Nieuwe huisvrouw Diana Jenkins slaagt er niet in de show van Sutton Stracke te stelen

Inhoudsopgave:

Nieuwe huisvrouw Diana Jenkins slaagt er niet in de show van Sutton Stracke te stelen
Nieuwe huisvrouw Diana Jenkins slaagt er niet in de show van Sutton Stracke te stelen
Anonim

Real Housewives van Beverly Hills is slechts twee afleveringen in het 12e seizoen, maar met drama's die direct worden aangepakt en nieuwelingen geïntroduceerd, is het een explosieve start!

Vorige week zagen fans de onmiddellijke nasleep van de inbraak van Dorit Kemsley, evenals de toenemende spanningen tussen Sutton Stracke en … nou ja, eigenlijk iedereen behalve Garcelle Beauvais en Crystal Kung-Minkoff.

In het kielzog van Sutton die meer dan één kortzichtige (lees: pittige!) opmerking maakte tegen haar co-sterren, werd drama vanaf het begin aangewakkerd.

Hoe gaat dat allemaal, zodra de groep herenigd is op Harry Hamlins 70e verjaardagsfeestje? Laten we eens kijken!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 2 van 'RHOBH'

Fans ontmoeten Diana Jenkins voor de eerste keer

RHOBH heeft een nieuwe huisvrouw! Introductie van de in Bosnië geboren Diana Jenkins - en heads-up: er is meer dan op het eerste gezicht lijkt met deze nieuweling.

Fans zien Diana voor het eerst als ze Harry's verjaardagsdiner binnengaat, druipend van diamanten en, volgens Erika Jayne, op Liberace.

Echter, ook al hebben de vrouwen een moment om te fangirlen over hun nieuwste co-ster (Kyle, bijvoorbeeld, weggeblazen door haar verschillende Cartier-stukken en Erika die mijmert dat ze heeft gehoord over de Europese A-lister), Lisa herinnert kijkers er snel aan, via haar biechtstoel, dat Diana veel meer is dan een met diamanten beklede, rijke jetsetter.

In feite belooft ze, "je hebt nog nooit iemand ontmoet zoals Diana Jenkins."

Bovenop dat ze een paar dagen voor haar overval in Parijs met Kim Kardashian was geweest en Elton John's liefdadigheidsgala verzekerde (je leest het goed!), heeft Diana een geschiedenis die kan worden beschreven als iets uit een film.

Bovenop dat ze in haar jonge jaren een bendeleider in elkaar heeft geslagen - "hij plaagde mijn broer. Ik sloeg hem helemaal in elkaar" - en Diana ontvlucht het door oorlog verscheurde Sarajevo als vluchteling en heeft in haar leven geen gebrek aan drama gehad, zelfs voordat ze zich bij de RHOBH-cast voegde!

Sutton Stracke slaat opnieuw toe

In het licht van Diana's introductie, lijkt het misschien alsof de kleinere drama's van de show van minder belang zouden zijn in aflevering twee, maar Sutton deinst niet terug voor haar nieuwe no-nonsense houding.

Naast het zetten van wat zoete thee in aflevering één (de wereld vertellen dat Lisa haar niet had bedankt voor Elton John liefdadigheidsgala-tickets, Dorit's huisinvasie bagatelliserend, om er maar een paar te noemen), in aflevering twee, Sutton is klaar om het opnieuw op te nemen tegen haar co-sterren.

Deze keer arriveert ze op Harry's verjaardag, gewapend met bonnetjes - de letterlijke soort - om te bewijzen dat ze inderdaad de kaartjes van Lisa en Harry had betaald. Dat wordt des te dramatischer wanneer Lisa probeert Diana in het gesprek te betrekken, gezien haar directe betrokkenheid bij het evenement … en Diana bevestigt dat Sutton de tickets inderdaad heeft gekocht.

Oh, hebben we al gezegd dat Sutton tijdens de rit in een ruzie met Erika terechtkomt?

Erika-Sutton-drama terzijde (want de hemel weet dat dat enige tijd zal duren om op te lossen), het probleem tussen Sutton en Lisa is relatief snel opgelost. Een deel van de cast is echter van mening dat het te snel is opgelost en denkt dat er een kans is dat alles in de loop van de tijd zal ontploffen.

Nooit iemand die drama laat liggen, in aflevering twee verdubbelt Sutton ook haar reactie op Dorit's overval in een gesprek met Kyle.

De eigenaar van de boetiek probeert uit te leggen dat de reden dat ze niet bereid was om meer aandacht te schenken aan de invasie, is omdat ze niet graag over wapens praat, maar Kyle gelooft er niet in. Sterker nog, ze roept haar mede-ster eruit omdat ze de situatie over haar probeert te maken.

De aflevering komt tot een einde met Kyle die zegt dat Sutton's gevoelens " me echt bang maakten, " maar ze voegde eraan toe dat ze uiteindelijk iets moest zeggen.

Suttons laatste woorden? "Nee. Ik zie het niet."

Fans reageren op aflevering twee

Vorige week maakten fans duidelijk dat ze team Sutton waren - en deze week lijkt dat weer het geval te zijn.

Anderen suggereerden dat Kyle overdreven reageerde op Dorit's inbraak en te veel van Sutton verwachtte - vooral nadat Sutton had uitgelegd waarom ze terughoudend was om over wapengeweld te praten.

Twee afleveringen op rij, Sutton komt als beste uit de bus - als dat zo blijft gedurende de serie, moeten we gewoon blijven afstemmen.

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: