Hier zijn de mannen aan wie Rosario Dawson is gekoppeld

Inhoudsopgave:

Hier zijn de mannen aan wie Rosario Dawson is gekoppeld
Hier zijn de mannen aan wie Rosario Dawson is gekoppeld
Anonim

In Hollywood weet iedereen dat als je een ster bent en met iemand betrapt wordt door de paparazzi, je geheim bekend is. Wat die relatie ook is, de krantenkoppen van de volgende dag zullen speculeren of je aan het daten bent of niet. Vooral als je een lange lijst met eerdere affaires hebt.

Rosario Dawson is hier helaas erg bekend mee.

Net als elke andere beroemdheid, is Dawson gekoppeld aan een behoorlijk aantal mannen, en tot voor kort was ze gekoppeld aan iemand die je waarschijnlijk niet had verwacht: New Jersey Senator, Cory Booker.

Hoewel die relatie veel mensen aan het praten heeft gekregen, laten we terugkijken naar alle mannen met wie de actrice in het verleden is uitgegaan. Sommige zijn misschien zelfs net zo schokkend als Booker.

Bijgewerkt op 12 april 2022: In februari 2022, na een paar jaar daten, gingen Rosario Dawson en Cory Booker officieel uit elkaar. Volgens People blijven de twee goede vrienden na de breuk. Tot dusver hebben noch Booker noch Dawson gereageerd op de splitsing of een reden gegeven waarom ze ervoor kozen om hun relatie te beëindigen. Terwijl de twee hard aan het werk blijven, Booker als Junior Senator van New Jersey en Dawon als actrice aan projecten als Clerks III en Ahsoka. Geen van beiden lijkt op dit moment met iemand nieuw te daten.

Rosario Dawson was het onderwerp van veel datinggeruchten in de vroege jaren 2000

Het moeilijke aan relaties met beroemdheden is uitzoeken of twee beroemdheden al dan niet aan het daten waren. Vaak zijn het slechts speculaties en geruchten die uitsluitend gebaseerd zijn op het feit dat de paparazzi ze samen zagen.

Dit is Dawson meer dan eens overkomen. Wanneer Dawson in het openbaar wordt gezien met een nieuwe man, trekken de roddelbladen onmiddellijk conclusies en denken ze dat ze aan het daten zijn of op de een of andere manier betrokken zijn.

In 2000 zou Dawson met Jay-Z zijn uitgegaan, hoewel het kort was en waarschijnlijk werd overschaduwd door het feit dat de rapper datzelfde jaar ook zijn toekomstige vrouw, Queen B, ontmoette.

Dit was toen de carrière van Dawson nog maar net begon en Jay-Z al een indrukwekkende rapster was. Gecombineerd met de sterrenkracht die Beyonce had, is het veilig om te zeggen dat de relatie tussen Dawson en Jay-Z gedoemd was te mislukken.

Twee jaar later was ze naar verluidt gelinkt aan Fringe's Joshua Jackson, en het paar had een jaar een date. Tabloids beweerden dat ze ergens tijdens hun relatie verloofd waren, maar die rapporten bleken onjuist te zijn.

"Hij zou al deze telefoontjes krijgen, want zogenaamd voordat we uit elkaar gingen, waren we al uit elkaar gegaan in de handel, in de vodden of wat dan ook," zei Dawson over de geruchten.

In 2004 werd Dawson gelinkt aan twee mannen, haar Alexander co-ster, Collin Farrell, en Jason Lewis van Sex and the City. De speculatie met Farrell was waarschijnlijk het gevolg van het feit dat paparazzi weer conclusies trok, maar Dawson dateerde van 2004 tot 2006 met Lewis en ze woonden samen in Los Angeles. De verlovingsgeruchten waren echter opnieuw verkeerd.

Dawsons relatie met Mathieu Schreyer duurde enkele jaren

Nadat ze Lewis in 2006 verliet, was Dawson datzelfde jaar ook nog verbonden met twee andere mannen. In 2006 werd er gespeculeerd dat de actrice een relatie was begonnen met regisseur Quentin Tarantino, gedurende de tijd dat ze speelde in twee van zijn films, Death Proof en Grindhouse, die beide in 2007 uitkwamen.

Wat vreemder is, is dat er ook werd gespeculeerd of ze datzelfde jaar ook een affaire had met haar Grindhouse-tegenspeler en mede-Tarantino-muze, Eli Roth.

Geen van beide duurde of veranderde in iets, want kort daarna, in 2007, werd Dawson gezien terwijl ze haar 300 co-ster, Gerard Butler, kuste.

Het jaar daarop begon Dawson een van haar langste relaties met Mathieu Schreyer, een Franse dj. Ze werden zelfs op het podium zien dansen tijdens een Prince-concert. Uiteindelijk gingen ze echter uit elkaar in 2011.

Rosario Dawson vertraagde haar datingleven in de jaren 2010

Na de splitsing van Schreyer in 2011, was Dawson niet al te lang vrijgezel. In 2012 ging ze uit met een andere regisseur, dit keer Danny Boyle, beroemd van Trainspotting, Slumdog Millionaire en The Beach.

Tijdens de tijd dat ze uitgingen, regisseerde Boyle de video's voor de Olympische Spelen in Londen (je weet wel die waarin Daniel Craig's James Bond naar Buckingham Palace gaat om de koningin voor de openingsgames te beveiligen en de "koningin" springt uit de helikopter?)

Dawsons relatie met Boyle was echter een privéaangelegenheid en ze gingen in 2013 uit elkaar voordat iemand wist dat ze met elkaar waren uitgegaan. "Het is niet zo dat we onze relatie hebben aangekondigd, dus het is ook niet zo dat we onze breuk gaan aankondigen", vertelde Dawson aan Net-A-Porter. "Ik hou van Danny. Hij is geweldig en we hebben langer gedatet dan mensen denken dat we deden. … Ik respecteer Danny's privacy, dus het is niet iets waar we echt over praten."

Er is niet veel bekend over met wie ze tussen 2013 en 2016 uitging, maar op een gegeven moment begon ze een relatie met Eric Andre, de komiek en televisiepresentator van Adult Swim's show The Eric Andre Show, en ze ging ongeveer met hem uit. een jaar.

Rosario Dawson ging verder en begon haar meest succesvolle relatie tot nu toe

In oktober 2018 ontmoette Dawson de senator van New Jersey, Cory Booker, op het feest van een vriend, maar pas in 2019 bevestigde Booker dat ze sindsdien aan het daten waren. Op dat eerste feestje zei Booker tegen RuPaul: "Ze gaf me serieuze schaduw. Maar toen ontmoetten we elkaar weer op het feest van een andere vriend. Maanden later waren we allebei vrijgezel op dat moment, en het was het dakfeest van een dierbare vriend, en ik had de moed om naar haar toe te lopen en haar telefoonnummer te vragen."

Dat jaar begon Booker aan zijn presidentsverkiezingen bij de verkiezingen van 2020, maar hij maakte nog tijd vrij voor Dawson. Na een jaar daten vertelde Dawson aan The Washington Post dat ze verliefd was op Booker, en ze maakten het Instagram-officieel.

"Mijn hele leven heb ik altijd het gevoel gehad, zelfs toen ik een relatie kreeg, ik probeerde het middelpunt van de storm te zijn en alles was gewoon een maalstroom daarbuiten," zei ze. "Maar voor het eerst heb ik het gevoel dat ik iemand in het middelpunt van de storm bij me heb."

Het stel ging samenwonen in New Jersey en Dawson ging op sociale media om haar vriend te feliciteren met zijn herverkiezing in de Senaat in 2020.

De twee gingen officieel uit elkaar in februari 2022.

Aanbevolen: