1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 8 Review: 'Ride Or Die From Jr. High

Inhoudsopgave:

1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 8 Review: 'Ride Or Die From Jr. High
1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 8 Review: 'Ride Or Die From Jr. High
Anonim

De seizoensfinale van 1, 000-Lb. Best Friends begint met een angstige Vannessa die aan haar niet-ondersteunende zus, Jakie, toegeeft dat ze is goedgekeurd voor een afslankoperatie.

Terwijl Jakie haar zus smeekt om natuurlijke methoden voor gewichtsverlies te overwegen, zegt Vannessa tegen haar zus: "Ik moet dit doen om mijn leven te redden." Hoewel Jakie toegeeft dat ze doodsbang is om haar zus te verliezen, geeft ze toe dat ze haar zorgen zal onderdrukken door te bidden, en de met tranen in de ogen kijkende zussen verzoenen hun meningsverschillen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 8: 'Ride or Die From Jr. High'

Meghan Paniek over de naderende reünie van de middelbare school

Vooruitlopend op hun reünie op de middelbare school, gaat Tina naar Meghans kamer om outfits te bespreken. Tina merkt op dat Meghan, die bij haar verloofde, Jon, in het huis van Tina woont, "een semi-hoarder" is en de dozen op dozen bewondert die het plafond raken. Meghan vertelt Tina dat dezelfde onzekerheden die ze op de middelbare school had nog steeds bestaan, en dat ze nerveus is om bepaalde mensen te zien, namelijk haar ex-vriend, Chuck.

Meghan onthult dat Chuck haar eerste liefde was, maar ondanks haar genegenheid bedroog Chuck haar. Het gebrek aan sluiting, in combinatie met haar gewichtstoename, bracht Meghan in een spiraal, zich afvragend of ze de reünie zelfs zal halen. Tina probeert Meghan's angsten te onderdrukken en haar te helpen een jurk voor het evenement te kiezen, maar het gewicht van Meghan's kleren doet haar kast instorten en leidt haar in een andere vorm van paniek. Tina vertelt de camera's dat ze bang is dat de reünie "zal ontwijken door een mijnenveld van Meghan's triggers."

Tina en Meghan 1, 000-Lb. Beste vrienden
Tina en Meghan 1, 000-Lb. Beste vrienden

Vannessa heeft bariatrische chirurgie

De dag voor Vannessa's operatie arriveert Meghan met haar in het ziekenhuis, vol woorden van wijsheid en steun. Vannessa bedankt haar voor haar constante opbeurendheid en vermeldt dat ze zonder haar meisjes niet tot op de dag van vandaag had kunnen leven. Terwijl Meghan zich zorgen maakt dat Dr. Procter complicaties kan krijgen, is ze verheugd dat haar vriendin de volgende stap zet in haar reis naar gewichtsverlies.

Op de ochtend van de operatie zegt een emotionele Vannessa: "Vandaag gaat Dr. Procter mijn leven redden." Terwijl de laparoscopische maagbypass-procedure begint, heeft Dr. Procter problemen met het littekenweefsel dat in het lichaam van Vannessa is opgebouwd door eerdere operaties. Hij merkt ook op dat "haar lever er verschrikkelijk uitziet", en geeft toe dat het vrij groot is en vroege tekenen van cirrose vertoont. Maar ondanks deze obstakels voltooit Dr. Procter de operatie met succes. Wanneer Vannessa 20 minuten na de operatie wakker wordt, kijkt ze met lachende ogen naar Dr. Procter en fluistert ze: "Je hebt mijn leven gered, dank je."

De volgende ochtend komen Meghan en Tina Vannessa ophalen uit het ziekenhuis. Meghan onthult dat het moeilijke deel van Vannessa's reis net is begonnen, omdat het nu aan haar is om zich te houden aan de vereisten die door de praktijk van Dr. Procter zijn uiteengezet. Een weliswaar hongerige Vannessa vertelt haar vrienden dat ze de postoperatieve handleiding niet heeft gelezen, wat Meghan van streek maakte en haar tot frustratie leidde omdat haar vriendin de situatie niet zo serieus nam als ze zou moeten.

De dames gaan naar hun middelbare schoolreünie

Voorafgaand aan de reünie neemt Tina contact op met Dr. Procter. Haar doel was om 10 pond te verliezen. voorafgaand aan hun ontmoeting, maar ze is bezorgd dat ze haar doel niet heeft bereikt, ondanks dat ze doet wat ze moet doen wat betreft diëten en sporten. Als ze op de weegschaal stapt, wordt onthuld dat Tina minder dan een pond is afgevallen, en ze komt tot de conclusie dat een operatie nu haar enige optie is. Dr. Procter's oren spitsen zich, blij dat Tina op het idee van een operatie is gekomen, en biedt haar opties aan om zich voor te bereiden, waaronder een psychiater en voedingsdeskundige.

Vannessa maakt het huis klaar voor de dames om langs te komen en zich klaar te maken voor de reünie. Het is 3 weken na de operatie voor Vannessa, en hoewel ze zegt dat ze het moeilijk heeft, is ze erin geslaagd om 20 pond af te vallen. sinds haar operatie. Ashely geeft toe dat ze een beetje van de wagen is gevallen, het doel van Dr. Procter niet heeft gehaald en hun afspraak moet terugdringen. Ashely is echter geïnspireerd door haar vriendin Vannessa en is vastbesloten om terug te keren naar de operatietafel.

Ashely Sutton 1, 000 Lb. Beste vrienden
Ashely Sutton 1, 000 Lb. Beste vrienden

Terwijl de dames opbloeien voor de nacht, spreekt Meghan nogmaals haar bezorgdheid uit dat Chuck op de reünie zal zijn, bezorgd over het gebrek aan afsluiting en natuurlijk onzeker over haar gewichtstoename. Eenmaal op de reünie ziet Meghan Chuck en trekt Vannessa naar de badkamer voor een peptalk. Vannessa vertelt Meghan dat er geen reden is om hem niet te confronteren, gezien de positieve vooruitgang die ze in het recente verleden hebben geboekt. Dus, Meghan benadert Chuck en snijdt het onderwerp van hun mislukte relatie aan.

Meghan geeft Chuck toe dat ze verliefd op hem was, en hij confronteert zijn demonen en zegt tegen Meghan: "Toen ik jonger was, was ik egoïstisch… Ik behandelde mensen verkeerd." Terwijl ze praten, realiseert Meghan zich dat ze niet de bevestiging nodig heeft waar ze ooit naar verlangde, en besluit hem te vergeven dat hij vals heeft gespeeld. Nadat hij het heeft omhelsd, geeft Chuck Meghan een keer over en zegt: "Je ziet er mooi uit, Jon heeft misschien problemen." Met een hernieuwd zelfvertrouwen benadert Meghan haar vrienden, en de groep mengt zich onder oude leeftijdsgenoten, en sloot de avond af met een dansfeest, compleet met Tina's man die haar aansneed alsof het een dans op de middelbare school was.

De seizoensfinale eindigt met een hartverwarmende noot

Het succes van Vannessa na de operatie zien is meer dan hartverwarmend. Ze heeft een lange weg afgelegd sinds ze samen met Meghan in Too Large verscheen, waar ze heftig ontkende dat ze aan een reis naar gewichtsverlies wilde beginnen. Haar uitwisseling met Dr. Procter na de operatie was prachtig, gelukkige tranen prikten in de ogen van de kijker.

Hoewel de reünie de potentie had om rampzalig te zijn, was het bevredigend om onze vier leidende dames te zien genieten van hun tijd en los te laten. We zijn hier om Meghan te laten beseffen dat ze Chucks goedkeuring niet nodig heeft, maar hoewel hij beweert dat hij veranderd is, lijkt het erop dat hij er geen probleem mee zou hebben om Jon op de tenen te trappen als hij de kans krijgt. Blijf in je baan, Chuck, je bent oud nieuws!

Fans vragen zich af: zou er een seizoen 2 in de maak zijn voor ons felle viertal? Tot die tijd hopen we dat hun gewichtsverliesreizen met succes doorgaan. Een koolhydraatarme wijn toast op Meghan, Vannessa, Tina en Ashely!

Aanbevolen: