Selena Gomez's beroemde vriendjes gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Selena Gomez's beroemde vriendjes gerangschikt op nettowaarde
Selena Gomez's beroemde vriendjes gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Toen Selena Gomez extreem jong was, ontwikkelde ze een interesse in entertainen terwijl ze haar moeder zag voorbereiden op toneelproducties. Omdat ze hun dochter wilden aanmoedigen, lieten de ouders van Gomez haar auditie doen voor verschillende rollen en Selena kreeg haar eerste aanraking met roem toen ze werd gecast in de familieshow Barney & Friends.

Sinds Selena Gomez haar eerste biog-break kreeg, heeft ze nooit meer achterom gekeken. Gomez heeft in de loop der jaren zelfs zoveel succes gehad als acteur en zanger dat ze nu $ 75 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com. Gezien haar drive om te slagen en haar ongelooflijke fortuin, is het niet verwonderlijk dat Gomez betrokken is geweest bij een aantal rijke en beroemde mannen.

6 Hoeveel is Taylor Lautner waard?

Tussen 2008 en 2010 had Selena Gomez een knipperlichtrelatie met iemand die later op deze lijst verschijnt. Tijdens een van de rustperiodes van dat stel, ging Gomez in 2009 een paar maanden met Taylor Lautner uit. Omdat ze maar kort samen waren, vroegen veel fans zich af wat er echt gebeurde tussen Gomez en Lautner. Lautner, vooral bekend om zijn rol in de Twilight-films, speelde een belangrijke rol in alle vijf films in die franchise en kende veel succes. Naast zijn beroemdste rol heeft Lautner ook opmerkelijke rollen gespeeld in shows zoals Scream Queens en films zoals Valentine's Day, Grown Ups 2 en The Ridiculous 6. Dankzij alles wat hij in de loop der jaren heeft bereikt, heeft Lautner een fortuin van $40 miljoen volgens celebritynetworth.com.

5 Hoeveel is Zedd waard?

Nog een van de mensen die op deze lijst staat die slechts kort betrokken was bij Selena Gomez, dateerde Zedd van januari tot april 2015 met de popmuziekprinses. Van alle mensen op deze lijst is Zedd verreweg de minst bekende in Noord-Amerika. Zedd, een Russisch-Duitse DJ en muziekproducent, werd in 2012 beroemd na de release van zijn nummer "Clarity". Sinds Zedd's eerste penseel met roem heeft hij twee albums en verschillende hitnummers uitgebracht. De populairste nummers van Zedd zijn bijvoorbeeld "Stay", "The Middle", "Break Free" en "I Want You To Know" met als laatste nummer zang van Gomez. Zeer succesvol, Zedd is erin geslaagd een werkelijk indrukwekkend fortuin van $ 50 miljoen te verzamelen volgens celebritynetworth.com.

4 Hoeveel is Niall Horan waard?

Het blijkt dat 2015 een enorm jaar was in het leven van Niall Horan, aangezien hij rond dezelfde tijd dat One Direction uit elkaar ging, een maand of twee met Selena Gomez uitging. Als een van de leden van One Direction maakte Horan deel uit van een van de meest succesvolle boybands aller tijden dankzij nummers als "What Makes You Beautiful", "Story of My Life" en "Perfect". Sinds One Direction uit elkaar ging, heeft Horan verschillende populaire nummers uitgebracht die in meerdere landen in de hitparade stonden en hij heeft veel succes gehad. Als resultaat van beide tijdperken van zijn carrière heeft Horan een fortuin van $70 miljoen verdiend volgens celebritynetworth.com.

3 Hoeveel is Nick Jonas waard?

Van het ene boybandlid naar het andere, Nick Jonas is de bovengenoemde persoon die van 2008 tot 2010 af en toe met Selena Gomez uitging. Het best bekend als lid van The Jonas Brothers naast zijn broers en zussen Kevin en Joe, de drie van ze lijken er tegenwoordig van te houden om samen muziek te maken. The Jonas Brothers lijken tenslotte heel veel plezier te hebben wanneer ze nummers als "Sucker", Burnin' Up", "What A Man Gotta Do" en "Cool" samen uitvoeren. Nick is ook een ervaren soloartiest en heeft hits uitgebracht als "Jealous" en "Close". Aangezien zijn carrière erg lijkt op die van Niall Horan, is het cool dat Nick Jonas ook $ 70 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

2 Hoeveel is Justin Bieber waard?

Van alle mensen met wie Selena Gomez in de loop der jaren is uitgegaan, is er geen twijfel dat er het meest over haar relatie met Justin Bieber is gesproken. Samen af en toe van 2010 tot 2018, inspireerde Gomez en Bieber's tijd samen veel van de meest populaire nummers die ze allebei hebben uitgebracht. Gemakkelijk een van de grootste popsterren van zijn generatie, het leek vaak alsof Bieber de Midas-touch heeft, aangezien elk nummer dat hij aanraakt in goud of platina verandert. Bieber's nummers "Sorry", "Baby", "Love Yourself", "Where Are Ü Now" en "Boyfriend" waren bijvoorbeeld allemaal enorme hits en hij was ook te zien in de heruitgave van "Despacito". Gezien de grote ster die Bieber is, lijkt het alleen maar passend dat hij $ 285 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

1 Hoeveel is The Weeknd waard?

Als Justin Bieber niet bovenaan een ranglijst staat, weet je dat een van de andere mensen echt speciaal moet zijn en dat is een beschrijving die bij The Weeknd past. The Weeknd was bijna een jaar betrokken bij Selena Gomez en dateerde haar van december 2016 tot oktober 2017. Meer dan alleen een popster, is The Weeknd een van die zeldzame artiesten die overkomt als een echte artiest. Om die reden is het geweldig dat volgens Wikipedia The Weeknd een van de best verkopende muziekartiesten aller tijden is sinds mensen meer dan 75 miljoen van zijn platen hebben gekocht. Dankzij zijn geweldige platenverkoop is The Weeknd $ 300 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: