90 Day Fiancé: 10 belangrijke dingen die we hebben geleerd in de première van Darcey & Stacey

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé: 10 belangrijke dingen die we hebben geleerd in de première van Darcey & Stacey
90 Day Fiancé: 10 belangrijke dingen die we hebben geleerd in de première van Darcey & Stacey
Anonim

Er is nooit teveel 90 dagen verloofde, althans volgens TLC! Darcey en Stacey is de 9e spin-off van de populaire realityserie en duikt diep in de fantastische levens van de Silva Twins. Darcey Silva, een constant populair lid van de show, staat bekend om haar gevoel voor mode en het dragen van haar hart op haar mouw.

In alle vier de seizoenen van Before The 90 Days verscheen Darcey ook met haar zus in de aftershows Pillow Talk en B90 Strikes Back! voordat ze een plaats verdiende in haar eigen show. Bekijk 10 belangrijke dingen die fans hebben geleerd van de eerste aflevering van Darcey en Stacey.

10 Hoe Stacey Florian ontmoette

Afbeelding
Afbeelding

Stacey Silva ontmoette haar knappe, Albanese verloofde, Florian Sukaj, op sociale media. Hoewel hij de eerste stap zette door genoeg van haar Instagram-foto's leuk te vinden om haar aandacht te trekken, zegt Stacey dat zij de eerste was die contact met hem opnam en hem een bericht stuurde - en hij antwoordde!

Hun relatie ging snel online en de twee tortelduifjes vielen voor elkaar ondanks de afstand. Het duurde niet lang voordat Stacey besloot dat ze haar man in Albanië wilde bezoeken, dus boekte ze een vlucht. 10 dagen na haar aankomst vroeg Florian haar ten huwelijk. Van een snelle verloving gesproken!

9 Hun middelbareschooltijd

Afbeelding
Afbeelding

Een kleine onthulling die fans schokte, is dat de Silva-zussen verre van populair waren op de middelbare school. Hun familie verhuisde vaak, wat betekende dat ze vaak van school veranderden.

Ze beschouwden zichzelf niet alleen niet als 'mooie meisjes', maar ze beschouwden zichzelf als underdogs. Andere studenten plaagden ze en noemden ze 'trollenpoppen' vanwege hun haar. Verlegen en introvert, waren er tijden dat Darcey en Stacey elkaars enige vrienden waren, en de meisjes hielden het liever voor zichzelf.

8 Hun studententijd

Afbeelding
Afbeelding

De middelbare school was misschien een beetje ruw, maar de Silva-tweeling begon uit hun schulp te kruipen toen ze naar de universiteit gingen. Darcey en Stacey leerden meer vertrouwen in zichzelf te hebben, een tijd van verkenning en groei, op de universiteit.

Ze veranderden hun uiterlijk en experimenteerden met hun unieke gevoel voor stijl en mode. Ze waren niet langer de "trollenpoppen", ze zeiden dat ze vrienden begonnen te maken, daten en zich echt opgemerkt voelden zodra ze naar de universiteit gingen.

7 Hun liefde voor tennis

Afbeelding
Afbeelding

Tennis is een langdurige passie voor de Silva-tweeling. Een van hun favoriete bezigheden toen ze jong waren, speelden ze elke dag op de middelbare school en volgden met grote interesse professioneel tennis. Hoewel ze nooit prof zijn geworden, hebben ze nog steeds een liefde voor de sport.

Darcey en Stacey spelen voor de allereerste keer in jaren, en hoewel ze meer dan een beetje roestig waren, zagen ze er als altijd modieus uit. Het enige dat telt is dat ze plezier hadden en dat ze het niet erg vonden om af en toe een verdwaalde tennisbal te achtervolgen.

6 Ontmoet de ouders

Afbeelding
Afbeelding

Voorafgaand aan de nieuwe show was er niet veel gezegd over de ouders van Darcey en Stacey, maar dat veranderde tijdens de première. Nancy Silva verscheen kort toen ze langskwam voor een familiediner, maar hun vader, Mike Silva, was gedurende de hele aflevering te zien.

Mike woonde al 24 jaar in China en verlengde zijn vakantiebezoek met familie vanwege de COVID-19-pandemie. Mike, een zorgzame en ondersteunende vader, vertelt over zijn liefde voor zijn dochters en het unieke van het opvoeden van een tweeling. Hij zorgde er ook voor dat hoewel beide tweelingen koppig zijn, Darcey zeker de meest veeleisende van de twee is, en het moeilijk heeft om "uit te schakelen" wanneer ze van streek raakt.

5 Hun eerdere huwelijken

Afbeelding
Afbeelding

Daten met internationale mannen is niet nieuw voor de Silva-familie. Darcey en Stacey waren allebei getrouwd met buitenlandse mannen, voorafgaand aan hun betrokkenheid bij de show. Darcey's ex-man is Hongaars, en de vader van haar dochters, Aniko en Aspen.

Stacey is ook een moeder van twee en was getrouwd met een professionele voetballer, Goran Vasic. Een grapje dat het "in de familie moet zitten", onthulde dat hun vader ook verloofd is met een vrouw in China.

4 Het potentiële bedrogschandaal

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat Stacey hals over kop is voor haar aanstaande man, maar hun relatie kwam op een moeilijk punt toen er verdacht romantische foto's van Florian en een andere vrouw online werden gevonden. Op de foto's is te zien hoe ze Florian op de wang kust en een andere waarop Florian shirtless en in bed met haar te zien is.

Florian beweerde dat er niets is gebeurd en dat het ook niet meer zal gebeuren. Ondanks vermoedens geloofde Stacey hem en koos ervoor om het K-1 visumproces voort te zetten. Darcey is minder dan overtuigd en is bang dat haar zus goedgelovig is.

3 Stacey's geheime ontmoeting met Tom

Afbeelding
Afbeelding

Bezorgd dat Darcey nog steeds emotioneel wordt beïnvloed door haar turbulente relatie met Tom, ontmoet Stacey hem privé om dingen uit te praten. Ze maakt duidelijk dat Darcey verder is gegaan met wat er tussen hen is gebeurd, en waarschuwt hem om niet met haar te praten of hun relatie nieuw leven in te blazen.

Schijnbaar verontschuldigend, geeft Tom toe dat hij kinderachtig handelde toen ze uit elkaar gingen, inclusief zijn luchthartige opmerking over haar gewichtstoename. Hoewel hij Stacey vraagt om zijn verontschuldigingen aan Darcey door te geven, aarzelt Stacey om haar over de ontmoeting te vertellen.

2 Florian's aankomst in Amerika

Afbeelding
Afbeelding

Pas 25 jaar oud toen ze elkaar ontmoetten, had Stacey aanvankelijk zorgen over het leeftijdsverschil, maar ze heeft er geen spijt van. Na een langeafstandsrelatie van 5 jaar is het K-1-visum eindelijk goedgekeurd en zal Florian in de Verenigde Staten aankomen. Stacey wil graag een goede indruk maken omdat Florian nog nooit in de Verenigde Staten is geweest en plant een romantische trip naar New York, compleet met een chique hotel.

De aflevering eindigt met de fans in spanning terwijl Stacey angstig wacht op de aankomst van haar verloofde op het vliegveld. Gelukkig bevestigt de sneak peek zijn komst. Ze omhelzen elkaar op het vliegveld en stiekem een stomende kus in de auto. Hun 90 dagen zijn officieel begonnen!

1 Darcey's nieuwe man

Afbeelding
Afbeelding

Klaar om de pijn van haar andere relaties achter zich te laten, onthult Darcey dat ze met "een paar leuke jongens" praat, waaronder een uit Duitsland en een uit Bulgarije. "Ik voel me nu een godin. Deze keer mag ik kiezen wat ik wil."

Terwijl de première-aflevering alleen hintte naar de nieuwe man van Darcey, laat de sneak peek fans kennismaken met de 32-jarige Bulgaarse hunk, Georgi Rusev. Dingen zien er warm en zwaar uit, maar fans zullen gewoon moeten afwachten hoe de dingen uitpakken.

Aanbevolen: