Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 3 Review: 'Love In Paradise

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 3 Review: 'Love In Paradise
Love Is Blind' Seizoen 2 Aflevering 3 Review: 'Love In Paradise
Anonim

Het is de laatste nacht in de pods van seizoen 2 van Netflix's Love is Blind en fans wachten op de uitkomst van Shaina die Shayne heeft verteld dat ze diepe gevoelens voor hem heeft. Zal Shaina's bekentenis van haar gevoelens de relatie die Shayne en Natalie hebben opgebouwd in de weg staan? En hoe zit het met Kyle? Hij heeft Shaina net ten huwelijk gevraagd en wacht met spanning op hun eerste ontmoeting. Maar hij weet niet of zijn aanstaande vrouw het koud krijgt.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 3: 'Love In Paradise'

Shayne neemt zijn definitieve beslissing

Shaina zit in hun pods en geeft Shayne toe dat ze te passief met hem is geweest, maar heeft eindelijk de moed verzameld om haar waarheid te spreken. Woedend ijsberend in zijn pod, vertelt Shayne Shaina dat hij wenste dat ze eerder bij de punch was geweest. Hoewel Shaina teleurstellend is voor Shaina, onthult Shayne dat zijn band met Natalie te sterk is om te worden verbroken door Shaina's verklaring en de twee manieren waarop.

Shaina is nog steeds niet zeker van hun religieuze verschillen en stemt ermee in om Kyle voor het eerst te ontmoeten. Het is duidelijk dat Kyle extatisch is als de deuren opengaan, maar Shaina niet zozeer. In plaats van in zijn armen te rennen en lieve woordjes te fluisteren, onthult Shaina dat ze bang is dat ze een fout heeft gemaakt gezien hun tegenstrijdige meningen. Hoewel hij verbijsterd is, stelt Kyle Shaina gerust dat ze gewoon wat hoop moet hebben en dat hij er zeker van is dat ze met elkaar zullen trouwen. "Heb wat hoop", zegt hij tegen haar terwijl de twee terugkeren naar hun woonruimte.

Shayne bevestigt dat Natalie hem een veilig gevoel geeft, en dat zij degene is aan wie hij zijn hart volledig wil geven. Dus, Shayne roept Natalie nog een laatste keer naar de pods en vraagt een extatische Natalie ten huwelijk. Wanneer het eindelijk tijd is om het stel te ontmoeten, zegt Shayne dat Natalie al zijn verwachtingen heeft overtroffen. Als officieel gebaar gaat Shayne op één knie zitten en doet een ring om Natalie's vinger.

Het liefdesplein van Iyanna-Jarrette-Mallory-Sal is kapot

Tijdens het gesprek in de pods heeft Jarrette contacten gelegd met zowel Iyanna als Mallory. Terwijl Mallory gevoelens voor Jarrette heeft gekregen, heeft ze ook wat van haar eieren in Sal's mand gelegd. Nadat ze tussen Iyanna en Mallory heeft gewisseld, nodigt Jarrette Mallory uit in de pods voor een gesprek. Hij vertelt Mallory dat hun band sterk is, en dat er zoveel is dat hij leuk vindt aan haar - "het voelt gewoon goed." Dus vraagt hij Mallory of ze een toekomst met hem zou kunnen zien als hij een aanzoek zou doen.

Oplossend in een plas tranen, bevestigt Mallory Jarrette's gevoelens, merkt ze op wat ze gemeen hebben en lacht ze constant. Maar, zegt ze, ze heeft een band gekregen met twee mensen tijdens haar tijd in de pods, en ze voelt dat haar band met de andere persoon - Sal - sterker is dan haar band met Jarrette. Emotioneel radeloos verlaat Jarrette de peulen.

Jarrette en Sal maken hun bewegingen

De volgende dag nodigt Jarrette Iyanna uit in de pods, met de bedoeling transparant tegen haar te zijn. Wanneer hij onthult dat hij in eerste instantie Mallory zou kiezen, is Iyanna's hart gebroken en zegt ze dat hij dagen geleden de juiste was voor haar. Na een onderbreking van een dag ontmoeten Jarrette en Iyanna elkaar weer in de pods, maar deze keer stelt Jarrette haar voor, en geeft hij toe dat hij, ongeacht zijn gevoelens voor Mallory, weet dat hij en Iyanna samen een succesvolle toekomst kunnen hebben. Met tegenzin maar vastbesloten om haar hart te volgen, accepteert Iyanna. Als de twee elkaar ontmoeten, gaat Jarrette op één knie zitten en doet een gouden ring om Iyanna's vinger.

Jarrette en Iyanna ontmoeten elkaar voor het eerst Love Is Blind Seizoen 2
Jarrette en Iyanna ontmoeten elkaar voor het eerst Love Is Blind Seizoen 2

Wat Mallory betreft, die met Sal in een pod zit, bekent hij dat hij op hun eerste date 2 sterren en een pepertje naast haar naam tekende. Hij herinnert zich hun eerdere discussies die hem tot zijn gevoelens van liefde voor haar leidden, gaat op één knie zitten en doet een aanzoek. Tijdens hun ontmoeting gaan de deuren echter open en lijkt Mallory op haar hoede te zijn. Ze onthult aan de camera's dat Sal niet haar gebruikelijke type is, dat ze hem fysiek niet echt aantrekkelijk vindt. Van de verloofde stellen tot nu toe lijkt het erop dat Mallory de enige is die beslist of liefde echt blind is.

Shaina zorgt voor problemen in het paradijs

Na 10 zware dagen daten hebben 6 verloofde stellen hun weg gevonden uit de pods en naar Cancun, Mexico, voor een toevluchtsoord. De koppels zijn: Danielle en Nick, Deepti en Abishek (Shake), Shayne en Natalie, Jarrette en Iyanna, Mallory en Sal, en Shaina en Kyle. Sommige koppels ervaren voor het eerst samenwonen en beginnen te leren wat hun significante ander 'uniek' maakt. Voor Danielle is het dat Nick zijn eigen tandpasta maakt. Als hij eenmaal de wateren heeft getest en ervoor heeft gezorgd dat Danielle dat niet al te vreemd vindt, onthult hij ook dat hij zijn eigen lichaam wast.

Voor Shaina moet ze echter nog steeds haar groove met Kyle vinden. Voor hun eerste nacht in Cancun bestelt het stel roomservice. Een vegetariër van 8 jaar, Kyle eet aubergine terwijl Shaina een biefstuk eet. Kyle wil zijn liefde en loyaliteit bewijzen en breekt zijn 8-jarige vleesloze streak voor Shaina terwijl ze hem een medium rare filet geeft.

Na het eten vraagt Shaina Kyle om met haar te gaan zitten praten. Ze vertelt Kyle dat ze hun relatie goed wil doen en elke aannemelijke giftigheid wil vermijden. Haar oplossing: dat ze hun eerste nacht in Cancun samen in aparte kamers doorbrengen. Hoewel verbijsterd, geeft Kyle zonder protest toe aan Shaina's wensen en wil ze het haar alleen maar op haar gemak stellen.

Na afloop zegt Shaina Kyle welterusten, ondanks dat het pas 19.00 uur is. In haar eigen kamer onthult Shaina dat ze niet gelooft dat zij of Kyle in staat zijn om hun overtuigingen te veranderen gezien hun passie. Ze geeft ook toe dat ze nog steeds gevoelens heeft voor Shayne. Dus zonder Kyle te vertellen, pakt Shaina haar koffers en vliegt naar huis naar Chicago. Is dit het einde van het eerste Love Is Blind seizoen 2-paar? Ontdek het de volgende keer, alleen op Netflix.

Aanbevolen: