van Sal's zussen, waar Mallory een voorproefje krijgt van hoe Sal's relatie is met zijn broers en zussen. Sal onthult aan zijn zussen dat hun ervaring in de pods "voelde als een superintensieve therapie", wat ook duidt op het drama tussen hemzelf, Mallory en Jarrette. Mallory geeft toe dat, hoewel ze ergens anders een connectie had, hun (Jarrette's) gevoelens sterker waren dan die van haar. De zussen van Sal vragen het paar vervolgens of ze klaar zijn om te trouwen, waarop Mallory vurig antwoordt: ja.

Mallory en Sal Love Is Blind Seizoen 2
Mallory en Sal Love Is Blind Seizoen 2

Wat Deepti betreft, ze bereidt zich voor om haar familie voor de allereerste keer aan een significante ander voor te stellen - om nog maar te zwijgen van haar eerste niet-blanke partner. Shake bloost dat hij vereerd en trots is om de eerste man te zijn die Deepti mee naar huis neemt naar haar ouders. Rond de eettafel onthullen Deepti en Shake hun ervaring in de pods en bespreken ze hun toekomst samen. Deepti's ouders bespreken hun ontmoeting met gearrangeerde huwelijken en vieren nu 36 jaar gelukzaligheid, een streven voor hun kinderen en hun potentiële toekomstige schoonzoon.

Nick en Danielle hebben weer een meningsverschil

Met nog 19 dagen tot de bruiloften gaan Nick en Danielle naar het huis van haar ouders voor het avondeten. Nick spreekt zijn wens uit om te bewijzen dat zijn bedoelingen zuiver zijn voor Danielle's familie. Bij aankomst schenkt Danielle's zus, Meghan, champagne en verwelkomt de familie Nick met open armen. Na een drankje gaat Nick vissen bij de haven met Danielle's vader, terwijl Danielle tot rust komt met haar moeder en zus.

Danielle's moeder, met haar zesde zintuigintuïtie, zegt dat ze goed is in het voelen van mensen en keurt Nick goed voor Danielle. Tijdens het diner bespreekt Danielle's familie een gelukkige en gezonde relatie met het paar. En zoals Danielle's vader aangeeft, kan een gelukkige relatie niet tot bloei komen zonder een goed seksleven, wijzend op de zuigzoen om Nicks nek. Probeer de volgende keer misschien wat concealer, Nick.

Na een ongemakkelijke maar plezierige tijd met Danielle's familie, bekent Danielle aan Nick dat ze wenst dat hij alle gedachten kent die in haar hoofd rondspoken. Degene die momenteel in de voorhoede van haar geest zit, is Nick's gebrek aan opwinding na het diner met haar familie, en merkte op dat hij nadat ze vertrokken onmiddellijk luchtte over zijn vrienden. Als de spanningen oplopen, wijzen de twee naar elkaar als een narcist, of zoals Nick tegen Danielle zegt: "de wereld draait niet om jou."

Nick en Danielle gaan 's nachts hun eigen weg en komen 's ochtends weer bij elkaar in hun appartement. Danielle geeft toe dat ze de vorige avond allebei dingen hebben gezegd waar ze spijt van hebben. Ze realiseren zich echter dat als deze communicatieproblemen zich blijven voordoen, het huwelijk misschien niet op de agenda staat.

Shaina ha alt Shayne over voor een praatje

De koppels geven een strandfeest en nodigen andere jongens en meiden uit die ook tijd in de pods hebben doorgebracht. Nerveus over haar omgang met Shayne, kan Natalie niet stil zitten als Shaina op het strand arriveert. Natalie onthult dan dat Shaina haar de dag ervoor had gebeld en haar had aangeboden om haar met een andere man te koppelen als Natalie's relatie met Shayne zou mislukken. De ondeugende en roddelliefhebber Nick zegt dat Natalie zich zorgen moet maken over de connectie tussen Shaina en Shayne.

Shaina ontmoet Shayne voor het eerst persoonlijk
Shaina ontmoet Shayne voor het eerst persoonlijk

Naarmate de avond vordert, vraagt Shaina Shayne om een praatje te maken, zodat ze hem kan vertellen dat ze haar relatie met Kyle heeft beëindigd. Shayne roept Shaina op voor haar telefoongesprek met Natalie, waarop Shaina een verward gezicht trekt en Natalie's details van het gesprek 'uit de context' noemt. Vervolgens probeert ze Shayne te laten denken dat het een rode vlag is van Natalie's kant dat ze zelfs Shaina's naam zou noemen.

Shaina gaat er vervolgens van uit dat Shayne en Natalie zich vervelen in hun 'relatie', vandaar dat Shaina zich een weg begint te banen in hun gedachten. Ja, geeft Shaina toe, de luchtcitaten zijn doelgericht, omdat ze gelooft dat Shayne's relatie met Natalie een "fake ass" is. 'De tijd onthult alle waarheid, k?' zegt ze als de nacht ten einde loopt. Shayne loopt terug naar het feest, omhelst Natalie en plant een dikke kus op haar. Het lijkt erop dat zijn loyaliteit toch is bepaald. Ontdek wat er daarna gebeurt op Love Is Blind, alleen op Netflix.

Aanbevolen: