Love is Blind' Seizoen 2 Aflevering 7 Review: 'A Family Affair

Inhoudsopgave:

Love is Blind' Seizoen 2 Aflevering 7 Review: 'A Family Affair
Love is Blind' Seizoen 2 Aflevering 7 Review: 'A Family Affair
Anonim

De 7e aflevering van Love Is Blind seizoen 2 gaat verder waar we gebleven waren met Shayne die aan Natalie de hatelijke dingen onthulde die Shaina over hun relatie te zeggen had. Natalie houdt het kalm, kalm en beheerst en besluit dat ze, vanwege Shaina's gebrek aan een sterke band met Kyle, misschien aan het projecteren is.

Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat de Shaina "situatie" naar bed is gebracht terwijl Natalie haar relatie met Shayne blijft koesteren.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 7: 'A Family Affair'

De koppels krijgen een glimp van elkaars woonstijlen

In het appartement van Nick spreekt Danielle haar bezorgdheid uit over de ruimte. Zal ze in staat zijn om al haar kleren en haar drumstel te passen? Het zien van Nick's smetteloze appartement brengt extra angsten met zich mee gezien hun verschillen in netheid. Danielle vraagt zich af of Nick het zien van haar appartement zal leiden tot bezorgdheid over haar mogelijke onvolwassenheid. En hoewel Danielle meestal met nepscenario's in haar hoofd vecht, lijkt het erop dat deze tot wasdom is gekomen. Bij het zien van Danielle's appartement, wordt Nick op dezelfde manier verteerd door bezorgdheid over hun leeftijdsverschil, waarbij hij het contrast opmerkt tussen hun twee levensfasen.

Nick en Danielle spelen verkleedpartij Love Is Blind seizoen 2
Nick en Danielle spelen verkleedpartij Love Is Blind seizoen 2

Hoewel de rondleidingen in het appartement van Nick en Danielle rode vlaggen hebben doen rijzen, is Mallory meer dan tevreden bij Sal met zijn kamergenoot Caesar. Na haar rond te leiden, gaat Sal Mallory zitten en samen brengen hij en zijn kamergenoot Caesar haar een serenade, brengen haar tot tranen en herinneren haar eraan waarom ze in de eerste plaats voor Sal viel.

Ondertussen nemen Deepti en Shake Shake's zelfrijdende Tesla mee naar zijn appartement. Hoewel het een prachtige ruimte is, is alle inrichting van Shake zwart, waardoor Deepti de uitdaging aangaat om een vrouwelijk tintje aan de plek toe te voegen met kleuraccenten.

De koppels zetten de familie-meet-and-greets voort

Na een gesprek met Sal op het strand over de opmerkingen die Jarrette maakte over de ring van Mallory, richt Jarrette zich alleen op Iyanna. Jarrette neemt haar mee naar huis om zijn vader en stiefmoeder te ontmoeten en heeft vertrouwen in de band die ze in en uit de pods hebben opgebouwd. Jarrette's vader ontvangt de zegen van zijn ouders en vraagt om de officiant van hun huwelijk te zijn, terwijl tranen opwellen in zijn, Iyanna's en de kijkers ogen. Iyanna ontluikt haar aanstekelijke grote glimlach en geeft toe dat ze zichzelf een deel van Jarrette's familie kan zien worden.

Rijdend naar het huis van Nick's moeder, bereidt Nick Danielle voor op een meer nerveuze kant van zichzelf, omdat hij zegt dat zijn familie hem angstig maakt. Na een onaangename ontmoeting met Nicks moeder en zus, proberen Danielle en Nick zichzelf aan zijn familie te verkopen, hoewel zijn moeder sceptisch blijft gezien de hoeveelheid meningsverschillen die ze in zo'n korte tijd hebben gehad. Nicks zus onthult dan dat Danielle een van de weinige vriendinnen van Nick is die de familie heeft ontmoet, wat Nicks problemen met de scheiding van zijn ouders aan het licht brengt, een strijd die Danielle ook kent.

Shake's moeder tijdens discussie met Shake over Deepti Love Is Blind Seizoen 3
Shake's moeder tijdens discussie met Shake over Deepti Love Is Blind Seizoen 3

Shake neemt Deepti mee naar huis om zijn familie te ontmoeten, wat resulteert in een liefdevolle nacht die alle scrupules die zijn ouders misschien hadden met het Love Is Blind-proces, wegnam. Aan het eind van de nacht trekt Shake zijn moeder apart en bekent dat, hoewel hij denkt dat "Deeps best perfect is", hij het nog steeds moeilijk vindt om fysiek contact te maken. Daarop geeft hij toe dat hij moet beslissen of die ontbrekende, dierlijke aantrekkingskracht iets is dat hij bereid is over het hoofd te zien.

De moeder van Shake is het oneens met haar zoon en zegt dat Deepti een geweldig persoon is, dat ze iemand kan vinden die van haar houdt en die 'een half procent minder' niet verdient. Met nog maar 12 dagen tot de bruiloft, kan Shake misschien helpen met de intuïtie van een moeder om een definitieve beslissing te nemen.

Mallory's zus weigert haar zegen

Hoewel de relatie tussen Mallory en Sal niet altijd van een leien dakje is gegaan, heeft het paar zich goed aangepast aan het leven in de echte wereld. Na de zussen van Sal te hebben ontmoet, is het nu tijd voor Sal om de oudere zus van Mallory, Tiffany, te ontmoeten. Terwijl Sal hoopt Tiffany voor zich te winnen met een fles wijn, heeft de zus van Mallory andere plannen.

Tiffany vraagt Sal naar zijn relatiegeschiedenis en merkt op dat Mallory's eerdere relatie meer dan 6 jaar heeft geduurd. Sal verwijst naar een relatie van 2,5 jaar en vermeldt dat hij, nadat hij katholiek was opgevoed, pas op zijn 21e serieus begon te daten. Tiffany smeekt het paar ook om hun financiën te bespreken voorafgaand aan het huwelijk, een gesprek dat ze al hebben gehad. Terwijl ze elkaar blijven leren kennen door Tiffany's ondervraging, lijkt het alsof Tiffany's zorgen wegsmelten. Wanneer Sal Tiffany echter om haar zegen over hun huwelijk vraagt, weigert Tiffany, omdat ze niet in staat is dit te doen, gezien het feit dat ze zo weinig weet over Sal.

Natalie's ouders uiten hun scepsis

Hoewel Natalie verheugd is om zich te herenigen met haar ouders, uit ze ook haar bezorgdheid dat ze hen niet over haar verloving heeft verteld. Terwijl Shayne bloemen gaat halen, nodigt Natalie haar ouders uit om hen voor te bereiden op Shayne's komst. Natalie legt het proces in de pods uit en flitst met haar ring om aan haar ouders te onthullen dat ze verloofd is.

Natalie In Confessional Love Is Blind Seizoen 3
Natalie In Confessional Love Is Blind Seizoen 3

Terwijl Natalie's moeder weigert de ring of de verloving van Natalie te erkennen, lijkt haar vader wat meer begrip te hebben, opgewonden voor zijn dochter. Natalie's hart breekt met dat van haar moeder, waardoor ze op de vraag komt of ze moet kiezen tussen Shayne of haar ouders. Terwijl Natalie's zorgen beginnen te circuleren, loopt Shayne door de deuren. Ontdek wat er daarna gebeurt, alleen op Netflix.

Aanbevolen: