Hollywood had deze filmvervolgingen niet moeten annuleren

Inhoudsopgave:

Hollywood had deze filmvervolgingen niet moeten annuleren
Hollywood had deze filmvervolgingen niet moeten annuleren
Anonim

Een succesvolle film maken is moeilijk, maar een succesvol vervolg van de grond krijgen is nog moeilijker. Franchises zoals de MCU en Star Wars gaan allemaal over het vervolg, maar reguliere films die twee keer bliksem willen inslaan, hebben een veel moeilijkere weg voor de boeg.

Er zijn tal van vervolgfilms geweest die in de loop van de tijd zijn geannuleerd, en sommige hadden het potentieel om grote zaken te doen aan de kassa.

Laten we terugkijken op enkele grote sequels waarvoor fans goed geld zouden hebben betaald om ze op het grote scherm te zien.

10 'Ferris Bueller 2' was bijna een ding

Het is moeilijk om een vervolg op de iconische Ferris Bueller voor te stellen, maar jaren geleden werd hier echt over nagedacht. Het zou gericht zijn op een volwassen Ferris die een midlifecrisis heeft en een manier moet vinden om los te komen van de boeien van het dagelijks leven. Een andere vrije dag kwam echter nooit op een zinvolle manier samen.

9 'E. T. 2: Nocturnal Fears zou tickets hebben verkocht

Steven Spielberg's E. T. is een van de meest gevierde films aller tijden, en bij de release werd het de meest winstgevende film aller tijden. Nocturnal Fears was het voorgestelde vervolg op de geliefde klassieker, en in deze film zou Elliott worden ontvoerd door buitenaardse wezens en zou ET moeten komen om de dag te redden. Alleen al de naam van de film zou de kaartverkoop hebben gegenereerd.

8 'Beetlejuice' zou leuk geweest zijn om te zien

Over het vervolg op Beetlejuice wordt al zoveel jaren gesproken, en het is een van die projecten die waarschijnlijk altijd in gesprek zullen blijven. Op een gegeven moment kreeg de filmlieveling uit de jaren 90, Kevin Smith, de kans om aan het script zelf te werken, maar er moet nog iets gebeuren voor deze film.

7 'Gladiator 2' had een menigte kunnen trekken

Gladiator was de film die de jaren 2000 in stijl begon, en een vervolg op deze klassieker is al eerder voorgesteld. Nog in september van dit jaar sprak Ridley Scott over het schrijven van dit project, maar toch, het is al twee decennia geleden en er is nog niets gebeurd. Op een gegeven moment waren er gesprekken over deze film, inclusief tijdreizen.

6 'Jumper 2' was jarenlang gerucht

Hayden Christensen is misschien het best bekend om zijn tijd als Anakin Skywalker, maar sommige mensen slapen op Jumper. Hoewel het slechts een bescheiden succes was, hielden veel mensen van wat deze film op tafel bracht, en geruime tijd leek een vervolgproject bijna onvermijdelijk. De kassabonnen en de kritische ontvangst van Jumper speelden een rol in een vervolg dat werd afgebroken.

5 Een vervolg op 'Roger Rabbit' was al jaren in de maak

Who Framed Roger Rabbit is nog steeds een van de meest indrukwekkende prestaties in de filmgeschiedenis, en het blijft een geliefde klassieker die het publiek behaagt. Na het monumentale succes van de film werd er al in 1989 over een vervolg gesproken, maar na verloop van tijd zorgden veel problemen, waaronder enkele die Spielberg had met de studio, ervoor dat het vervolg geen echte grip zou krijgen.

4 'The Amazing Spider-Man 3' had geweldig kunnen zijn voor Andrew Garfield

De beste Spider-Man ooit kreeg misschien wel het slechtste materiaal, en toch verdienden de films van Andrew Garfield nog steeds honderden miljoenen dollars. Helaas maakte de lauwe ontvangst van The Amazing Spider-Man 2 een einde aan Garfields tijd als Spider-Man. Maar Garfields recente verschijning in No Way Home deed de belangstelling voor zijn Spidey-films weer opleven.

3 'Gump &Co.' Zou hebben opgevolgd met Forrest

Forrest Gump is een klassieker uit de jaren 90, maar het is echt moeilijk voor te stellen dat er daadwerkelijk aan een vervolg werd gedacht. De eerste film verdiende een fortuin tijdens zijn theatrale run, en je kunt maar beter geloven dat filmfans te nieuwsgierig zouden zijn geweest naar dit mislukte vervolg om het volledig te hebben overgeslagen bij het zien ervan.

2 'Batman Continues' zou een aantal iconische personages hebben opgeleverd

Tim Burtons twee Batman-films zijn klassiekers die het genre opnieuw hebben gedefinieerd, en op een gegeven moment leek het alsof een derde film bijna gegarandeerd was. Dit mocht echter niet zo zijn, aangezien Joel Schumacher de franchise overnam en plaats maakte voor films als Batman Forever en Batman & Robin. Het is jammer dat we nooit een derde Burton-film hebben gekregen.

1 Fans willen nog steeds een 'Master &Commander'-vervolg

Master & Commander moet een van de meest beslapen films aller tijden zijn, en de film had waarschijnlijk een veel grotere hit moeten worden dan hij was. Als dat zo was geweest, hadden fans misschien het vervolg gekregen dat ze al die jaren geleden verdienden te zien. Geef geen korting op dit vervolg dat nooit zal gebeuren.

Aanbevolen: