De verrassende reden waarom Henry Golding 'Crazy Rich Asians' bijna afwees

Inhoudsopgave:

De verrassende reden waarom Henry Golding 'Crazy Rich Asians' bijna afwees
De verrassende reden waarom Henry Golding 'Crazy Rich Asians' bijna afwees
Anonim

In 2018 veroverden Crazy Rich Asians de wereld stormenderhand. De film, over een vrouw die naar Singapore reist om de ongelooflijk rijke familie van haar vriend te ontmoeten, wordt geprezen om zijn weergave van Aziatische personages, die historisch gezien ondervertegenwoordigd waren.

De film lanceerde veel van zijn sterren naar roem en hielp hoofdrolspeelster Constance Wu een nettowaarde van $ 6 miljoen te vergaren. Natuurlijk zijn fans meer dan enthousiast over geruchten dat er een Crazy Rich Asians 2 in de maak is!

Wu's liefdesinteresse in de film, Nick Young, werd gespeeld door de Brits-Maleisische acteur Henry Golding. Terwijl fans over het algemeen verliefd waren op Golding en zijn optreden, wees de acteur de rol in eerste instantie af en weigerde auditie te doen.

Nu konden fans geen betere acteur bedenken om Nick Young te spelen, dus waarom aarzelde Golding om de rol op zich te nemen? Blijf lezen om erachter te komen.

Henry Golding's rol in 'Crazy Rich Asians'

Crazy Rich Asians werd uitgebracht in 2018. De romcom, gebaseerd op de gelijknamige roman, vertelt het verhaal van een Chinees-Amerikaanse vrouw die verrast is te horen dat haar vriend uit een van de rijkste komt. gezinnen in Singapore. Ze probeert hun goedkeuring te krijgen, maar loopt voortdurend tegen hindernissen aan.

Henry Golding speelt de rol van Nick Young, de vriend van professor Rachel Chu, die uit een enorm rijke familie in Singapore komt. Hoewel Nicks familie misschien discriminerend is over wie ze in hun kring binnenlaten, houdt Nick meer van Rachel dan van wat dan ook, ongeacht haar economische status.

Constance Wu schittert als Rachel, terwijl de film ook Gemma Chan Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong en Michelle Yeoh bevat.

Waarom Henry Golding bijna de rol afwees

Henry Golding werd geboren in Maleisië, maar verhuisde op achtjarige leeftijd met zijn gezin naar Engeland. Later keerde hij terug naar Azië en verhuisde naar Kuala Lumpur toen hij 21 jaar oud was om een televisiecarrière na te streven.

Fans zeiden veel dat Golding de perfecte keuze was om Nick Young te spelen, omdat hij van nature een Brits accent heeft en overeenkomt met de beschrijving van het personage in het boek. Golding wees de kans om auditie te doen aanvankelijk echter af.

De acteur onthulde dat hij dacht dat de rol niet geschikt voor hem was en naar iemand anders had moeten gaan: "Het is voor iemand anders die de A-game gaat brengen, die een legitieme acteur is," hij herinnerde zich denken, legde hij uit tijdens een interview op The View.

‘Crazy Rich Asians’ was de eerste film van Henry Golding

Interessant genoeg was Crazy Rich Asians eigenlijk de eerste film van Henry Golding. Op het moment dat Golding de rol won, was hij een bekende reispresentator in Zuidoost-Azië.

Omdat hij nog niet eerder in de film had gewerkt, dacht hij niet dat hij een kans had om een rol zo groot als Nick Young te krijgen, terwijl er zoveel andere acteurs waren die ervaring hadden met het spelen in films.

Henry Golding's carrière sinds hij 'Crazy Rich Asians' deed

Crazy Rich Asians was misschien de eerste film van Henry Golding, maar zijn carrière als filmster is sindsdien enorm gestegen. In hetzelfde jaar verscheen Golding in de comedy-thriller A Simple Favor, tegenover Blake Lively en Anna Kendrick.

Het jaar daarop speelde Golding in de kerstfilm Last Christmas met Game of Thrones-ster Emilia Clarke. Sindsdien is hij ook te zien in The Gentleman, die ook in 2019 werd uitgebracht, en de tv-serie Star Wars: Visions.

Waarom kreeg Henry Golding kritiek op zijn casting?

Terwijl de meeste fans de beslissing prezen om Henry Golding als Nick Young te casten, veroordeelden sommige critici Golding omdat hij niet "Aziatisch genoeg" was omdat hij half Brits is.

Sprekend over de controverse op The View, bevestigde Golding dat hij het gesprek verwelkomt, ook al bezit hij zijn half-Britse identiteit en weet hij dat hij door en door Aziatisch is. Golding voegde eraan toe dat hij weet dat hij niets te bewijzen heeft, ondanks wat de critici zeggen.

Zijn grootste uitdaging als acteur

Henry Golding's carrière is misschien een enorme vlucht, maar een filmster zijn is niet zonder uitdagingen. Hij onthulde dat het met name moeilijk is om te zien hoe zijn vrouw Liv (die hij op de meest romantische manier ontmoette!) zich gestrest voelt wanneer hij intiem is met andere acteurs op het scherm.

Alleen al in 2018 had hij intieme scènes met Constance Wu, Blake Lively en Anna Kendrick.

Hij vertelde de presentatoren van The View dat het voor beiden een leerproces is, maar het is verontrustend voor zijn vrouw om te zien hoe hij doet alsof hij verliefd wordt op anderen op het scherm. Hij vergeleek het proces met 'iemand zien bedriegen' omdat 'het er zo echt uitziet'.

Whoopi Goldberg, een van de gastheren, schreeuwde toen naar de vrouw van Golding en zei haar dat ze zich geen zorgen moest maken, aangezien Golding bij haar is en onvermijdelijk meer romantische scènes zal moeten filmen met zijn toekomstige co-sterren. Wie weet wat hij hierna gaat doen!

Aanbevolen: