The Truth About '90 Day Fiance' Stars Darcey en Stacey's Rise To Fame

Inhoudsopgave:

The Truth About '90 Day Fiance' Stars Darcey en Stacey's Rise To Fame
The Truth About '90 Day Fiance' Stars Darcey en Stacey's Rise To Fame
Anonim

Darcey en Stacey hebben een van de gekste achtergrondverhalen van alle 90 Day Fiancé castleden. De tweelingzussen zijn enkele van de grootste sterren die uit deze show zijn voortgekomen. Ze kregen zelfs hun eigen spin-off, Darcey & Stacey, die momenteel aan zijn derde seizoen toe is. Het heeft echter tientallen jaren geduurd om op dit punt in hun leven te komen. Niet veel fans weten dat ze al heel lang proberen om het groots te maken, dus het was geenszins een ongeluk om op 90 Day Fiancé te verschijnen.

Darcey en Stacey waren niet populair toen ze op school zaten. De tweelingzussen hadden krullend haar en een dikke bril, en mensen noemden ze 'de trollenpoppen'. Beide sterren zeiden dat dit een uitdagende tijd in hun leven was en dat het hun zelfrespect echt aantastte. De obsessie met roem kwam echter later. Meer specifiek, toen ze naar de universiteit gingen. Gedurende die tijd werkten Darcey en Stacey als serveersters bij Hooters. Sindsdien hebben ze nooit echt een echte baan gehad. Hier is de waarheid over 90 Day Fiancé-sterren Darcey en Stacey's opkomst naar roem.

Hebben Darcey en Stacey hun weg naar roem nagemaakt?

Darcey en Stacey hadden verschillende 'carrières', maar niets ging van de grond en hun vader, Mike Silva, betaalde gewoon alles af. Mike bracht decennia door vanaf het moment dat de tweelingzussen op de universiteit zaten tot Darcey in 90 Day Fiancé belandde om hun dromen te financieren om beroemd te worden. Zoals fans weten, zien de tweelingzussen er graag superrijk uit, maar niet alles is zo perfect als het lijkt.

De sterren van 90 dagen verloofde hebben er altijd van gehouden om te doen alsof ze rijk en luxe zijn, maar in werkelijkheid heeft hun vader hun leven gefinancieerd. Mike is een succesvolle en intelligente man, en sommigen begrijpen niet waarom hij haar dochters zo verwent. Er kan echter een verklaring zijn. Nadat de broer van Darcey en Stacey, Michael, tragisch was overleden, begon hun vader meer voor hen te zorgen omdat hij zijn zoon zo erg miste.

Mike is in de show en staat achter de zussen met alles wat ze financieel hebben gedaan. Als fans hem googlen, staat er dat hij de eigenaar is van een productiebedrijf. Dat kon echter niet verder van de waarheid zijn. In theorie heeft hij een productiebedrijf, maar het doel was om Darcey en Stacey beroemd te maken. Dus in werkelijkheid verdient Mike daar helemaal niet zijn geld.

Wat doet de vader van Darcey en Stacey voor de kost?

Mike is de voorzitter van Maison Worley Parsons, China's grootste internationale dienstverlener op het gebied van engineering, inkoop en constructiebeheer. Het is vrij duidelijk dat hij het heel goed voor zichzelf doet vanuit zijn werk, hoogstwaarschijnlijk niet van het productiebedrijf. Desalniettemin zei Darcey in de show dat hun vader meestal heel veel tijd in China doorbrengt, zoals het grootste deel van het jaar, en dat dit al meer dan 20 jaar zo is.

Het lijkt alsof een groot deel van Mike's leven eigenlijk in China is, aangezien hij daar een verloofde heeft, en hij bezoekt de meisjes meestal alleen tijdens de vakanties. Maar technisch gezien is hij vanwege de pandemie al een tijdje in de Verenigde Staten. Aan de andere kant gaat hij binnenkort met pensioen, dus hij zal waarschijnlijk meer tijd met iedereen kunnen doorbrengen.

Misschien is dat nog een reden waarom Mike zoveel geld aan Darcey en Stacey heeft uitgegeven. Het lijkt alsof hij altijd een beetje afwezig is geweest in hun leven, zelfs toen ze jonger waren. Fans denken dat dit de reden is waarom hij altijd zo bereid was om alles te financieren wat de tweeling wilde doen.

Darcey en Stacey zijn altijd wanhopig op zoek geweest naar roem

Darcey en Stacey hebben veel verschillende dingen gedaan. Ze hebben bijvoorbeeld hun eigen kledingmerk House of Eleven by Silva Twins, en ze stopten niet nadat ze probeerden in te breken in de mode. Als bewijs hiervan was 90 Day Fiancé niet hun eerste poging tot roem op reality-tv.

Vóór hun TLC-show probeerden de zussen ook hun eigen reality-tv-show te creëren, genaamd The Twin Life, en het moest een show zijn over hen allemaal in hun dagelijkse leven als tweeling met hun dan mannen en hun kinderen. De piloot is echter nooit op tv gekomen en nogmaals, Mike heeft alles betaald. In de show speelt hij de rol van een man die vrij eenvoudig is met zijn dochters, en hij geeft ze relatie- en zakelijk advies.

Darcey en Stacey hebben alles geprobeerd om te slagen. Ze probeerden mode, reality-tv en probeerden zelfs een zangcarrière te hebben. De tweelingzussen namen een nummer op met de naam Lock Your Number, maar ze zetten hun muziekcarrière niet voort. Ze deden ook wat achtergrondzang in een film genaamd White T die hun productiebedrijf produceerde. Het lijdt geen twijfel dat Darcey en Stacey wanhopig alles probeerden om beroemd te worden. Tegenwoordig doen de tweelingzussen hun best om onafhankelijker te zijn, maar op dit moment blijft hun vader alles betalen, ook hun nieuwe huis.

Aanbevolen: