Nieuwe huisvrouw onthult dat religie 'een grote rol' zal spelen op RHOSLC

Inhoudsopgave:

Nieuwe huisvrouw onthult dat religie 'een grote rol' zal spelen op RHOSLC
Nieuwe huisvrouw onthult dat religie 'een grote rol' zal spelen op RHOSLC
Anonim

S alt Lake City is de nieuwste toevoeging aan de Real Housewives-franchise, en sommige mensen noemen het al een favoriet. Met kleurrijke persoonlijkheden, diepe rivaliteit en veel razzle dazzle, brengt de nieuwe cast veel op tafel!

Onder hen is Meredith Marks, de 'beroemde sieradenontwerper', die zegt dat fans kunnen verwachten dat religie een grote impact zal hebben op de verhaallijnen van het seizoen.

De mormoonse cultuur is groot in S alt Lake City

In een gesprek met Digital Spy over de seizoenspremière van deze week legde Meredith uit dat hun filmlocatie diepe religieuze wortels heeft.

"S alt Lake City, het wordt eigenlijk gezien als het centrum voor de mormoonse gemeenschap en dat is een eerlijke verklaring, maar S alt Lake City is veel meer dan alleen het centrum voor Mormonen zijn," legde ze uit."Het is duidelijk dat de mormoonse levensstijl een grote rol speelt. Er zijn opvattingen dat iedereen gewoon een polygamist is en niet drinkt. Dat is gewoon niet waar."

Ze vergelijkt Utah met Jeruzalem

Terwijl reality-tv vaak religieuze thema's uit de weg gaat (tenzij het de Duggars betreft), legt Meredith uit dat RHOSLC niet zou kunnen bestaan zonder de op geloof gebaseerde achtergronden van zijn castleden te erkennen.

Wat we uit aflevering één weten, is dat huisvrouw Jen Shah zich bekeert tot de islam, Meredith zelf joods is en castmate Mary Cosby een pinkstergeloof heeft.

"Religie speelt een grote rol in Utah, dat is het ook", voegde ze eraan toe. "Het zou hetzelfde zijn als zeggen dat religie geen rol kan spelen in Jeruzalem… Het maakt er deel van uit. Je zult zien hoe het zich allemaal ontvouwt."

Aanbevolen: