The Sweet Way 'Crazy Rich Asians'-ster Henry Golding ontmoette zijn vrouw, Liv Lo

Inhoudsopgave:

The Sweet Way 'Crazy Rich Asians'-ster Henry Golding ontmoette zijn vrouw, Liv Lo
The Sweet Way 'Crazy Rich Asians'-ster Henry Golding ontmoette zijn vrouw, Liv Lo
Anonim

Fans keken graag naar Henry Golding in Crazy Rich Asians en de film, gebaseerd op de roman van Kevin Kwan, heeft een ongelooflijk getalenteerde cast, waaronder Constance Wu die een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft.

Iedereen volgt Goldings carrière graag, want hij speelde Tom in de kerstromcom Last Christmas en Sean in de thriller A Simple Favor. Henry Golding is geliefd vanwege het spelen van de love interest in veel populaire films, maar hoe zit het met zijn eigen romantische leven?

Laten we eens kijken hoe Henry Golding zijn vrouw, Liv Lo, ontmoette.

Het zoete verhaal

Het is leuk om te leren hoe beroemdheden elkaar ontmoetten en hun liefdesverhaal begonnen. Adam Brody en Leighton Meester werkten samen aan een film en soms worden sterren opgericht door vrienden of ontmoeten ze een feest.

Liv Lo en Henry Golding gingen een lange afstand met elkaar uit nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Het stel ontmoette elkaar in 2011 in een club en Lo maakte duidelijk dat ze romantisch in hem geïnteresseerd was.

Volgens Pure Wow verscheen Golding op Live with Kelly en Ryan en legde uit: We waren in een club op oudejaarsavond en ik zag haar van ver en ze was een wilde kat. Halverwege de nacht… stapt ze in mijn weg en zegt: 'Waarom heb je me nog niet gedag gezegd? Ik vertrek morgen en je zult me nooit meer zien. Wat ga je eraan doen?'”

Na de volgende ochtend een brunch te hebben gehad, gingen ze terug naar de plaatsen waar ze woonden: Golding woonde in Singapore en Lo woonde in Tokio, dus eerst waren ze ver weg.

Dit is een geweldig verhaal en mensen horen graag dat het Lo was die de eerste stap in de relatie zette.

Lo en Golding trouwden in 2016, volgens People.

Golding deelde met de publicatie hoe hij kon zien dat Lo de persoon was met wie hij zijn leven zou doorbrengen. Hij legde uit: Er is altijd een beetje magie wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, maar het komt niet bij je op. Het is niet zo van: 'Oh mijn god, dat is een persoon met wie ik ga trouwen.' Er is zoiets van, 'Wauw, er is iets met hen,' maar het is wanneer je iemand leert kennen, wanneer je een relatie opbouwt, dat je wordt een ploeg. Dan begin je te beseffen dat dit de liefde van mijn leven is.”

Babynieuws

In november 2020 plaatste Liv Lo een foto op haar Instagram-account van haar en Golding om aan te kondigen dat ze een baby verwachtten. Ze zag er prachtig uit en Golding had een grote grijns op zijn gezicht. In het bijschrift schreef Lo: "Wat een enorme vreugde heeft deze kleine ons al gebracht. Nu mogen we het met je delen. We houden van je!"

Eind maart 2021 deelde Lo dat ze de baby had gekregen, en volgens Us Weekly plaatste Golding op zijn eigen Instagram en had hij zo'n lief bericht voor zijn vrouw. Golding schreef: "Deze vrouw hier. Meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Uw kracht bracht ons onze grootste vreugde. Dank je, ik hou van je."

Aanbevolen: