1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1, Aflevering 3 Review: 'We're Not A Joke

Inhoudsopgave:

1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1, Aflevering 3 Review: 'We're Not A Joke
1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1, Aflevering 3 Review: 'We're Not A Joke
Anonim

Het is de derde aflevering van 1, 000-Lb. Best Friends en Vannessa, Meghan, Tina en Ashley zijn klaar om hun reis naar gewichtsverlies een vliegende start te geven. De vier vrouwen worden in Tina's auto opgestapeld en bereiden zich voor op een bungee-workoutles.

Onderweg stort Vannessa zich in op Dr. Connie. Door haar bezoek aan de dokter toe te geven, realiseerde ze zich dat er veranderingen nodig zijn om succesvol te zijn in dit streven.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 3: 'We're Not a Joke'

Tina, Ashley, Vannessa en Meghan Workout

Meghan geeft toe dat het moeilijk was om een training te vinden die geschikt is voor Vannessa, dus Tina coördineerde een privé bungee-trainingssessie. Hoewel hij niet met vrouwen van hun grootte heeft gewerkt, zegt de instructeur dat de bungees meer dan 1.000 pond kunnen dragen, dus de veronderstelling is dat de dames zullen worden ondersteund. Nou ja, behalve Meghan die achterover flopt en uit haar harnas v alt.

Halverwege de training besluit Vannessa dat ze er genoeg van heeft en gaat ze naar de zijlijn. Wat Tina en Ashley betreft, ze zijn verbaasd over hun gebrek aan mobiliteit. Tina bekent dat ze al haar hele leven met haar gewicht worstelt. Ze aarzelt echter om Dr. Procter te ontmoeten als een patiënt met een hoog risico, bang dat een operatie haar van haar familie zou kunnen wegnemen. Wat Ashley betreft, die eerder een afslankoperatie heeft ondergaan, komt haar zenuwen voort uit het feit dat ze aan Dr. Procter moet toegeven dat ze ooit succes had geproefd, maar niet in staat was het door te zetten.

Na de training belt Meghan Vannessa om haar woonsituatie thuis te bespreken. Vannessa bevestigt dat Jakie het Vannessa nog steeds moeilijk maakt om zich aan haar dieet te houden. In de hoop Vannessa een tijdje bij Jakie vandaan te krijgen, stelt Meghan een meidenuitje voor. Het viertal roept Ashley en Tina erbij en besluit een weekendje te gaan kamperen. Terwijl Vannessa zin heeft in een zorgeloos weekendje weg met haar besties, lijkt er een spanning te zijn van Tina die aanstoot neemt aan Vannessa's vulgaire opmerkingen.

Ashley bezoekt Dr. Procter

In de auto geeft Ashley Vannessa en belt haar en vertelt haar dat ze op weg is naar het kantoor van Dr. Procter. Trots op haar vriendin zegt Vannessa tegen Ashley dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, dat ze een sterke vrouw is. Dus als Ashley vol vertrouwen het kantoor van Dr. Procter binnenloopt, is ze eindelijk klaar om de muziek onder ogen te zien. Bij het ontmoeten van de dokter onthult Ashley hem dat ze in 2014 een maagbandoperatie heeft ondergaan. Toen de sleeve echter zijn werk had gedaan en de rest aan Ashley was, haalde ze haar doelen niet en kwam ze weer op gewicht.

Ashely 1, 000-Lb. Beste vrienden eerste bezoek met Dr. Procter
Ashely 1, 000-Lb. Beste vrienden eerste bezoek met Dr. Procter

Dr. Procter vertelt Ashley dat het herkennen van fouten uit het verleden een van de belangrijkste stappen is om aan deze reis te beginnen. Ashley's besef van wat er mis ging na haar eerste operatie, dient als bewijs voor hem dat ze weer succesvol kan zijn. De laatste keer dat Ashley zichzelf woog, woog ze 365 pond. Stappen op de weegschaal in het kantoor van Dr. Procter, het aantal leest 378,4 lbs., de zwaarste Ashley ooit is geweest. Hoewel Dr. Procter bekent dat Ashley een patiënt met een hoog risico is, geeft hij haar een doel om 30 pond af te vallen. de komende 2 maanden. Als ze daartoe in staat is, is hij van plan een bypassoperatie uit te voeren.

Ashley, Vannessa, Tina en Meghan Go Glamping

Ashley, Vannessa, Tina en Meghan stappen in Tina's auto en beginnen aan een roadtrip naar hun glamping-site. Meghan's hoop is dat de reis een combinatie zal zijn van plezier maken, gezond eten en actief zijn. Voor Vannessa gaat deze reis vooral over de mogelijkheid om even weg te zijn van haar zus, Jakie, om haar gedachten te zuiveren. Verder hoopt ze dat deze reis Tina zal helpen haar op haar hoede te houden en minder gereserveerd te zijn.

Nadat de vrouwen hun spullen in de tent hebben neergezet, gaan ze op pad. Nadat ze haar vrienden ziet worstelen tijdens hun wandeling, vreest Meghan dat de reis niet zo ontspannend zal zijn als ze had verwacht. Meghan gaat op een boomstam zitten en ha alt okra-chips en andere knapperige, gezonde snacks tevoorschijn in de hoop haar vrienden tevreden te houden, maar binnen de grenzen van hun dieet. Terwijl Vannessa spot met de smaak van de chips, begint ze seksuele opmerkingen over het eten te maken, waardoor Tina's gezicht bietrood wordt. Als Tina Vannessa vraagt te stoppen en ermee op te houden, bekent Vannessa aan de camera's dat ze denkt dat Tina denkt dat ze beter is dan zij.

Terwijl de wolken naar binnen rollen en het begint te regenen over de camping, zitten de dames binnen en spelen spelletjes. Vannessa merkt op dat haar moeder als kind haar en haar broers en zussen naakt in de regen liet rondrennen, een gevoel waar ze nu naar hunkert. Tijdens het spel stort Meghan in elkaar en geeft toe dat haar seksleven met haar verloofde, John, is afgenomen vanwege haar worsteling met haar zelfbeeld. Nadat ze een zelfkritische Meghan hebben getroost, gaan de vrouwen slapen.

Vannessa en Tina Butt Heads

Wakker worden met meer regen in de ochtend, beginnen de dames in te pakken en maken zich klaar om naar huis te gaan. Vannessa zegt dat ze op zoek zal gaan naar eigendommen wanneer ze naar huis gaan, vol vertrouwen in haar beslissing om Jakie's huis te verlaten. Ashley geeft commentaar op haar eigen snurken, waarvan Meghan zegt dat gewichtsverlies alleen maar kan helpen. Vannessa is het daarmee eens en biedt aan dat gewichtsverlies ook Tina zou kunnen helpen. Verdedigend zegt Tina dat ze niet naar dr. Procter hoeft te gaan en dat ze erin zal slagen om op eigen kracht kilo's kwijt te raken.

Tina 1000 pond beste vrienden
Tina 1000 pond beste vrienden

Tina wil het uitzicht nog een laatste keer bekijken en opent de flappen van de tent, en verrassend genoeg loopt een naakte Vannessa naar buiten die zich vrij, ontspannen en herboren in de natuur voelt. Wanneer Vannessa terugkomt in de tent, barst Tina los over Vannessa's schaamteloze minachting voor haar mede-dikke vrouw, bang dat anderen Vannessa zien en daardoor minder gaan denken aan zware vrouwen. Vannessa voelt zich veroordeeld en schreeuwt naar Tina en noemt haar "Prudence" in verwijzing naar haar meer conservatieve manieren.

Terwijl de twee hoofden heen en weer gaan, proberen Meghan en Ashley de woede van Tina en Vannessa te onderdrukken. Hun pogingen blijken echter tevergeefs. Zullen Vannessa en Tina hun verschillen over het hoofd kunnen zien en het verleden in het verleden laten? Ontdek het de volgende keer op 1, 000-Lb. Beste vrienden.

Aanbevolen: