Nina Dobrev's vriendjes gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Nina Dobrev's vriendjes gerangschikt op nettowaarde
Nina Dobrev's vriendjes gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In Hollywood zijn er veel getalenteerde acteurs die hun dagen en nachten doorbrengen met strijden om de kans die ze nodig hebben om hun carrière te starten. Helaas voor veel van die mensen, als ze de sterkwaliteit missen waardoor mensen om hen geven, zullen ze waarschijnlijk nooit hun grote doorbraak krijgen. Aan de andere kant van het spectrum is er altijd iets aan Nina Dobrev geweest waardoor mensen om haar geven.

Dankzij de sterkwaliteit die Nina Dobrev draagt, kreeg ze een rol die haar leven en vermogen veranderde in de hitserie The Vampire Diaries. Bovendien heeft Dobrev veel fans die veel geven om haar carrière, geluk en datingleven. Gezien hoe geïnvesteerd sommige mensen zijn in Dobrev's datinggeschiedenis, is het interessant om haar vroegere vriendjes te vergelijken in termen van hoeveel geld ze waard zijn.

8 Hoeveel geld is Ben Hollingsworth waard?

Nadat Nina Dobrev en Ben Hollingsworth in 2006 begonnen te daten, gingen ze in 2009 hun eigen weg. Een Canadese acteur net als Dobrev, Hollingsworth's kredieten omvatten rollen in films als The Joneses, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules, en koude achtervolging. Meer in het bijzonder heeft Hollingsworth rollen gespeeld in shows zoals Code Black, Virgin River, Suits en verschillende anderen. Dankzij al die rollen heeft Hollingsworth volgens celebnetworths.com een fortuin van $ 1 miljoen verzameld, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

7 Hoeveel geld is Derek Theler waard?

Net als zijn ex-vriendin Nina Dobrev, is Derek Theler een professionele acteur die behoorlijk wat succes heeft gehad. Meest recent speelde Theler in de Paramount Network-show 68 Whisky. Daarvoor verscheen Theler in 100 afleveringen van de show Baby Daddy en verscheen hij ook in shows als American Gods en 90210. In een teleurstellende gang van zaken zou Theler toetreden tot het Marvel Cinematic Universe toen hij werd gecast om te schitteren in de show Marvel's New Warriors, maar deze werd geannuleerd voordat deze in première ging. Volgens celebnetworths.com heeft al dat werk Theler in staat gesteld een fortuin van $ 1 miljoen te vergaren, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

6 Hoeveel geld is Alexander Ludwig waard?

Op het moment van schrijven is nog niet bevestigd dat Nina Dobrev en Alexander Ludwig ooit met elkaar zijn uitgegaan, omdat de overtuiging dat ze een koppel waren in 2014 uitsluitend gebaseerd is op een gerucht. Aangezien veel mensen echter denken dat ze romantisch met elkaar verbonden waren, is Ludwig hier opgenomen. Ludwig, een Canadese acteur die beroemd werd na zijn optreden in de Hunger Games, speelde vervolgens van 2014 tot 2020 in de populaire dramaserie Vikings. Dankzij het fascinerende leven van Ludwig en al zijn prestaties heeft hij een fortuin van $ 3 miljoen vergaard volgens celebritynetworth.com.

5 Hoeveel geld is Glen Powell waard?

Nina Dobrev was duidelijk een man die werd geboren met een goed uiterlijk van een filmster. Glen Powell trok de aandacht van Nina Dobrev en ze dateerden in 2016 en 2017. Dankzij Powells knappe uiterlijk, charisma en acteervaardigheden is hij verschenen in films als Everybody Wants Some!, Hidden Figures, The Expendables 3, The Dark Knight Rises en Top Gun: Maverick onder anderen. Een acteur wiens carrière vanaf hier alleen maar lijkt te stijgen, Powell is volgens idolnetworth.com al $ 7 miljoen waard, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

4 Hoeveel geld is Derek Hough waard?

Nadat de meest spraakmakende relatie van Nina Dobrev tot nu toe eindigde, had ze een korte affaire met Derek Hough. Hough is een van de weinige mensen die beroemd is geworden in de entertainmentindustrie vanwege hun dansvaardigheden. Hij is vooral bekend om zijn betrokkenheid bij de hitshow Dancing with the Stars. Naast zijn betrokkenheid bij die populaire show, is Hough in de loop der jaren ook in een handvol films en tv-shows opgedoken. Vanwege al het succes dat hij heeft genoten, is Hough $ 8 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

3 Hoeveel geld is Ian Somerhalder waard?

Veruit de meest besproken relatie waar Nina Dobrev ooit deel van heeft uitgemaakt, dateerde ze van 2010 tot 2013 met Ian Somerhalder. Dobrev en Somerhalder speelden tijdens hun hele relatie het scherm in de populaire dramaserie The Vampire Diaries, daarom hebben zoveel mensen geïnvesteerd in hun relatie. Naast de hoofdrol in The Vampire Diaries, speelde Somerhalder ook in de shows Lost en V Wars en verscheen hij in verschillende andere series en films. Somerhalder, een buitengewoon succesvolle acteur, is erin geslaagd een fortuin van $ 12 miljoen te verdienen volgens celebritynetworth.com.

2 Hoeveel geld is Liam Hemsworth waard?

Nog een persoon die op deze lijst voorkomt, ook al is hun relatie niet bevestigd, net als Alexander Ludwig, zou Liam Hemsworth in 2014 met Nina Dobrev zijn uitgegaan. Bovendien heeft Hemsworth iets gemeen met Glen Powell aangezien hij ook in The Hunger Games te zien was. Hemsworth was echter een van de grootste sterren van The Hunger Games in de hele serie en hij speelde ook in het vervolg met een groot budget Independence Day: Resurgence. Aangezien Hemsworth in verschillende blockbuster-films is gecast, is het logisch dat hij $ 28 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

1 Hoeveel geld is Shaun White waard?

Het blijkt dat de man met wie Nina Dobrev sinds 2020 aan het daten is, de persoon is die bovenaan deze lijst staat. Shaun White, een professionele snowboarder en skateboarder, heeft vele malen de overhand gehad op de X Games en hij heeft meer Olympische gouden medailles gewonnen dan enige andere snowboarder in de geschiedenis. Net als veel andere atleten die naar de top van hun sport zijn gestegen, heeft White vele sponsorcontracten en andere deals ondertekend die hem in staat hebben gesteld een fortuin van $ 65 miljoen te verzamelen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: