1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 5 Review: 'Beauty and The Beach

Inhoudsopgave:

1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 5 Review: 'Beauty and The Beach
1, 000-Lb. Best Friends Seizoen 1 Aflevering 5 Review: 'Beauty and The Beach
Anonim

In de 5e aflevering van 1, 000-Lb. Beste vrienden, we beginnen over Vannessa's zus, Jakie, die boze woorden naar Meghan spuwt omdat Vannessa ervoor kiest om te verhuizen.

Niet in staat om Jakie's zorgen weg te nemen, eindigen Meghan en Vannessa met het inpakken van het busje en gaan ze naar Vannessa's verhuur om de nieuwe opgravingen te bekijken. Vannessa is ervan overtuigd dat de verhuizing van haar zus een positieve invloed zal hebben op haar en haar zoon, Jacob.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 5: 'Beauty and The Beach'

Meghan zwaait Tina om hulp te krijgen

Bij Vannessa's nieuwe huis vertelt Meghan Vannessa hoe trots ze is op haar vriendin omdat ze de moed heeft om te verhuizen. Ze zegt dat, terwijl Vannessa momenteel worstelt met het onbekende, ze een betere toekomst voor zich heeft. Een jaar eerder, toen Meghan voor het eerst bij Dr. Procter op bezoek was, had ze hem verteld dat ze wilde afvallen om eindelijk op het strand te kunnen lopen, een belofte die ze aan haar overleden vader had gedaan.

Vannessa bedankt Meghan voor het gevecht dat ze tegen Jakie heeft gevoerd, en vertelt haar dat ze haar dankbaarheid wil uiten in de vorm van een volledig betaalde meisjesreis naar het strand. Terwijl Meghan zich zorgen maakt over de moeilijkheid om in het zand te lopen, accepteert ze in tranen.

In het park de volgende dag staan Meghan en Tina bij de speeltuin terwijl Tina's kinderen op de klimrek klimmen. Tina's dochter smeekt haar moeder om zich bij haar te voegen, maar Tina kan dat niet. Zij en Meghan trekken zich terug op een bankje in het park waar Tina toegeeft dat ze hartkloppingen heeft en buiten adem is. Meghan merkt op dat ze zich zorgen maakt over Tina's gezondheid en vraagt haar of ze Dr. Procter.

Tina Arnold 1, 000-Lb. Beste vrienden
Tina Arnold 1, 000-Lb. Beste vrienden

Tina blijft koppig en is ervan overtuigd dat ze in staat zal zijn om alleen af te vallen, en is bang dat als ze onder het mes zou gaan, ze deel zou uitmaken van de 1% die dat niet doet operatie overleven. Na wat aandringen overtuigt Meghan eindelijk een bezorgde Tina om op zijn minst met Dr. Procter te praten, zelfs als dat niet betekent dat ze de operatie zal accepteren.

Tina, Meghan en Vannessa krijgen spraytanning

Voorafgaand aan hun reis naar het strand, boekt Vannessa een afspraak voor haar, Meghan en Tina om spraytans te krijgen om te voorkomen dat ze de bleekste vrouwen op de stranden van Florida zijn. Meghan is zelfbewust en geeft uiting aan haar ongemak om naakt te gaan in het bijzijn van haar vrienden en winkeleigenaar Maggie. Een van de grotere zorgen van Meghan ligt bij haar "bavianenkont", die volgens Meghan te wijten is aan het vasthouden van water in haar fupa-gebied. Je leert elke dag iets nieuws.

De eerste die gebruind wordt is Vannessa die opgewonden haar kleren uittrekt. Hoewel ze typisch zachtmoedig is, gaat Tina als volgende aan de slag en zegt ze te hopen dat Meghan door uit haar comfortzone te stappen hetzelfde zal doen. Eindelijk, na een huilbui, besluit Meghan zich uit te kleden en haar spraytan op te doen. Altijd haar cheerleaders, Tina en Vannessa, schreeuwen woorden van bevestiging naar hun vriendin, wat haar helpt om haar zelfvertrouwen en comfort te vergroten.

De meiden gaan op reis naar Florida

Ashely, Tina, Vannessa en Meghan stappen in Vannessa's minibus en bereiden zich voor op een reis naar Florida. Onderweg bespreken ze het vasthouden aan hun dieet, in de hoop dat het als groep gemakkelijker zal zijn om elkaar verantwoordelijk te houden. Meghan zegt dat ze tijdens de reis van een vloeibaar dieet zal genieten, dat alleen bestaat uit 'shakes en drank'.

Meghan, Tina, Vannessa en Ashely in Florida 1, 000-Lb. Beste vrienden
Meghan, Tina, Vannessa en Ashely in Florida 1, 000-Lb. Beste vrienden

Na aankomst bij de verhuur gaan de meisjes op het achterdek zitten en schenken ze een fles champagne. Een kwartier later maakt Meghan haar woorden onduidelijk en v alt ze om, nadat ze te veel champagne heeft gedronken. Tina begint zich zorgen te maken en geeft toe dat, hoewel ze wil dat Meghan het naar haar zin heeft, "te veel plezier haar kan tegenhouden."

De volgende ochtend waren de dames van plan om naar het strand te gaan. Door de regen besluiten ze echter om in hun gehuurde Pink Panther golfkar te tokkelen. Op weg naar de plaatselijke cadeauwinkel worden ze getoeterd door vreemden, wat Meghans zelfbewustzijn versterkt. In de cadeauwinkel werkt elk van de dames samen met de ontwerper van de airbrush om shirts te maken die voldoen aan hun specificaties, in de hoop dat ze als aandenken aan de reis zullen dienen.

Meghan overdrijft het tijdens een meidenavondje

Die avond besluiten de vrouwen om wat plezier te maken en zich op te fleuren voor een avondje uit in de stad. Meghan draagt een tweedelige outfit en hoewel haar vrienden haar aanmoedigen, is ze nog steeds bezorgd over haar uiterlijk. Dus, aan de bar, besluit Meghan dat haar zorgen zullen verdwijnen als ze drinkt. Nadat ze haar Jack en cola light heeft leeggezogen, begint Meghan te zoeken naar alcohol, waarbij ze zowel Ashely als Vannessa's drankjes drinkt.

Ashely onthult dat iemand na een afslankoperatie onvermijdelijk sneller dronken zal worden. Dus, gezien Meghan's gedrag aan de bar, moet de groep haar van de tafel halen en haar na slechts een uur naar huis brengen. Een overstuur Tina noemt Meghan's acties 'egoïstisch en kinderachtig'. Na het verlaten van de bar confronteren de dames Meghan met hun zorgen. Ashely uit haar vrees dat Meghan voedsel vervangt door alcohol. Door tranen heen zegt Meghan nogmaals dat ze zelfbewust is over haar imago. Als reactie schreeuwt Vannessa liefdevol tegen haar vriendin, haar verzekerend dat ze mooi is en dat ze dat moet beseffen.

Fans zijn verdeeld over de vraag of de meisjes te gevoelig zijn

Fans lijken verdeeld te zijn over Meghan's dronken ongelukken deze aflevering. Sommige fans resoneren met de zorgen die Ashely, Tina en Vannessa hebben geuit over haar alcoholgebruik.

Andere fans zijn van mening dat de dames te gevoelig zijn en onterecht met de vinger wijzen naar Meghan, die normaal gesproken geen drinker is.

Hopelijk vindt Meghan een gezondere manier om met haar sociale angsten om te gaan en leert ze dat ze echt een mooi persoon is. Ontdek het de volgende keer, alleen op TLC.

Aanbevolen: