Hoe Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan Downey elkaar beter maken

Inhoudsopgave:

Hoe Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan Downey elkaar beter maken
Hoe Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan Downey elkaar beter maken
Anonim

In 2005, na bijna twee jaar samen te zijn geweest, brachten Robert Downey Jr. en producer Susan Downey, toen Levin, de knoop en keek nooit achterom. De Iron Man-acteur was klaar om met haar te trouwen, slechts enkele maanden nadat ze haar had ontmoet, maar Susan, die rationeler en nuchterder was, vond het beter om te wachten. Dat bleek de beste beslissing, aangezien Robert nog steeds vocht tegen enkele van zijn demonen, maar het paar gaf elkaar nooit op, en zelfs nu, na bijna 17 jaar huwelijk, is hun liefde sterker dan ooit. Dit artikel zal enkele van de meest hartverwarmende feiten over hun relatie belichten, hoewel ze serieus een heel romantisch boek over hun liefdesverhaal zouden kunnen maken.

8 Robert Downey Jr. en Susan Downey ontmoetten elkaar op de set

Toen Robert Downey Jr. Susan Levin ontmoette in 2003, werkte ze aan haar eerste volledige baan als producer in de film Gothika, geregisseerd door Joel Silver. Net als Robert had ze voorafgaand aan die film indrukwekkend succes gehad. Sinds 1999 was ze vice-president productie bij Silver Pictures, maar haar eerste solo-optreden was een groot succes. Ze was dus begrijpelijkerwijs ongerust om betrokken te raken bij een lid van de cast. En toen ze RDJ ontmoette, was het niet bepaald liefde op het eerste gezicht. "Niet eens een klein beetje", bevestigde ze lachend. "Het belangrijkste dat ik me herinner van de ontmoeting met hem, was dat ik dacht hoe vreemd hij was." Ze vond het echter geen slechte eigenschap, en toen ze hem leerde kennen, werden haar aanvankelijke schroom weggenomen.

7 Iets dat de aandacht van Susan Downey trok

Voordat Susan Robert zelfs maar als meer dan een collega zag, trok hij haar aandacht met zijn grappige eigenaardigheden. Er was een bepaald moment dat de producer tot op de dag van vandaag aan het lachen maakt.

"We waren in Montreal aan het voorbereiden op Gothika, en we hebben geluncht met de regisseur en Halle Berry", herinnert Susan zich met een glimlach. "Iedereen bestelde Japans, maar Robert vertelde ons hoe havermout het 'superfood' was. Hij bracht zijn eigen pakjes havermout mee voor de lunch. En hij had een doos met verschillende kruiden en zo. En toen begon hij deze yogabewegingen te doen. Ik bedoel, hij was interessant maar raar."

6 Susan Downey realiseerde zich niet dat hun eerste date een date was

Toen RDJ en Susan in een interview met Extra TV werd gevraagd naar hun eerste date, waren ze verrast dat ze verschillende antwoorden hadden. Toen ontdekte Robert dat, terwijl ze in hem geïnteresseerd begon te raken, ze niet besefte toen hij haar voor het eerst uit eten vroeg dat hij het als een date bedoelde.

Ze lachten erom en herinnerden zich hoe Susan het raar vond dat ze niet wachtten op de rest van de cast en crew, terwijl ze normaal gesproken allemaal samen uit eten zouden gaan. Oh nou ja. Het lijkt hoe dan ook gelukt te zijn.

5 Volgens Robert Downey Jr. heeft zijn vrouw zijn leven gered

Robert is altijd heel open geweest over zijn worsteling met verslaving en hoe het hem meer dan eens bijna het leven kostte. Hij moest daardoor zelfs enige tijd in de gevangenis doorbrengen, en hoewel hij had geprobeerd te stoppen toen hij Susan ontmoette, was het de steun en vastberadenheid van zijn partner die hij toeschrijft met het redden van zijn leven. Susan wist niets van drugs, ze was altijd weggebleven van potentieel schadelijke stoffen, waaronder alcohol, dus maakte ze Robert duidelijk dat ze geen enkele vorm van drugsgebruik zou tolereren. Het is zijn verdienste dat Robert haar zeer serieus nam en er alles aan deed om een einde te maken aan zijn vorige duistere levensstijl. Bij Susan zijn bleek duizend keer meer voldoening te geven.

"Ik denk dat de enige manier om het uit te leggen is dat ik meer op haar ben gaan lijken. Ik probeer nog steeds te achterhalen wat er is gebeurd," zei hij. "Waar ik ook honger naar had toen ik Susan ontmoette, ik had niet kunnen weten hoeveel bevredigender wat ik kreeg zou zijn."

4 Susan Downey twijfelde er nooit aan dat Robert Downey Jr. de ware was

Toegegeven, het duurde even voordat ze het idee accepteerde om met een collega te daten, maar toen ze eenmaal haar relatie met Robert begon, twijfelde Susan er nooit aan dat hij degene was. Hij was anders dan iedereen met wie ze ooit had gedate, en hoewel hij een verleden had dat onverenigbaar was met haar levensstijl, had hij het achter zich gelaten en ervan geleerd, en was hij een man geworden die haar de adem beneemt. Ze zei dat ze drie maanden wist dat hij de liefde van haar leven was. Ze noemde het een onderbuikgevoel. En ze had duidelijk gelijk.

3 Geen van beiden was te geïnteresseerd in relaties

"Toen ik hoorde, zoals 'Het is de 175e huwelijksverjaardag van mijn ouders', dacht ik altijd: 'Nee, ik kan het niet. Ik kan het gewoon niet.' Vroeger had ik een beetje minachting voor partnerschap, en ik dacht dat ik mijn pad in de andere richting had uitgehouwen, maar…" Robert kon zijn zin niet afmaken zonder te lachen, want kijk hoe dat uitpakte.

Maar hij was niet de enige met wie het leven andere plannen had. Hoewel Susan jonger was dan Robert toen ze elkaar ontmoetten (ze was 30, hij was 38), was het huwelijk niet iets waar ze in geïnteresseerd was. Ze deelde Roberts minachting voor relaties niet, maar ze was zo gefocust op haar carrière dat verliefd worden kwam niet eens in haar op. Er is iets zo moois aan de manier waarop ze elkaar hebben gevonden zonder zelfs maar te proberen.

2 Robert Downey Jr. en Susan Downey maken elkaar beter

Robert en Susan hebben altijd hun onafhankelijkheid behouden, maar ze zijn de eersten om te zeggen dat wat ze samen kunnen doen hun verwachtingen elke keer overtreft. Afgezien van het feit dat ze duidelijk veel van elkaar houden, is hun professionele en persoonlijke chemie ongeëvenaard. Daarom hebben ze hun productiebedrijf Team Downey opgericht, waar Robert het meeste van zijn energie in heeft gestoken sinds hij de MCU verliet. Met Robert acteren en Susan als producer, maakten ze enkele van de meest ongelooflijke films van de afgelopen jaren. Robert heeft beschreven wat er gebeurt als ze samen zijn als een 'derde ding' dat het beste van beiden heeft, wat gewoon prachtig is.

1 Robert Downey Jr. en Susan Downey's 'Two-Week'-regel

Dit is waarschijnlijk het meest gezonde feit op de lijst. Het koppel kwam al vroeg in hun relatie tot een akkoord, de zogenaamde twee-weken-regel. Wetende dat ze allebei veeleisende schema's hebben, was deze regel bedoeld om te voorkomen dat ze elkaar verwaarlozen. Er stond in feite in dat, wat er ook gebeurt, ze niet langer dan twee weken uit elkaar zouden zijn. Al snel werd het echter de regel van één week. En nu verlaten ze de ander niet, tenzij het absoluut moet. Hun productiebedrijf kwam op, gedeeltelijk, zodat hun werk hen niet uit elkaar zou houden.

"Ons gevoel was dat als we samen tijd wilden doorbrengen, samen een leven wilden hebben, we gewoon samen films moesten gaan maken", legde Susan uit.

Het lijkt goed te gaan met deze tortelduifjes, en we wensen ze nog vele jaren van geluk.

Aanbevolen: