Kodak Black slaagt er niet in de verontrustende dansvideo met zijn moeder te rechtvaardigen

Inhoudsopgave:

Kodak Black slaagt er niet in de verontrustende dansvideo met zijn moeder te rechtvaardigen
Kodak Black slaagt er niet in de verontrustende dansvideo met zijn moeder te rechtvaardigen
Anonim

In de videoclip was het moeder- en zoonduo samen te zien dansen op wat een formele bijeenkomst lijkt te zijn, en terwijl ze danst in haar prachtige, rode avondjurk, raakt Kodak Black haar achterste aan, en blijft proberen het te pakken.

Verbijsterde fans konden niet geloven wat ze zagen, en waren er snel bij om Kodak Black te trollen op sociale media, daarbij verwijzend naar het vreemde gedrag dat nog een reden was om zich zorgen te maken over zijn mentale welzijn. Hij probeerde deze situatie weg te redeneren, maar het enige wat hij deed was het een stuk erger maken.

Kodak Black's verontrustende video

Na het horen van de haat die tegen hem was gericht omdat hij zijn moeder op ongepaste wijze aanraakte in deze bizarre dansvideo, bracht Kodak Black een verklaring uit om 'de zaak recht te zetten'. Helaas veroorzaakte hij alleen maar meer golven in deze toch al verontrustende situatie.

Kodak Black onthult dat hij het niet erg vindt om het achterste van zijn moeder aan te raken, en dat hij ook geen spijt heeft van zijn daden. In feite zegt hij dat dit zijn manier is om "haar echt mooi te laten voelen."

De video is verontrustend om te zien en er zijn meer dan één ongepaste gebeurtenis.

Terwijl hij met zijn moeder begint te dansen, hangt zijn hand net iets te laag, en dan grijpt hij haar plotseling achter zich vast. Naarmate de video vordert, ziet Kodak Black haar naar haar achterwerk grijpen terwijl ze probeert weg te rennen, en hij neemt een aantal 'grijpmomenten' op als ze weer samenkomen om te dansen.

Fans maakten zich al zorgen over zijn geestelijke gezondheid, en nu maken ze zich grote zorgen dat er iets niet klopt met de artiest.

Kodak's uitleg graaft een dieper gat

Net toen fans deze video begonnen te vergeten, dook Kodak Black weer op om zichzelf te verlossen met een verklaring, maar hij maakte de zaken aanzienlijk erger.

Hij maakte overduidelijk dat dit normaal voor hem is, en dat het een vertederend gebaar is, geen ongepast gebaar.

In zijn videoreactie gaat Kodak Black tekeer over hoe mensen niet naar hun moeders schreeuwen en hij stra alt van trots over de onvoorwaardelijke liefde die hij voor zijn eigen moeder heeft. Hij gaat dan een paar veren door de war halen door te zeggen; "Ze is mijn oude meisje", en "Ik behandel mijn moeder als mijn vrouw", insinueert dat grijpen gepast gedrag voor hem lijkt te zijn.

De video eindigt griezelig met de uitspraak van Kodak Black; "mama ik ben verliefd op je."

Aanbevolen: