10 Beroemdheden die vreselijk faalden op Sean Evans' 'Hot Ones

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die vreselijk faalden op Sean Evans' 'Hot Ones
10 Beroemdheden die vreselijk faalden op Sean Evans' 'Hot Ones
Anonim

Hot Ones is een hitshow op YouTube waar de gastheer, Sean Evans, beroemdheden op de proef stelt door ze tien zeer hete vleugels te laten eten terwijl ze verschillende gesprekken voeren, waaronder hun nieuwste projecten. Sean's vermogen om het gesprek met een strak gezicht te houden terwijl hij die hete vleugels neerha alt, is absoluut opmerkelijk.

Toegegeven, sommige beroemdheden, net als Sean, eten hun hete vleugels als profs, maar volgens de gastheer betalen ze er later zeker voor. De focus van dit artikel ligt echter niet op welke celebs hun vleugels als een pro hebben kunnen eten, maar op welke niet in staat zijn om de hitte aan te kunnen. Van DJ Khaled tot Bobby Lee, we staan op het punt de gekste Hot Ones Fails te beoordelen.

10 DJ Khaled

DJ Khaled is tot nu toe een van de slechtste artiesten in de show genoemd, met zijn record dat drie vleugels consumeert. Op een gegeven moment zei hij dat hij sceptisch was dat zijn vleugels net zo pittig waren als die van Sean en vroeg hij zelfs om van bord te wisselen. Hij begon vol vertrouwen de vleugels "finger-licking-good" en "verbazingwekkend" te noemen, wat het publiek deed geloven dat hij door alle tien de vleugels zou duwen. Maar later, amper in de tweede vleugel, was hij al aan het maximaliseren, terwijl hij vroeg: "Wie heeft in godsnaam deze sauzen geplukt?!"

9 Taraji P. Henson

Van het dronken naar de show komen tot het hebben van haar lijfwacht die de uitdaging voor haar afmaakte, Taraji P. Henson was absoluut een van de meer bekende "mislukten" op Hot Ones. Fans waren openlijk teleurgesteld in haar optreden, sommigen vroegen zelfs om een volledige aflevering met alleen de bodyguard en noemden hem 'de man van het uur'."Taraji maakte deze specifieke aflevering echter interessant, waarbij sommige kijkers haar "hilarisch en getalenteerd" noemden.

8 Billie Eilish

Billie Eilish bracht veel energie en plezier in de show, maar ze worstelde zeker met de hitte van de vleugels tijdens het interview.

Ze dronk zoveel mogelijk drankjes, en toen dat niet genoeg was, stopte ze ijsblokjes in haar mond om te proberen de hitte waarmee ze worstelde te stoppen. Maar ondanks alles was ze een geweldige gast en erg leuk om naar te kijken.

7 Joey Diaz

Als komiek is Joey Diaz zeker niet bang om zijn mening te uiten. Gelukkig lieten Hot Ones dit interview ongecensureerd verlopen, dus we waren getuige van zijn authenticiteit terwijl hij steeds meer hitte kreeg. Joey staat bekend als een zware roker die meer kan dan de gemiddelde man, maar deze immuniteit strekt zich duidelijk niet uit tot het consumeren van pittige wings. Omdat de blauwe kaas hem niet kon helpen, zagen fans zijn reactie van grappig naar behoorlijk eng gaan. Tegen het einde is zijn T-shirt doordrenkt van het zweet en zijn gezicht was zo rood als een tomaat.

6 Shaquille O'Neal

Voormalig NBA-superster Shaq kwam tijdens zijn aflevering van Hot Ones over als een eikel voor Sean Evans. Hij begon met opscheppen over hoe hij geen gezichtsuitdrukkingen zou maken met betrekking tot de hete sauzen. Voor veel fans klonk dit alsof hij dacht dat hij boven de show stond en dat het zonde van zijn tijd was. Shaq maakte uiteindelijk verschillende gezichtsuitdrukkingen, vooral bij het drinken van de melk. Bovendien weigerde hij de laatste vleugel op te eten door spelletjes en uitdagingen te ontcijferen waardoor hij zich zou afmelden. Fans waren niet zo onder de indruk van zijn optreden.

5 Ricky Gervais

Ricky Gervais was een van de gasten die niet alle pittige wings kon afmaken omdat de hitte hem te veel werd. Hij zag hem vanaf het begin worstelen en maakte hilarische reacties op de vleugels. Zijn aflevering was een van de grappigste, zoals verwacht. Ricky houdt duidelijk niet van pittig eten en hij heeft de laatste vleugel niet gehaald.

4 Eddie Huang

Eddie Huang koos ervoor om niet de traditionele route van de show te volgen, hij besloot eerst voor de heetste vleugel te gaan en zich een weg terug te werken… een keuze waar hij later spijt van had. Na een paar vleugels te hebben gegeten, moest Eddie naar de badkamer om zijn kalmte te hervinden. Nadat hij was teruggekeerd naar zijn stoel, besloot hij niet verder te eten en ging hij alleen in gesprek met de gastheer, Sean Evans.

3 Charlie Day

Het was voor veel fans duidelijk dat Charlie Day alleen op Hot Ones stond als PR-verplichting. Zijn antwoorden waren vaag en hij leek zich door het interview te willen haasten. Een YouTube-gebruiker merkte op: "heeft iemand anders het gevoel dat hij gewoon absoluut en totaal een hekel heeft aan PR-dingen lol." Dit had duidelijk invloed op de mening van veel mensen op Day. Hij leek zich echter tijdens de show open te stellen.

2 Gordon Ramsay

De strijd van Gordon Ramsay met de hitte op Hot Ones was ongetwijfeld hilarisch. Ondanks dat hij een van de grootste chef-koks ter wereld was, met een enorme blootstelling aan verschillende soorten voedsel, was hij verschrikkelijk in het omgaan met de hete sauzen en vroeg hij zelfs om op een gegeven moment naar de badkamer te gaan. Gordon kon de hete vleugels niet aan en werd voornamelijk gezien terwijl hij verschillende drankjes en snacks at en dronk die hij meebracht naar de show. Om de laatste vleugel af te werken, goot hij er citroensap over om het vuur lager te zetten. Deze aflevering was echter spannend om naar te kijken.

1 Bobby Lee

Deze strip was absoluut een van de meer walgelijke gasten op Hot Ones voor fans. Bobby Lee negeerde de beperkingen van zijn lichaam en besloot door te zetten, waardoor het een gruwelijke ervaring werd voor gastheer Sean Evans. Tegen het einde zagen kijkers Bobby Lee zichzelf vermoedelijk bevuilen. Hoewel het nooit officieel werd bevestigd, maakte de geschokte blik op het gezicht van hem en Evans, plus een Bobby Lee die zei: "Ik heb mezelf letterlijk bevuild", het veilig om aan te nemen dat hij zichzelf echt heeft bevuild.

Aanbevolen: