1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 6 Review: 'Teeny Weeny String Bikini

Inhoudsopgave:

1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 6 Review: 'Teeny Weeny String Bikini
1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 6 Review: 'Teeny Weeny String Bikini
Anonim

Het is de ochtend van de laatste dag van de dames in Florida op 1, 000 Lb. Best Friends, en Meghan wordt verrassend wakker zonder kater. Tina zorgt er echter voor dat ze haar vriendin een stukje van haar gedachten geeft, en merkt op dat Meghan het niet hoeft te overdrijven met de drank om een leuke tijd te hebben.

Ze probeert dan wat wijsheid bij te brengen en geeft het advies dat wanneer er negatieve stemmen in haar hoofd opkomen, ze ze verstikt en vervangt door positieve gedachten. Hoewel Meghan Tina's begeleiding waardeert, worstelt ze nog steeds met haar onzekerheden.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 6: 'Teeny Weeny String Bikini'

De dames gaan naar het strand

Vannessa gaat naar buiten om ontbijt te halen voor haar vrienden en brengt een schat aan eieren, spek en worst mee. Echter, ze merkt op dat ze een bezoek heeft met Dr. Procter die eraan komt, Vannessa houdt vast aan een banaan en yoghurt, hoewel de walging op haar gezicht duidelijk is. Na het ontbijt maken Vannessa, Tina en Meghan zich klaar om naar het strand te gaan, Ashely achterlatend terwijl ze werkt en zich blijft concentreren op haar dieet.

Terwijl Tina Meghan insmeert met zonnebrandcrème, komt Vannessa naar buiten op het dek om te pronken met haar geel omzoomde bikini met zebraprint die moeite heeft om haar privégebieden te bedekken. Haar vrienden merken haar zelfvertrouwen op, hoewel ze bang zijn dat haar bikini kan worden opgelicht door de golven van de oceaan. Zodra het drietal allemaal SPF-beschermd is, gaan ze naar het strand. In tegenstelling tot wat ze zich herinneren, is wandelen op het strand echter een aanzienlijk moeilijkere uitdaging dan verwacht.

1, 000 pond. Beste vrienden Ashley, Meghan, Tina en Vannessa
1, 000 pond. Beste vrienden Ashley, Meghan, Tina en Vannessa

Eindelijk vervult Meghan haar jarenlange droom om langs het strand te wandelen en probeert ze de stemmen in haar hoofd te bedwingen die haar aanvallen omdat ze in een badpak op het strand zit. Na wat porren en zelfvertrouwen van de kant van Vannessa en Tina, gaan de drie het water in, worden omver geworpen door golven en vallen in lachen uit. Verrassend genoeg behield Vannessa's bikini zijn waardigheid.

The Ladies Hit the Strip tijdens hun laatste nacht in Florida

De dames lopen over de strip voor hun laatste nacht in Florida, uitgedost in de airbrush-shirts die ze hadden laten personaliseren. Vannessa heeft moeite om van plaats naar plaats te lopen en draagt een stoel bij zich om ervoor te zorgen dat ze een plek heeft om te zitten. De dames lopen langs een taartkraam met een trechter en komen in de verleiding, maar besluiten gezamenlijk om te passeren. Meghan merkt echter een augurk op het menu en laat haar vrienden wachten terwijl ze bestelt. Vannessa geeft aan de camera's toe dat wachten bij de taartkraam een marteling voor haar is, omdat ze probeert te verbergen hoe moeilijk het is om haar dieet bij te houden.

Zodra Meghan tevreden is, met augurk in de hand, gaan de dames naar het SkyWheel-reuzenrad voor wat plezier. Ashely en Tina gaan eerst de pods in, in afwachting van een stressvrije rit. Maar Tina heeft andere plannen en stort in een paniekaanval bij de gedachte door de capsule te vallen. Ze bedwingt eindelijk haar angsten, staat zichzelf toe om te ademen en zich alleen op Ashely te concentreren. Tina geeft toe dat ze haar hele leven al deze angst voor de dood heeft gevoeld, maar die angst is versterkt sinds ze kinderen kreeg. Als ze veilig op de grond aankomen, gaan de dames naar bed, pakken ze in en verlaten Florida de volgende ochtend.

Tina ontmoet Dr. Procter

Hoewel ze aanvankelijk protesteerde, besloot Tina na een gesprek met Meghan eindelijk dat het tijd was voor haar om Dr. Procter te ontmoeten. Tina vertelt haar geschiedenis met de dokter en vertelt hem dat ze in 2012 in staat was om uit eigen beweging 80 pond af te vallen, maar na een jaar kwam ze weer aan.

Tina Arnold 1, 000-Lb. Beste vrienden
Tina Arnold 1, 000-Lb. Beste vrienden

Dr. Procter legt vervolgens aan Tina de fysiologie uit van een dieet als persoon met overgewicht, waardoor ze haar angst verlicht dat ze misschien niet in staat zou zijn om alleen af te vallen. Tina vertelt dr. Procter haar doelen om er op lange termijn voor haar kinderen te willen zijn. Hij erkent haar wensen en waarschuwt dat er maar weinig zwaarlijvige ouderen in de wereld zijn, een feit dat Tina doet wankelen. Dr. Procter vraagt Tina vervolgens op de weegschaal te gaan staan.

Ze zegt dat ze aan het begin van haar recentere reis naar gewichtsverlies 325 pond woog, maar sindsdien woog ze 301. Tina stapt op de weegschaal in zijn kantoor en weegt 297,8 pond. Dr. Procter stelt voor dat ze over een maand moet proberen 10 pond af te vallen. Als ze dit niet kan, kan het zijn dat ze is uitgevallen en dat een operatie haar volgende beste optie is.

Meghan en Vannessa ontmoeten Dr. Connie

Thuis praten Meghan en Vannessa tijdens de lunch bij om hun aanstaande reünie op de middelbare school te bespreken. Het is duidelijk dat Tina meer naar de reünie wil gaan dan Meghan en Vannessa die zich zorgen maken over hun gewichtstoename. Vannessa begint zich te verdiepen in haar schoolleven en merkt op hoeveel pesterijen ze heeft meegemaakt. Wanneer de serveerster hun bestelling komt opnemen, vraagt Meghan om een magere kip, terwijl Vannessa, haar dieet negerend, de cajun-sampler bestelt "om te beginnen". Meghan merkt op dat haar vrienden aanleg hebben om te wankelen en vraagt Vannessa om weer met haar mee te gaan naar Dr. Connie's.

In het huis van Dr. Connie begint Meghan met haar recente gevecht met alcohol in Florida. Dr. Connie zegt dat verslavingen zichzelf veranderen in andere verslavingen naarmate we meer proberen om verslavend gedrag te onderdrukken. Ze stelt voor dat Meghan haar negatieve gedachten en emoties kanaliseren in woorden van bevestiging en positieve actie. "Ik weiger mezelf te misbruiken", laat ze Meghan herhalen, "ik weiger mezelf te misbruiken."

Wat Vannessa betreft, ze vertelt dr. Connie dat ze eindelijk het huis van haar zus Jakie kon verlaten. Ze merkt echter nog steeds dat ze worstelt, verwijzend naar trauma uit het verleden dat opnieuw is opgedoken omdat ze geen voedsel meer gebruikt om de leegte te vullen. "Ik heb nachtmerries over mijn verleden," begint Vannessa, met vage details over de fysieke en emotionele mishandelingen die ze heeft doorstaan. Terwijl Vannessa nadenkt over de demonen uit haar verleden, vragen fans zich af: zal ze ze op tijd kunnen verwerken voor hun middelbare schoolreünie?

Ontdek de volgende keer, op 1, 000-Lb. Beste vrienden, alleen op TLC.

Aanbevolen: