Hier is waarom Yolanda Hadid de schuld krijgt van het uiteenvallen van Zayn Malik en Gigi Hadid

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Yolanda Hadid de schuld krijgt van het uiteenvallen van Zayn Malik en Gigi Hadid
Hier is waarom Yolanda Hadid de schuld krijgt van het uiteenvallen van Zayn Malik en Gigi Hadid
Anonim

Gigi Hadid en Zayn Malik gingen uit elkaar na zijn woordenwisseling met de moeder van het model, Yolanda.

Voormalig One Direction-zanger Zayn Malik en supermodel Gigi Hadid, die een dochter delen, hebben hun relatie beëindigd na een relatie van twee jaar.

Hun dochter Khai werd vorig jaar in september geboren en Malik kondigde gisteren aan dat het paar co-ouderschap voor haar heeft gehad.

Yolanda krijgt de schuld voor het uit elkaar halen van Zayn en Gigi

Nieuws over de splitsing van het paar is binnen nadat TMZ had gemeld dat bronnen in de buurt van Yolanda hadden onthuld dat de zangeres haar "geslagen" had. Malik deelde op 28 oktober een verklaring waarin hij de beschuldiging "onvermurwbaar" ontkende en zei dat hij niet wilde dat de privékwestie van hun familie naar de pers zou worden gelekt.

Zayn en Gigi hebben allebei niet verteld dat ze uit elkaar zijn, maar in de publicatie staat dat ze al een tijdje uit elkaar zijn.

Fans van Zayn en Gigi zijn er kapot van dat de zangeres co-ouderschap noemt en zijn boos op Hadid's moeder omdat ze ervoor heeft gezorgd dat ze uit elkaar gingen. Het echtpaar is zeer beschermend geweest voor hun dochter en heeft haar niet aan het publiek getoond. Gigi's moeder, Yolanda, heeft echter eerder Khai's foto's vrijgegeven tegen hun wil, wat op dat moment een ruzie tussen het trio veroorzaakte.

Fans zijn ervan overtuigd dat Yolanda Hadid valse beweringen doet om een wig te drijven tussen het geliefde stel.

"zayn heeft Yolanda niet geslagen, maar dat zal ik zeker doen…", schreef een fan als reactie.

"Yolanda is een zieke vrouw omdat ze een foto van de baby van Gigi en Zayn heeft gemaakt en deze naar de pers heeft gelekt. Ze geeft meer om publiciteit dan om haar kleinkind te beschermen.." voegde een ander toe.

"Yolanda is een giftige vrouw, geen wonder dat Weekend dompelde vorm die giftige familie die ik vrees voor dua lipa…" een gebruiker gedeeld.

"Yolanda Hadid heeft het gezin van haar eigen dochter verpest voor macht en aandacht!!!"

"Stel je voor dat je dit soort geluk verpest, Yolanda?" een ander schreef.

In zijn op Twitter gedeelde verklaring zei Zayn dat hij "een plek wilde creëren waar privé-familieaangelegenheden niet op het wereldtoneel worden gegooid zodat iedereen ze kan porren en uit elkaar halen", wat bevestigt dat het privé-incident "was en toch zou het een privé-aangelegenheid moeten zijn."

Aanbevolen: