Alle mannen en vrouwen waaraan Cara Delevingne is gekoppeld, in chronologische volgorde

Inhoudsopgave:

Alle mannen en vrouwen waaraan Cara Delevingne is gekoppeld, in chronologische volgorde
Alle mannen en vrouwen waaraan Cara Delevingne is gekoppeld, in chronologische volgorde
Anonim

Brits model Cara Delevingne werd aan het begin van het afgelopen decennium beroemd en sindsdien is ze een vaste waarde in de modellenindustrie. In de schijnwerpers staan betekent natuurlijk ook dat haar persoonlijke leven vaak in de schijnwerpers staat en in het afgelopen decennium is Cara Delevinge in verband gebracht met tal van andere beroemdheden.

Het model heeft vaak over haar seksualiteit gesproken en ze identificeert zich openlijk als panseksueel. Vandaag bekijken we alle beroemde mensen met wie Cara Delevinge door de jaren heen is gelinkt. Van haar vermeende trio met Elon Musk en Amber Heard tot haar tweejarige relatie met Ashley Benson - blijf scrollen om meer te weten te komen over Cara Delevingne's datinggeschiedenis!

10 Rita Ora (2012-2013)

De aftrap is de Britse muzikant Rita Ora. De twee dames werden aan het begin van het afgelopen decennium voor het eerst aan elkaar gelinkt en volgens meerdere bronnen hadden Cara en Rita een knipperlichtrelatie tussen 2012 en 2013. Velen geloven ook dat Rita Ora's single "Girls" uit 2018 eigenlijk over haar relatie met het beroemde model.

9 Miley Cyrus (2013-2014)

De volgende op de lijst is voormalig Disney Channel-ster Miley Cyrus, die aan het begin van het afgelopen decennium ook werd gelinkt aan Cara Delevingne. Het gerucht ging dat Cara en Miley van 2013 tot 2015 meer waren dan alleen goede vrienden. Destijds had Miley Cyrus een knipperlichtrelatie met Liam Hemsworth, dus het zou zeker niet zo verwonderlijk zijn als ze soms dicht bij Cara.

8 Michelle Rodriguez (2014)

Laten we verder gaan met The Fast and the Furious-ster Michelle Rodriguez. De actrice en het model dateerden van januari tot maart 2014 en werden destijds vaak samen gespot.

De twee - die een leeftijdsverschil van 14 jaar hadden - liepen zeker niet weg van PDA.

7 St. Vincent (2014-2016)

Een andere beroemde muzikant met wie Cara Delevingne een date had, is St. Vincent. De twee beroemde dames waren een item van december 2014 tot september 2016 toen ze besloten uit elkaar te gaan. Cara Delevingne was zelfs te zien op St. Vincent's 2017-album Masseducation, op het nummer "Pills."

6 Elon Musk en Amber Heard (2016)

De volgende op de lijst is waarschijnlijk een van Cara Delevinge's meest spraakmakende vermeende relaties - die met ondernemer Elon Musk en actrice Amber Heard. Elon en Amber, die in 2017 uitgingen, zouden in 2016 een relatie hebben gehad met Cara Delevinge, terwijl Amber nog met acteur Johnny Depp was. Natuurlijk ontkende iedereen dat ze een affaire hadden - maar het gerucht bestaat nog steeds en het is zeker een van de meest opwindende vermeende delen van Cara Delvingne's datinggeschiedenis.

5 Paris Jackson (2018)

Laten we verder gaan met Micheal Jackson's dochter Paris, die in het voorjaar van 2018 een korte relatie heeft gehad met Cara Delevinge. De twee sterren waren destijds niet lang samen, maar de twee lijken recentelijk weer contact te hebben. Dit voorjaar werden de twee dames gespot terwijl ze samen de Oscars-afterparty verlieten - en velen concludeerden dat hun romance opnieuw zou kunnen worden aangewakkerd. Hoewel geen van beide iets heeft onthuld, zal de tijd het zeker leren of Cara en Paris weer bij elkaar zijn.

4 Ashley Benson (2018-2020)

Een van Cara Delevingne's beroemdste relaties was zeker die met actrice Ashley Benson. De twee dames hebben twee jaar een relatie gehad - van april 2018 tot april 2020. Dit was ook een van Cara's langste en meest serieuze relaties, en de twee deelden er zeker een glimp van op met hun fans op sociale media.

Helaas leek het niet te lukken en gingen Cara en Ashley aan het begin van de lockdown van vorig jaar uit elkaar. Het beroemde model leek sindsdien geen serieuze relatie meer te hebben, ook al is ze in verband gebracht met de volgende sterren.

3 Margaret Qualley (2020)

Een andere actrice die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Margaret Qualley. Cara en Margaret zijn in de zomer van 2020 aan elkaar gelinkt toen ze regelmatig rondhangen. Hoewel geen van de twee sterren ooit heeft bevestigd dat ze uitgingen, lijkt het zeker alsof ze niet veel meer met elkaar omgaan, wat erop zou kunnen wijzen dat ze destijds een romantische relatie hadden.

2 Halsey (2020)

Laten we verder gaan met muzikant Halsey. Direct nadat Cara Delevingne niet meer zoveel tijd met Margaret Qualley doorbracht, werd ze vaak gespot met zangeres Halsey. Echter, net als bij Margaret, werd deze relatie ook door geen van de twee bevestigd, hoewel veel media meldden dat de twee sterren aan het contact waren.

1 Jaden Smith (2021)

En tot slot, het afronden van de lijst is muzikant en acteur Jaden Smith. Cara en Jaden brachten veel tijd samen door met het opnemen van de romantische dramafilm Life in a Year uit 2020 - en dit jaar begonnen de geruchten over romantiek zich te verspreiden nadat de twee samen Valentijnsdag vierden. Geen van beiden heeft echter iets onthuld en het lijkt alsof de zaken sindsdien zijn afgekoeld. Volgens Who's Dated Who is Cara Delevinge momenteel single.

Aanbevolen: