American Boogeywoman' Star Peyton List - Alle beroemde mannen aan wie ze is gekoppeld

Inhoudsopgave:

American Boogeywoman' Star Peyton List - Alle beroemde mannen aan wie ze is gekoppeld
American Boogeywoman' Star Peyton List - Alle beroemde mannen aan wie ze is gekoppeld
Anonim

Peyton List heeft een lange weg afgelegd, van Disney Channel-actrice tot een rijzende ster ter waarde van $ 7 miljoen. Onderweg is de Amerikaanse Boogeywoman-ster gekoppeld aan een flink aantal beroemde mannen op weg naar haar doorbraakrol als de badass Tory op Cobra Kai.

Een lijst die List's (moest, sorry) eerdere affaires met enkele van Hollywood's jonge parvenu's samenstelt, is inderdaad de reis die we hier vandaag gaan beginnen. Laten we er meteen in duiken, zullen we?

7 Peyton List zou een relatie hebben gehad met Zachery Gordon (geruchten)

Wie was Peyton List voordat ze haar Cobra Kai-rol kreeg? Nou, om te beginnen was Peyton te zien in Diary of a Wimpy Kid: Dog Days samen met Zachery Gordon. Het duo speelde respectievelijk Jessie en Greg, en Gordons Greg was verliefd op Lists Jessie. In een stukje kunst dat het leven imiteert (of op zijn minst geruchten), Peyton en Zachary waren gerucht dat ze met elkaar waren uitgegaanDe twee zijn ongetwijfeld goede vrienden, maar het lijkt erop dat er een kans is dat het duo hun vriendschap naar een ander niveau heeft getild. Gordon sprak in 2012 met J-14 Magazine en vertelde hoe hij en Peyton een band op de set van de film hadden tijdens een rondje karaoke, en zei: "We zongen 'You're The One That I Want' van Grease. Het was zo grappig!" Hoewel er niets concreets naar buiten is gekomen over het paar dat mogelijk aan het daten is, zullen ze toch altijd die speciale karaoke-avond hebben.

6 Peyton List gedateerd Cameron Boyce

Peyton had van 2012 tot 2015 een relatie met Cameron Boyce (haar co-ster op Jessie van Disney Channel), maar ze bleven daarna goede vrienden. Helaas is Cameron niet langer bij ons, hij stierf in 2019. Peyton zou later deze oprechte IG-post delen, "Cameron … de jongen wiens aanstekelijke lach ik nog steeds kan horen. De jongen die iedereen hoopvol en vol liefde achterliet, "vervolgde ze, "hij was jonger dan ik, maar leerde me hoe ik meer liefde en vriendelijkheid kon verspreiden dan wie dan ook in mijn leven. Hij tilde iedereen om hem heen op, en inspireerde / duwde me om een beter persoon te zijn dan ik ooit zou zijn geweest zonder zijn begeleiding, geduld en liefde." Ze ging verder met vriendelijkere, emotioneel geladen woorden voordat ze eindigde met 'mijn hart is gebroken'. RIP, Cameron Boyce.

5 Peyton List zou een relatie hebben gehad met Jacob Bertrand (geruchten)

Hoewel nooit bevestigd, hebben fans gespeculeerd dat Peyton mogelijk gedateerd Cobra Kai co-ster Jacob Bertrand heeft. De fanspeculatie begon nadat Peyton een TikTok-video plaatste waarin haar werd gevraagd wie haar favoriete Cobra Kai-personage was, waarop List antwoordde: "Hawk. Hawk is mijn favoriete personage in Cobra Kai." Eli "Hawk" Moskowitz is natuurlijk het personage dat Bertrand in de show speelt. Dit werd gezien als een subtiel gebaar naar fans dat het paar aan het daten was en hoewel de fans opgewonden waren, is dit natuurlijk nauwelijks een bewijs.

4 Peyton List zou een date hebben gehad met Aidan Alexander (geruchten)

Een andere relatie waarover alleen geruchten zijn gegaan, Peyton zou in 2016 gedateerd hebben met Aidan Alexander. De ster van A Cowgirl's Story en de ster van 27 Jurken is samen te zien op een groot aantal foto's en was tijdens de geruchtenperiode gespot bij verschillende evenementen. Helaas is er niet veel bekendgemaakt over de gespeculeerde romance van het paar, maar fans kunnen altijd blijven speculeren.

3 Peyton List zou met Logan Paul gedateerd kunnen zijn (geruchten)

Peyton ging het gerucht (ze houdt er zeker van om haar liefdesleven onder controle te houden) om dated de altijd controversiële YouTube te hebben ster, podcaster en occasionele bokser, Logan Paul. Jake Paul's grotere broer was te zien in The YouTube Red origineel The Thinning with List in 2016. Het paar is te zien geweest in interviews (over The Thinning) en een hele reeks foto's kan worden gevonden met een eenvoudige Google-zoekopdracht van de twee samen; of List en Paul daadwerkelijk een date hebben, zal helaas een mysterie blijven.

2 Peyton-lijst gedateerd Corey Fogelmanis

Peyton gedateerd Girl Meets World-ster Corey Fogelmanis in maart 2017. Helaas, zoals met de meeste relaties van List, is er weinig bekend over de korte romance tussen deze twee opkomende sterren. Zoveel is waar, het was duidelijk niet bedoeld om te zijn … "'Het is beter om liefgehad en verloren te hebben dan nooit liefgehad te hebben." Wedden dat je niet verwachtte een citaat van Alfred Tennyson te lezen toen je dit begon te lezen?

1 Peyton List gedateerd Cameron Monaghan

Peyton's meest recente affaire was met Cameron Monaghan van Gotham-faam. Het paar begon in 2017 te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet tijdens het filmen van het indie-drama Anthem of a Teenage Prophet, waarbij hun relatie voor het grootste deel redelijk rustig bleef (geen schok daar). In een interview met AOL Build zei Peyton het volgende over Monaghan: "Hij is zo begripvol en dat is zo aardig, en ik ook. We hebben altijd zoiets van, 'als er werk komt, is dat prima, dat komt eerst.' Ik kan me niet voorstellen iemand te hebben die geen acteur is, maar ik weet zeker dat ze het uiteindelijk zouden begrijpen, maar het zou moeilijk zijn." Helaas was de relatie niet zo bedoeld, zoals het paar het na een jaar noemde. Hoewel het leven van Cameron aanzienlijk is veranderd sinds het spelen van The Joker in Gotham, is het beëindigen van een jarenlange relatie zeker een zware pil om te slikken, zelfs als en wanneer het in der minne is.

Aanbevolen: