Inside Ashley Underwood en Larry David's relatie en hun 38-jarige leeftijdskloof

Inhoudsopgave:

Inside Ashley Underwood en Larry David's relatie en hun 38-jarige leeftijdskloof
Inside Ashley Underwood en Larry David's relatie en hun 38-jarige leeftijdskloof
Anonim

Het is heel grappig om je voor te stellen dat Larry David door de datingwereld strompelt zoals zijn gelijkenis doet op HBO's Curb Your Enthusiasm. En in werkelijkheid deed Larry dat ook. Veel van de beste afleveringen van Curb Your Enthusiasm gaan tenslotte over Larry-dating, en de meeste zijn eigenlijk gebaseerd op de realiteit. Larry's levensechte ervaringen, zoals toen hij aan Saturday Night Live werkte, hebben de meest frustrerende, belachelijke en uiterst hilarische momenten in zowel Curb als Seinfeld geïnspireerd. Maar het is onwaarschijnlijk dat Larry te veel komische inspiratie uit het daten zal halen nu hij gelukkig getrouwd is met Ashley Underwood. Larry's relatie met de ietwat mysterieuze vrouw zou echter een nieuw soort komische inspiratie kunnen opleveren. Dit komt omdat ze maar liefst 38 jaar jonger is dan hij.

Het is opmerkelijk hoe weinig de pers weet over Ashley Underwood. Veel van dezelfde informatie over Ashley en haar relatie met de geliefde 73-jarige misantroop wordt uitgebraakt en verspreid. Maar een beetje meer graven onthult meer over hun atypische relatie. Laten we eens kijken…

Vanaf 28 januari 2022: Seizoen 11 van Larry David's hit HBO-komedie Curb Your Enthusiasm ging in première in oktober 2021, en Ashley Underwood vergezelde haar man naar de première bij Paramount Pictures Studio's. De twee werden ook samen gefotografeerd tijdens de New York Fashion Week in september 2021, en een foto van David die zijn oren dichtstopte tijdens het evenement ging viraal. Volgens Davids dochter Cazzie zag de cabaretier eruit alsof hij het vreselijk naar zijn zin had tijdens de modeweek, en ze suggereerde dat hij 'naar een plek was gesleept waar hij niet wil zijn'.

Hoewel Cazzie niet zei wie hem "naar dit evenement zou hebben gesleept", had ze kunnen verwijzen naar Ashley Underwood, die naast Larry zat. Dit lijkt een geval waarin hun leeftijdsverschil van 38 jaar het moeilijk maakt. New York Fashion Week is ongetwijfeld veel leuker voor iemand van in de dertig dan voor iemand van in de zeventig.

Bijgewerkt op 30 maart 2022: Larry David haalde onlangs de krantenkoppen toen hij besloot de release van zijn langverwachte documentaire, The Larry David Story, uit te stellen. De film zou begin 22 maart uitkomen, maar werd zonder veel verdere uitleg opgeschort. Fans van de 74-jarige komedieschrijver die meer wilden weten over zijn leven – en misschien zijn relatie met vrouw Ashley Underwood – waren teleurgesteld door het nieuws.

Anders dan dit hebben Larry David noch zijn vrouw de laatste tijd veel in het nieuws gehaald. Het paar woonde eind maart samen de Vanity Fair Oscars Party 2022 bij, maar daarvoor hadden ze geen grote publieke verschijning gemaakt sinds de première van seizoen 11 van Curb Your Enthusiasm in 2021. Gebaseerd op de foto's die zijn vrijgegeven van de Vanity Fair Oscars Part, David en Underwood lijken heel gelukkig samen te zijn, en ze hadden zeker een goede tijd op het met sterren bezaaide evenement.

Hoe Larry David en Ashley Underwood elkaar ontmoetten en verliefd werden

Larry David-fans weten dat hij absoluut een hekel heeft aan feestjes, maar hij heeft een sociale bijeenkomst te danken aan het ontmoeten van zijn nieuwe vrouw. Hoewel er weinig informatie is over Larry David en zijn vrouwen, weten we wel dat hij Ashley ontmoette op het verjaardagsfeestje van Sacha Baron Cohen in 2017.

Ashley Underwood heeft een uitzonderlijk sterke relatie met de Ali G Show-ster en zijn vrouw, Isla Fisher. Hoewel we niet weten hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten, wordt Ashley gecrediteerd als producer van zowel Baron Cohen's film Borat Subsequent Movie Film als zijn tv-programma Who Is America ?

Een blik op Ashley's Instagram-pagina laat zien dat ze vroeger niet in de entertainmentwereld zat. Het lijkt er zelfs op dat ze naar de John Marshall Law School ging, die deel uitmaakt van de University of Illinois, Chicago.

Hoewel ze afstudeerde en schijnbaar op weg was om advocaat te worden, had Ashley een voorliefde voor het schrijven van komedie en begon ze dat na te streven. Een paar jaar later werkte ze aan twee van Sacha Baron Cohen's meest geliefde projecten en werd ze uitgenodigd om met een stel andere beroemde komische geesten om te gaan… met name haar toekomstige echtgenoot.

"We zaten naast elkaar [op het feest]", legde Larry uit in het interview. "Tot haar verbazing vertrok ik voor het dessert. Ik deed het zo goed, gekscherend, ik wilde niet het risico lopen te lang te blijven en de goede indruk te wekken."

Kort daarna begonnen ze te daten en werden ze verliefd. In 2019 verhuisde Ashley naar Larry's Pacific Palisades-huis, volgens People. En dat was maar goed ook, want kort daarna zou de wereldwijde pandemie toeslaan.

Larry David en Ashley Underwood's bruiloft tijdens de pandemie

Iedereen was verrast om te horen van de geheime bruiloft van Larry en Ashley in oktober 2020. Vooral omdat bijna niemand wist dat ze aan het daten waren. Maar Larry vertelde The New York Times wel hoe het was om met Ashley in quarantaine te gaan tijdens het begin van de aanhoudende COVID-19-pandemie. Larry's oudste dochter, Cazzie, woonde ook bij hen in het huis van Pacific Palisades en dit zorgde voor een geheel nieuwe dynamiek.

"Er is geen moment op de dag dat er geen wrijving is tussen ten minste twee van ons", legde Larry uit aan The New York Times. "Als dat dan opgelost is, zitten twee anderen elkaar naar de keel en gaat het steevast over de afwas. 'Jullie hebben de afwas niet gedaan!' Of 'Je hebt niet geholpen met de afwas!'"

Larry was ook niet tevreden met Ashley wanneer ze een show zonder hem begon.

"Een ander probleem is dat een van ons een show begint en niet op de ander wacht. Groot probleem! Je moet het tenminste vragen. Ashley vraagt niet. Ze begint en dan is het onmogelijk om in te halen. En ik zal haar opvangen. Ik loop de kamer in en ze zal meteen de tv uitzetten."

Toch weerhield dit alles hen er niet van om in het huwelijksbootje te stappen tijdens een kleine ceremonie in oktober 2020. Hoewel niemand de precieze locatie heeft bevestigd, lijkt het erop dat het in de achtertuin van Larry en Ashley was. Onder de aanwezigen was het beroemde stel dat hen in de eerste plaats samenbracht, Sacha Baron Cohen en Isla Fisher, volgens foto's op Ashley's Instagram.

Op de bruiloft droeg Larry een prachtig marineblauw pak en Ashley zag er stralend uit in haar witte trouwjurk. Het werd geleid door een vrouwelijke vrederechter onder een prachtige gebloemde boog. Een paar dagen later zag The Daily Mail dat Larry en Ashley hun feest voortzetten door uit te gaan en een fles champagne te kopen.

Inside Larry David en Ashley Underwood's Life

Hoewel Larry David geen sociale media heeft (uiteraard), v alt er via haar Instagram veel te leren over zijn relatie met Ashley. Dit omvat de relatie die ze heeft met de belangrijkste mensen in Larry's leven.

Hoewel Cazzie noch Larry's andere dochter Romy het Instagram-account van hun stiefmoeder volgen (en zij volgt hen ook niet), laat een foto van Ashley ze allemaal samen zien. Ze lijken allemaal heel gelukkig, en het bijschrift luidt: "Mijn voornemen voor het nieuwe jaar was om Instagram te verwijderen, maar toen kreeg ik deze schattige foto met mijn 3 favoriete mensen."

Hoewel Cazzie met haar vader en Ashley in quarantaine ging, heeft noch zij, noch haar zus publiekelijk een opmerking gemaakt over hun nieuwe stiefmoeder, dus het is onmogelijk om de waarheid over hun relatie te weten.

Ashley heeft ook Larry's leven beïnvloed op een manier waarvan zijn fans dachten dat het nooit zou gebeuren… dieren in huis hebben. Ashley is een enorme hondenliefhebber en heeft ervoor gezorgd dat Larry openstaat voor dieren in huis. Cazzie heeft zelfs commentaar geleverd op het feit dat Larry ongewoon gehecht is geraakt aan Ashley's Australische herder, Bernie (genoemd naar de progressieve democraat, senator Bernie Sanders). En ja, Larry laat Bernie uit. Maar als Larry zijn relatie met de veel jongere vrouw gaande wil houden, zal hij natuurlijk dingen moeten blijven doen die hij niet gewend is.

Aanbevolen: