Ben Stiller straalde zijn vrouw in het gezicht tijdens het maken van 'Dodgeball

Inhoudsopgave:

Ben Stiller straalde zijn vrouw in het gezicht tijdens het maken van 'Dodgeball
Ben Stiller straalde zijn vrouw in het gezicht tijdens het maken van 'Dodgeball
Anonim

Tijdens de jaren 2000 konden een aantal verschillende komediefilms naam maken terwijl ze totaal van elkaar verschilden. Aan het einde van de jaren 90 waren films als American Pie te zien, en in de jaren 2000 werden fans getrakteerd op hilarische films als Step Brothers en She's the Man.

Uitgebracht in 2004, was Dodgeball in staat om een enorme hit te worden in de jaren 2000, en mensen konden geen genoeg krijgen van de hilarische scènes en citeerbare regels. Er is veel werk gestoken in het maken van de film, waaronder een legitieme trefb altraining, waardoor Ben Stiller met zijn vrouw in het heetst van de strijd kwam.

Laten we eens kijken naar Dodgeball en het incident in kwestie.

'Dodgeball' was een groot succes

Dodgeball: A True Underdog Story was een film gebaseerd op een kinderspel dat velen tijdens de pauze speelden terwijl ze opgroeiden, en hoewel dat klinkt als een film die op een ramp afstevende, is de waarheid dat het hilarische script en getalenteerde cast hielp om dit een van de meest memorabele komedies van de jaren 2000 te maken.

Met acteurs als Ben Stiller, Vince Vaughn en Christine Taylor had Dodgeball precies wat comedyfans zochten in 2004, en na meer dan $ 160 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, was de film officieel een hit. Natuurlijk zijn er bepaalde elementen van deze film die niet al te oud zijn geworden, maar dat maakt het niet minder grappig.

Het is geweldig om te zien dat alles is gelukt voor alle betrokkenen bij dit project, want het maken ervan was niet eenvoudig. Het bleek dat de cast een serieuze voorbereiding moest doen om de film zo geloofwaardig mogelijk te maken.

De cast moest een training ondergaan voor de film

De meeste mensen spelen een keer of vier trefbal tijdens het opgroeien, maar dit betekent niet dat ze klaar zijn voor de grote competities. Om er echt uit te zien als de rol in de film, moest de cast een trefb altraining ondergaan.

Toen we het over de training hadden, zei Stiller: "Weet je, het mooie is dat niemand weet hoe het eruit ziet om echt teamtrefbal te spelen. Dus we gingen voor, ik ging voor, ik denk twee keer. Maar, zoals ik al zei, het is veel vermoeiender dan je denkt, dus … En het is zeer competitief. Zelfs als het een stomme trefbalfilm is, nemen mensen het heel serieus. Zelfs toen we speelden voor zo'n vijfhonderd mensen en we hadden de extra's daar, het was alsof niemand er slecht uit wilde zien."

Stillers vrouw, Christine Taylor, had weinig ervaring tijdens haar schooltijd, maar de opleiding was nog steeds zwaar.

"Dus we speelden niet zoveel en ik, weet je wanneer je dertien of twaalf bent en je hebt veel meer energie, veel meer cardiovasculaire uithoudingsvermogen en ik was buiten adem en moe en weet je, deze spellen laatste vijf of zes minuten en je gebruikt spieren en het was moeilijk, ik ga gewoon zeggen dat het moeilijk was, "zei ze.

Terwijl de cast zich voorbereidde op trefbal-grootheid, maakte Stiller een paar fouten die voor enige wrijving in zijn huwelijk zorgden.

Ben Stiller straalde zijn vrouw in het gezicht

Volgens Stiller: Ik heb haar een paar keer in het gezicht geslagen, wat niet goed was. Niet nuttig. Dat heeft onze relatie een week lang beïnvloed. Er is gewoon geen manier om niet boos te worden op iemand na jou Ik heb dat gedaan. Het stuurde ons allebei terug naar de achtste klas.'

Nu, er zijn twee kanten aan elk verhaal, en Christine Taylor was meer dan blij om haar verslag te doen van wat er gebeurde.

Toen ze haar kant van de dingen vertelde, zei Taylor: "Ik herinner me alleen dat ik hem zag eindigen met deze bal, tegenover mij, we waren allebei midden in de baan, eindigend, eindigend, hij heeft deze kleine stotterstap, de bal gooien, en ik in mijn gedachten, in mijn hoofd, als ik er weer overheen ga, herinner ik me dat ik dacht: 'Dat gaat me niet raken, er is geen manier dat dat gaat, oh mijn god, ik ga geraakt worden! ' En hij kreeg me recht op de wang en het oor. Als je geraakt wordt, is de pijn niet zo erg als de schaamte. Je bent gekrenkt."

Het spreekt voor zich dat een film gebaseerd op een sport waarbij mensen rubberen ballen naar elkaar gooien, ertoe zou leiden dat de cast hobbels en blauwe plekken zou krijgen, maar het is hilarisch om te bedenken dat Ben Stiller uiteindelijk zijn vrouw had gekraakt met een trefbal.

Gelukkig stopte de productie op een gegeven moment en werd de film een enorme hit waar fans tot op de dag van vandaag nog steeds van houden.

Aanbevolen: