1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1, Aflevering 1 Review: 'Supersized Besties

Inhoudsopgave:

1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1, Aflevering 1 Review: 'Supersized Besties
1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1, Aflevering 1 Review: 'Supersized Besties
Anonim

De seriepremière van 1, 000-Lb. Best Friends beschrijft de reis naar gewichtsverlies voor 'Too Large' beste vrienden, Meghan en Vannessa. Meghan en Vannessa worstelen met gewichtstoename sinds de middelbare school en hebben besloten dat het tijd is om wat kilo's kwijt te raken. Nadat ze een jaar eerder aan hun reis waren begonnen, werd Meghan goedgekeurd voor bariatrische chirurgie die leidde tot een gewichtsverlies van 100 pond. Vannessa, aan de andere kant, heeft moeite gehad om haar dieet een nieuwe impuls te geven, hoewel bariatrisch chirurg, Dr. Procter, haar heeft verzekerd dat het handhaven van haar huidige gewoonten in de nabije toekomst tot erbarmelijke omstandigheden kan leiden.

Een ruige en stoere stoute meid, Vannessa's vriendschap met "hoity toity" Meghan heeft bewezen een vreemde combinatie te zijn, hoewel een die het grootste deel van 35 jaar heeft geduurd. Maar zal hun relatie, gezien Vannessa's schijnbare jaloezie over Meghan's succes bij het afvallen, de omvang van deze reis kunnen weerstaan?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'Supersized Besties'

Maak kennis met Vannessa Cross en Meghan Cumpler

Vannessa's gewichtstoename, een 42-jarige Georgische inwoner, begon op een beïnvloedbare jonge leeftijd. Vannessa groeide verarmd op en vond troost in de onwankelbare loyaliteit van voedsel. Momenteel woont Vannessa bij haar zus Jakie en haar twee zonen, Werner en Jacob. Vannessa vertelt over het tragische verlies van haar vriend Damien in 2016 en hoe die ontbering haar dieet verslechterde.

Vannessa Van 1, 000-Lb. Beste vrienden
Vannessa Van 1, 000-Lb. Beste vrienden

Terwijl haar kinderen proberen de beslissingen van hun moeder te beïnvloeden, is het uiteindelijk Vannessa's zus Jakie die heeft bewezen een saboteur te zijn van Vannessa's poging tot gewichtsverlies. Het is echter aan Vannessa om sterk te blijven en zich aan haar dieet te houden, een streven dat nog serieus moet worden onderzocht.

Na het bereiken van een piek van bijna 500 pond, besloot de 43-jarige Meghan de teugels in handen te nemen en te beginnen aan een reis naar gewichtsverlies die leidde tot een verlies van meer dan 150 pond. Meghan merkte echter op dat haar gewichtsverlies de afgelopen 6 maanden een plateau heeft bereikt.

Meghan Van 1, 000-Lb. Beste vrienden
Meghan Van 1, 000-Lb. Beste vrienden

Met haar verloofde John woont Meghan in de kelder van het huis van haar vriendin Tina. Ze kent Meghan en Vannessa al 27 jaar en worstelt ook met haar gewicht. Tina, die momenteel 320 lbs weegt, hoopt samen met Vannessa en Meghan op hun zoektocht te kunnen gaan en de controle over haar leven terug te krijgen, zodat ze actiever kan zijn met haar man en 4 kinderen.

Vannessa gooit een driftbui op Meghan's training

In de hoop weer op het goede spoor te komen voordat ze 1 jaar weegt, koopt Meghan slimme gewogen hoelahoep voor zichzelf en Vannessa. Maar het gaat mis als Vannessa haar hoepel niet onder haar buik kan passen en al na 5 minuten de nederlaag accepteert. Hoewel ze onterecht wordt uitgescholden door haar beste vriendin, probeert Meghan Vannessa te troosten, waarbij ze de recente worstelingen opmerkt die Vannessa voor een lus hebben gebracht.

Een paar maanden eerder verloor Vannessa haar vader. Na die pijnlijke gebeurtenis kreeg ze de diagnose huidkanker. Na maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen, onthult Vannessa dat de kanker is weggesneden, en hoewel het beter met haar gaat, worstelt ze nog steeds met de betekenis van de dood van haar vader en haar diagnose.

Meghan organiseert een meidenavond

In de hoop te kunnen ontspannen met haar vriendin, nodigt Meghan Vannessa en hun vriendin Ashely uit voor een wijntje, een etentje en een meidenpraat. Op 36-jarige leeftijd onthult Ashely dat ze sinds haar 20e met gewicht worstelt. In 2014 bekent ze dat ze een maagsleeve kreeg die leidde tot een verlies van meer dan 60 pond. Sindsdien is ze echter weer wat aangekomen. Net als haar 3 beste vrienden hoopt Ashely haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer af te vallen.

Hoewel Vannessa Meghan heeft verteld dat ze het voor de lange termijn met haar doet, bestelt Vannessa tijdens het avondeten kip-offertes, pizza en cannolis. Terwijl Ashely en Tina bij Vannessa induiken, behoudt Meghan haar zelfbeheersing en geniet ze van een salade als avondeten. Met haar 1-jarige check-up slechts enkele dagen verwijderd, vraagt Meghan Vannessa om haar te vergezellen op haar bezoek met Dr. Procter. Hoewel ze aarzelde omdat ze eerder niet aan de verwachtingen van Dr. Procter had voldaan, stemt Vannessa ermee in Meghan te vergezellen naar haar afspraak.

Meghan weegt in haar 1-jarige post-Op

Voorafgaand aan het bezoek van haar en Meghan aan dr. Procter, merkt Vannessa dat haar 18-jarige zoon Jacob moeite heeft met ademhalen terwijl hij boodschappen doet. Vannessa voelt zich een mislukte moeder en vraagt Jacob of hij ook met haar en Meghan naar het kantoor van Dr. Procter wil gaan. Jacob beaamt chronische rugpijn en moeite om in en uit auto's te stappen.

In de wachtkamer van het kantoor van Dr. Procter vertelt Meghan Vannessa en Jacob dat ze nerveus is. Of die zenuwen te wijten zijn aan het feit dat ze zich niet aan haar dieet heeft gehouden of aan de kuiltjes en charmante glimlach van Dr. Procter, weet Meghan niet. Bij haar laatste bezoek aan de dokter woog Meghan 331 pond. Als ze 6 maanden later op de weegschaal stapt, weegt ze 329,8 lbs.

Dr. Procter Van 1.000 Lb. Zusters en 1.000 Lb. Beste vrienden
Dr. Procter Van 1.000 Lb. Zusters en 1.000 Lb. Beste vrienden

Dr. Procter uit zijn bezorgdheid over het feit dat Meghan niet bewust doet wat nodig is om af te vallen na haar operatie. Hoewel ze een lijst met smoesjes doorwerkt, verzekert Dr. Procter Meghan dat het nu tijd is om een keuze te maken - geen tweede kans. Zal Meghan leren verantwoordelijkheid te nemen voor haar acties en zich neer te storten? Of zal ze ten prooi vallen aan de rustgevende roep van eten? Ontdek het de volgende keer op 1, 000-Lb. Beste vrienden, alleen op TLC.

Aanbevolen: