De criminele geschiedenis achter VH1's 'Mob Wives' cast

Inhoudsopgave:

De criminele geschiedenis achter VH1's 'Mob Wives' cast
De criminele geschiedenis achter VH1's 'Mob Wives' cast
Anonim

Uitgebracht op 17 april 2011, Mob Wives is een Amerikaanse realityshow die zich richt op het leven van vrouwen op Staten Island, wier familieleden en echtgenoten, huidige of voormalige, gevangen zijn gezet voor misdaden die verband houden met de Amerikaanse maffia. Toen de show voor het eerst werd uitgebracht, dachten velen dat het veel zou lijken op The Real Housewives, maar dat was verre van dat. Of het nu ruzies of verbale argumenten waren, de Mob Wives wisten absoluut hoe ze hun kijkers bezig moesten houden.

Ondanks dat VH1 aankondigde dat het zesde seizoen van de show het laatste zou zijn, heeft de maker Jennifer Graziano, de maker en zus van castlid Renee Graziano, haar interesse getoond om de show opnieuw op te starten. Renee beweerde ook dat er een kans was dat een reboot zou worden uitgezonden op de streamingdienst van Paramount. Of de show nu opnieuw wordt opgestart of niet, hier is een kijkje in de criminele geschiedenis van de cast van Mob Wives.

8 Drita D'Avanzo

In tegenstelling tot sommige castleden groeide Drita niet op in de maffia, maar trouwde ze erin. Haar man Lee D'Avanzo was een medewerker van de misdaadfamilie Colombo en Bonanno. Toen ze voor het eerst trouwden, beweert Drita dat ze niet wist dat haar man een bankrover was, maar in plaats daarvan dacht dat hij een gewone zakenman was. Ze wist echter dat hij een verleden crimineel leven had, maar dat Lee zijn leven had veranderd. De eerste keer dat Lee werd gearresteerd, verraadde zijn vriend hem, maar de tweede keer ging het mis bij een bankoverval.

Onlangs werden Drita en Lee gearresteerd tijdens een inval van de NYPD in hun huis, waar de politie naar verluidt geladen vuurwapens en een enorme hoeveelheid drugs aantrof. Drita's aanklachten werden later ingetrokken, maar Lee pleitte schuldig aan federale wapenbezit en werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf.

7 Karen Gravano

Karen Gravano, dochter van de Gambino-misdaadfamiliemilitair Sammy 'The Bull' Gravano, heeft behoorlijk wat aanvaringen gehad met de wet. In 2000 werd Gravano gearresteerd als gevolg van haar rol in 'Sammy the Bull's drugsring'. Gravano's vader had eind jaren '90 een kring van ecstasy-drugs, die de drug van Arizona naar New York vervoerde. In februari 2000 werden Gravano en ongeveer 40 andere leden van de drugsring gearresteerd, waaronder Gravano's broer, Gerard. Ze pleitte schuldig aan het gebruik van elektronische communicatie en andere drugsgerelateerde transacties en werd veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar.

6 Angela Raiola

Angela Raiola, nu overleden na bezweken aan haar ziekte in 2016, was de nicht van Salvatore "Sally Dogs" Lombardi, een capo-regime en drugsdealer in de Genovese misdaadfamilie. Raiola, ook wel bekend als 'mob moll', ging uit met gangsters en leefde een weelderige levensstijl. In 2001 werd Raiola, samen met veertien andere beklaagden, veroordeeld voor de distributie van cocaïne in poedervorm, marihuana en crack-cocaïne in Brooklyn en Manhattan. Tijdens haar arrestatie werd haar portemonnee gevonden met veertien plastic zakken met cocaïne.

In 2003 werd Raiola opnieuw op het verkeerde been gezet en pleitte hij schuldig aan het hoogste aantal van de aanklacht. Ze werd vervolgens veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar en ook veroordeeld tot vier maanden huisarrest. In 2004 wijzigde een federale rechter haar proeftijdvoorwaarden en beval haar om zich in te schrijven voor "een poliklinische en/of intramurale medicamenteuze behandeling of ontgiftingsprogramma".

5 Ramona Rizzo

Ramona's grootvader, Benjamin Ruggiero, was een bekende gangster. Dit had gevolgen voor Ramona's jeugd, aangezien haar familie banden had met de maffia en ze altijd problemen had met de wet. Ramona was naar verluidt betrokken bij een ontvoering waarbij ze gewapende schurken beval om een man uit een Chelsea Street te ontvoeren, zodat ze hem geld en sieraden kon beroven. Dit gebeurde vanwege een mislukt complot tussen Ramona en de ontvoerde man. Ramona postte vervolgens op haar Twitter-account 'When U Steal or Rob From Any1…. Zorg ervoor dat je over dat leven gaat…Als je geen echte baan krijgt!!!"

4 Liefde Majewski

Ondanks de liefde die Majewski er tamer uitziet dan de rest van de castleden, bewijst haar verleden met gewelddaden uit liefde die verkeerd zijn gegaan, het tegendeel. Love, in tegenstelling tot haar naam doet vermoeden, gaf toe dat ze mannen had neergestoken, neergeschoten en vergiftigd omdat ze onaanvaardbare dingen hadden gedaan zoals vals spelen of slaan. Ondanks haar gewelddaden zegt Love dat haar slachtoffers haar zo terug zouden nemen.

3 Alicia DiMichele

Alicia DiMichele, eerder getrouwd met Eddie Garofalo die zeven jaar gevangenisstraf kreeg voor moordcomplot, kwam ook in de problemen met de wet toen ze naar verluidt geld verduisterde door haar rol in een opsporingsbedrijf te gebruiken, zij en haar ex-man liep. Alicia kreeg een proeftijd van vier jaar en moest $ 40.000 aan restitutie betalen.

2 Bretagne Fogarty

Brittany Fogarty's vader, John Fogarty, ook bekend als "Big John", werd gearresteerd toen Bretagne een kind was wegens samenzwering om marihuana en cocaïne te verspreiden in Brooklyn en Staten Island. Dit was een georganiseerde misdaad tussen Bretagne's ouders, maar om de moeder te redden pleitte John Fogarty schuldig aan een aantal misdaden, waaronder een niet nader genoemd aantal moorden. Bretagne wordt nog steeds getroffen door alles wat er in haar jeugd is gebeurd, en ze realiseert zich dat er niets normaals aan was.

1 Renée Graziano

Renee, geboren in de maffia, is ook getrouwd met gangster Hector Pagan. Pagan werd later een DEA-informant en verraadde Renee's vader aan de politie door hen bewijs te leveren.

Pagan, nu Renee's ex-man, werd toen voor elf jaar gevangengezet voor het plegen van moord. Meer recentelijk werd Renee gearresteerd voor het rijden terwijl ze high was op Adderall nadat ze naar verluidt haar auto tegen een geparkeerde SUV had gebotst. Ze ging echter vrijwillig naar de afkickkliniek omwille van haar zoon en haar welzijn.

Aanbevolen: