RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 18 Review: 'Sorrys And Sleepovers

Inhoudsopgave:

RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 18 Review: 'Sorrys And Sleepovers
RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 18 Review: 'Sorrys And Sleepovers
Anonim

De teaser-trailer voor de aflevering van Real Housewives van S alt Lake City van deze week hintte misschien op een onderbreking van het drama, maar de reis van de dames naar Zion is het geschenk dat blijft geven, en "Sorrys and Sleepovers" ging meteen verder waar "Who's Calling Who A Fraud?" was oorspronkelijk bedoeld als een bonding trip met dank aan de Husbands of RHOSLC, Zion heeft zichzelf bewezen als een soort slagveld voor de sterren van de show. Vanaf het moment dat de dames (dat wil zeggen de meeste dames, Meredith en Mary opvallend afwezig) aan boord van de Sprinter stapten, was het drama ronduit explosief. In feite hebben zowel fans als castleden opgemerkt hoe vluchtig de reis is geworden, met Heather die via biechtstoel grapte dat de Zion-reis was begonnen met "het busje uit de hel… wat leidde tot de eettafel van verschrikkingen, wat vervolgens leidde tot een prachtig vertoon van stormen en terugstormen ", en verschillende fans die naar Instagram gingen om zich te verbazen over hoe slechts één reis een bron van zoveel tumult was geworden.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CZF3qlavKWy/?utm_source=ig_web_copy_link[/EMBED_INSTA]Het is dan ook geen verrassing dat 'Sorrys and Sleepovers' in dezelfde geest doorging - en het beste van alles: gebaseerd op de teaser-trailer voor de aflevering van volgende week, het echte drama is net begonnen. Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 18: 'Sorrys and Sleepovers'

Jen en Meredith make-up na hun schreeuwende wedstrijd

Terwijl 'Sorrys and Sleepovers' begint te midden van het gevecht van Jen en Meredith, in echte RHOSLC-stijl, lijken de voormalige vrienden hun problemen met elkaar relatief snel op te lossen zodra ze de kans hebben om het uit te praten.

Na een reeks uitgangen, herintredingen en verheven stemmen, hebben Jen en Meredith een rustiger, één-op-één gesprek in de kamer van de sieradenontwerper, waar de twee beoordelen dat hun ruzie grotendeels voortkwam uit miscommunicatie.

De dames gaan op goede voet uit elkaar - maar het drama is nog niet voorbij.

De huisvrouwen worden wakker met het geschreeuw van een woedende Meredith Marks

Terwijl Jen en Meredith in vrede met elkaar naar bed gaan, kan hetzelfde niet gezegd worden van de rest van de groep, en de volgende ochtend worden de dames gewekt door het geschreeuw van een woedende Meredith.

Lisa Barlow geeft context voor Merediths woede en legt uit dat, toen de camera's stopten met draaien, ze had verteld dat de andere vrouwen speculeerden over de vraag of de laatste de roadtrip naar Vail echt had gemist omdat ze bij de herdenking van haar vader was, of als ze het als excuus gebruikte om zichzelf uit de situatie te verwijderen.

Ondanks de kwetsende insinuaties lijken de dingen echter enigszins gladgestreken bij het ontbijt, wanneer de groep besluit het drama achter zich te laten en hun wandelverplichtingen na te komen.

'Club Zion' da alt af naar chaos

Na de wandeltocht genieten de vrouwen van een ruige nacht in, terwijl de eerste verdieping van hun vakantiewoning wordt omgetoverd tot 'Club Zion'.

Het lijkt alsof de hele nacht dansen alles is wat vrouwen nodig hebben om weer met elkaar op te schieten, en de volgende ochtend worden Meredith, Lisa, Whitney en Jen wakker in Lisa's kamer, bijna geen herinnering aan de gebeurtenissen van de nacht ervoor - of hoe ze in de eerste plaats een geïmproviseerde logeerpartij hadden.

Er wordt een wig gedreven tussen Meredith en Lisa

Lisa en Meredith worden misschien wakker in hetzelfde bed, maar het lijkt erop dat er iets verrot is in de staat van hun vriendschap.

Te midden van haar uitbarsting vertelt Meredith dat ze enige vijandigheid voelt van haar vriend van meer dan tien jaar en wijst ze erop dat bijna elke keer dat er een conflict ontstaat, de twee op gespannen voet met elkaar staan.

Intussen gaat Lisa naar haar biechtstoel om te klagen dat ze zich aangevallen voelt door Meredith sinds haar Shabbat-diner, gehouden in de allereerste aflevering van het seizoen.

Om het nog erger te maken, terwijl de dames aan het einde van de aflevering op goede voet lijken te staan, verwijst de teaser-trailer voor de aflevering van volgende week naar een grote vete tussen de twee, waarbij Lisa vernietigende beschuldigingen uit over Meredith terwijl ze weg was -camera maar nog steeds microfoon.

Of hun vriendschap het zal redden van die beschuldigingen v alt nog te bezien - maar iets zegt ons dat dit een ontploffing is die niet al te gemakkelijk zal overwaaien.

'RHOSLC' zit boordevol spanning, maar daaronder zit veel liefde

Het v alt niet te ontkennen dat RHOSLC dit seizoen het drama brengt, maar ondanks alles is er veel liefde tussen deze cast. Van Lisa die aan het rennen was om Jen te omhelzen na haar inzinking aan boord van de Sprinter, tot Meredith en Jen die na weken van onhandigheid de boel leken op te lappen, en zelfs de manier waarop de dames hun ochtendaanloop met elkaar doordrongen om van hun vrije tijd te genieten, de vrouwen hebben keer op keer laten zien dat ze om elkaar geven.

Dat wil niet zeggen dat kijkers er niet zijn voor de wrijving als die zich voordoet - maar er is iets geruststellends te weten dat deze dames elkaar in ieder geval voor het grootste deel steunen, en eind goed, al goed.

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of S alt Lake City bekijken op Hayu.

Aanbevolen: