Alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film van Idris Elba, 'The Harder They Fall

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film van Idris Elba, 'The Harder They Fall
Alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film van Idris Elba, 'The Harder They Fall
Anonim

Het is niet zo lang geleden sinds de laatste keer dat we Idris Elba in een westerse film zagen. In 2020 werkte de Britse acteur samen met Caleb McLaughlin, Jharrel Jerome, Byron Bowers en Lorraine Toussaint voor Netflix's Concrete Cowboy-drama. Geholpen door Ricky Staub, werd de film geïnspireerd door de paardrijcultuur binnen de zwarte gemeenschap in het Amerikaanse grenstijdperk en gebaseerd op de roman Ghetto Cowboy van Greg Neri.

Nu zit de acteur opnieuw samen met Jonathan Majors in het volledig zwarte westerndrama The Harder They Fall. De productie begon helemaal terug in 2019, toen de laatste werd gecast om in de film te schitteren, en Jeymes Samuel werd aangekondigd om zijn regiedebuut te maken. Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over de aankomende film van Idris Elba: plot, personages, releasedatum en alle sappige stukjes.

9 'The Harder They Fall' Chronicles Legendary Cowboy Nat Love And His Journey Of Revenge

Wat het verhaal betreft, wordt The Harder They Fall een klassiek westers verhaal over een man die wraak zoekt op iemand die zijn familie heeft vermoord. Het is zelfs geïnspireerd op een echte botsing tussen twee legendarische bandieten, Nat Love en Rufus Buck, en de rivaliteit tussen hun bendes.

"Wanneer een outlaw (Jonathan Majors) ontdekt dat zijn vijand (Idris Elba) wordt vrijgelaten uit de gevangenis, herenigt hij zijn bende om wraak te nemen in deze western", luidt de officiële synopsis.

8 Idris Elba zal Rufus Buck portretteren

Zoals gezegd zal Idris Elba meer een antagonistische rol op zich nemen. De Luther-ster speelt Rufus Buck, de leider van de beruchte multiraciale outlaw-bende aan het eind van de jaren 1890. Historisch gezien is de bende verantwoordelijk voor vele moorden in het Indiase territorium van het gebied rond Arkansas-Oklahoma voordat ze in juli 1896 in Fort Smith werden opgehangen.

7 Jonathan Majors zal de titulaire held uitbeelden

Zoals vermeld, zal Jonathan Majors de titulaire held Nat Love vertolken. Het personage is een van de bekendste zwarte helden in het Oude Westen. De laatste tijd is de Californische acteur ook beroemd geworden omdat hij de superschurk Kang the Conqueror gaat spelen in de komende Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

6 Jay-Z zal de film en de originele soundtrack produceren

Interessant is dat rapmagnaat Jay-Z, eigenaar van het Roc Nation Entertainment-bedrijf, een grote rol zal spelen in de productie van de film. De 4:44-rapper produceert momenteel het project samen met Jeymes 'The Bullitts' Samuel. De twee hadden in het verleden ook samengewerkt, nadat ze het originele soundtrackalbum voor The Great Gatsby hadden geproduceerd.

5 Jeymes Samuel zal het project leiden met Boaz Yakin schrijft het script op

Zoals eerder vermeld, wordt The Harder They Fall een speciale film voor Jeymes Samuel, aangezien hij in deze film zijn regiedebuut zal maken. Om hem te helpen, schrijft Now You See Me-schrijver Boaz Yakin het script. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het filmproces zelf in maart vorig jaar zou beginnen in Santa Fe, New Mexico.

4 Cynthia Erivo was aanvankelijk gecast

Interessant is dat de Grammy Award-winnende actrice Cynthia Erivo in de film zou worden gecast. Ze werd beroemd door haar vertolking van abolitionist Harriet Tubman in de biopic Harriet. Helaas verliet ze het project vanwege vertragingen veroorzaakt door de aanhoudende pandemie. Op het moment van schrijven is de actrice bezig zich voor te bereiden op Robert Zemeckis' aanstaande live-action bewerking van Pinocchio als The Blue Fairy.

3 Cast-leden zijn onder andere Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo en meer

Naast Elba en Majors, zal The Harder They Fall worden ondersteund door castleden met overwegend zwarte sterren. De voor een Oscar genomineerde regisseur Regina King zal te zien zijn als "Treacherous" Trudy. LaKeith Stanfield zal zich bij Elba's bende voegen als Cherokee Bill, terwijl Zazie Beetz het roer overneemt als Stagecoach Mary, Nat's liefdesbelang. Afgaande op deze namen zal The Harder They Fall zeker een waanzinnig bloedbad worden!

2 De opnames waren vertraagd vanwege de wereldwijde gezondheidscrisis

Helaas heeft de film, zoals vermeld, verschillende tegenslagen gekend als gevolg van de pandemie. Door de crisis is de film uitgesteld. Vorig jaar oktober was de productie gepauzeerd nadat een acteur, die naamloos bleef, positief was getest op COVID-19. Gelukkig is het filmproces afgerond en duurt het nog maar een paar maanden voordat de film in première gaat.

1 Netflix streeft naar release in de herfst van 2021

Zoals de acteur zelf al zei, mikt Netflix op een release in de herfst van 2021 voor The Harder They Fall. Dat gezegd hebbende, zou de releasedag tussen september en begin december om de hoek moeten zijn. Er is ook een trailer om naar te kijken, en die lijkt zo intens als je zou verwachten.

Aanbevolen: