De onwaarschijnlijke manier waarop Larry David zijn vrouw, Ashley Underwood, ontmoette

Inhoudsopgave:

De onwaarschijnlijke manier waarop Larry David zijn vrouw, Ashley Underwood, ontmoette
De onwaarschijnlijke manier waarop Larry David zijn vrouw, Ashley Underwood, ontmoette
Anonim

Hoewel Larry David vooral bekend staat om zijn komische talenten, krijgt hij de laatste tijd veel aandacht vanwege zijn 'nieuwe' vrouw. Larry trouwde in 2020 met Ashley Underwood, terwijl zijn vorige huwelijk met Laurie David ongeveer veertien jaar duurde (eindigend in 2007).

Larry heeft toegegeven dat zijn relatie met Laurie niet op een goede manier eindigde; bij het bespreken waarom zijn vermogen lager is dan de meeste fans denken, beweerde David dat zijn ex bijna de helft van zijn geld nam op het moment van hun scheiding.

Gelukkig voor Larry leken de zaken te keren toen hij zijn huidige leidende dame ontmoette, ongeveer drie jaar nadat ze elkaar ontmoetten. Dat brengt fans bij de vraag: hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Larry David en Ashley Underwood hebben een groot leeftijdsverschil

Net als veel andere Hollywood-paren hebben Larry en zijn vrouw een aanzienlijk leeftijdsverschil. David is 38 jaar ouder dan zijn vrouw, wat aanvankelijk fans aantrok om commentaar te geven op de relatie van het paar.

Dat in combinatie met Larry's naar verluidt superhoge nettowaarde had fans bezorgd dat Ashley Underwood niet was wat ze leek. Maar als we dieper ingaan op de details over hun relatie en leeftijdsverschil, lijkt het erop dat de twee een goede match zijn, ondanks de bedenkingen van fans.

Een goed voorbeeld? De wederzijdse vrienden waardoor ze elkaar ontmoetten.

De relatiegeschiedenis van Larry David wordt grotendeels door moeder bewaard

Er is niet veel bekend over Larry Davids relaties uit het verleden of zelfs over zijn ex-vrouw Laurie.

Hoewel meerdere bronnen Larry's bewering bevestigen dat Laurie bijna de helft van het vermogen van haar ex-man ontving in hun echtscheidingsconvenant, lijkt ze in 2012 gelukkig hertrouwd te zijn.

Larry was echter zo vrijgezel dat zijn vrienden begonnen samen te zweren om hem erin te luizen. Tenminste, dat concludeerde hij toen hij naast een blonde schoonheid zat op het verjaardagsfeestje van zijn vriend.

Larry David ontmoette Ashley Underwood via professionele connecties

Toen het nieuws over Larry's huwelijk in 2020 werd vrijgegeven, vond Inside Hook enkele citaten van de komiek over zijn relatie met Ashley Underwood.

Hij ontmoette haar op een verjaardagsfeestje voor Sacha Baron Cohen, legde hij uit, aangezien hij beroemdheden is met zowel Sacha als zijn vrouw Isla Fischer. Dat is op zich misschien verrassend voor sommige fans, maar Larry's binnenste cirkel is behoorlijk divers. Hij sloot zelfs een onwaarschijnlijke vriendschap met Timothee Chalamet.

Maar wat betreft Sacha's matchmaking-initiatief, legde Larry de opzet uit door te zeggen: "We zaten naast elkaar, ik denk met dat in gedachten", dat de twee romantisch bij elkaar betrokken raakten.

Hun vrienden hadden duidelijk een goede intuïtie op dit gebied, zoals Underwood, die Baron Cohen kende door haar werk aan zijn serie Who Is America?, leek gecharmeerd door David.

Ondanks het feit, merkte Larry op, dat hij voor het dessert vertrok omdat hij "het zo goed deed, gekscherend, ik wilde niet het risico lopen te lang te blijven en de goede indruk te wekken."

Larry en Ashley zijn in 2019 gaan samenwonen

Het is duidelijk dat Larry niet misstapte, noch in zijn geestige scherts, noch in zijn vertrek voor het dessert. In 2019 was het gelukkige paar gaan samenwonen, merkte InsideHook op, ze adopteerden samen een kat en een puppy en plantten hun bruiloft in 2020.

In hetzelfde jaar, toen de pandemie toesloeg, gingen Larry, Ashley en Larry's dochter Cazzie allemaal samen in quarantaine. Larry grapte dat minstens twee van de drie samenwonenden elkaar dagelijks naar de keel zaten.

Toch leek hij blij dat zijn vrouw en een van zijn dochters (de andere is Romy, die minder bekend is dan Cazzie) zo vaak met elkaar omgaat, en het lijkt erop dat Larry's meisjes hun stiefmoeder zonder vijandigheid hebben geaccepteerd.

Wie is Ashley Underwood, anders dan de vrouw van Larry?

Er is niet veel bekend over Ashley Underwood, maar fans begonnen nieuwsgierig te worden toen ze met hun favoriete komiek trouwde. Fans weten natuurlijk dat ze in de industrie zit sinds ze aan Sacha's show heeft gewerkt.

Ashley heeft een geschiedenis in Hollywood, hoewel het lijkt te zijn begonnen nadat ze haar huidige echtgenoot heeft ontmoet. Underwood's cv bevat "producent, ondernemer en voormalig verpleegster" en ze is sinds ongeveer 2018 in de industrie, merkte Legit op.

larry-david-ashley-underwood-getty
larry-david-ashley-underwood-getty

Legit concludeerde ook dat Underwood naar school ging aan een Amerikaanse universiteit in Parijs, Frankrijk, waar hij een Bachelor of Arts-graad behaalde, maar veel andere informatie over de herkomst mist.

Haar biografie suggereert dat ze ook rechten heeft gestudeerd, hoewel niet is bevestigd of ze een juridische carrière heeft nagestreefd. En haar familiegeschiedenis suggereert ook niet veel; Underwood's moeder was een huisvrouw en haar vader een 'zakenman', volgens Legit.

Het lijkt Larry echter niet echt uit te maken waar zijn vrouw vandaan kwam of wat haar carrièregeschiedenis was. Hij leek de avond dat ze elkaar ontmoetten geslagen te zijn, maar hij wist niet zeker of hij de mooie blondine echt kon verleiden om met hem uit te gaan.

Maar vier jaar later, en de twee lijken even tevreden als altijd samen, wat suggereert dat noch hun leeftijdsverschil, noch de omstandigheden waarin ze elkaar ontmoetten enige invloed hebben op hun vermogen om gelukkig getrouwd te blijven.

Aanbevolen: