RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 20 Review: 'Memorial Meltdown

Inhoudsopgave:

RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 20 Review: 'Memorial Meltdown
RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 20 Review: 'Memorial Meltdown
Anonim

De tumultueuze Zion-reis van The Real Housewives of S alt Lake City komt eindelijk ten einde in 'Memorial Meltdown', maar niet voordat er een aantal fall-outs, gevechten en fiasco's plaatsvinden tussen de omstreden mede-sterren.

In de afgelopen weken hebben kijkers meerdere meningsverschillen zien uitbreken tussen verschillende castleden, waardoor een wig tussen de vrouwen ontstond en zelfs werd bijgedragen aan het verbreken van jarenlange vriendschappen.

Van de bijna fysieke woordenwisseling van Jen Shah en Lisa Barlow aan boord van de Sprinter op weg naar Zion, tot Mary Cosby's minachting voor de hele groep, bar Meredith Marks, tot Lisa's door expletie geteisterde hete mic-moment dat zich uit over Meredith, Zion heeft zichzelf bewezen als een soort slagveld voor de dames - dus het is geen verrassing dat het einde van hun 'bonding'-excursie in vrijwel dezelfde geest volgde.

Waarschuwing, spoilers voor seizoen 2, aflevering 20 van Real Housewives of S alt Lake City!

'Memorial Meltdown' begint met Lisa die schreeuwt naar de groep'

'Memorial Meltdown' gaat verder waar 'Cinco De Mayhem' ophield, en Lisa zet haar tirade tegen de groep voort en beweert dat ondanks haar pogingen om onpartijdig te blijven, de andere dames hadden geweigerd haar terug te krijgen in een aantal conflicten.

De eerste poging om het huis te verlaten, schreeuwt Lisa dat ze "rijker is dan alle" haar co-sterren en dat ze niet in de show hoefde te zijn, voordat ze enigszins gestild door Whitney, die erop staat dat ze haar voormalige aartsvijand terug wil hebben.

Whitney en Meredith slaan de handen ineen over hun vaders

Een deel van het laten zien dat ze Lisa's rug heeft, komt in de vorm van Whitney die weg marcheert om Meredith te confronteren, terwijl ze nog steeds probeert de verwarring rond het gedenkteken van haar vader te doorgronden.

In een poging de belachelijkheid van de situatie in perspectief te plaatsen, klaagt Meredith dat ze niet gelooft dat Whitney's vader alcoholist is, of dat de twee niet met elkaar kunnen communiceren.

Als reactie vuurt Whitney terug dat ze misschien eerder achter de waarheid zou zijn gekomen als ze een privédetective had ingehuurd.

Dit maakt Meredith sprakeloos, en, in shock door haar eigen woorden, rent Whitney terug naar een van de slaapkamers om Jen en Jennie over het gevecht te vertellen.

De dames verlaten Zion op een beslist onhandige noot

Terwijl de dames op een rustigere toon uit elkaar gaan voor de avond, wil dat niet zeggen dat alle spanningen zijn opgelost en hun laatste ochtend een beslist ongemakkelijke toon aanneemt.

Ondanks Mary's suggestie dat Meredith met haar meegaat, staat de juweelontwerpster er echter op dat ze de Sprinter mee naar huis neemt - vooral omdat ze elke keer dat ze afwezig was, in het middelpunt van de roddels van haar mede-sterren stond.

Onwaarschijnlijke vriendschappen worden gevormd in 'Memorial Meltdown'

Te midden van de chaos die zich op de laatste nacht in Zion voordeed, worden vriendschappen op de proef gesteld en onwaarschijnlijke banden gevormd, waardoor de huisvrouwen zelf versteld staan van de 180.

Zoals al lang fans van Real Housewives of S alt Lake City zullen weten, staat Lisa al lang op gespannen voet met Whitney en Heather, en de ironie van het trio dat samen staat tijdens het gevecht gaat geen van hen op - Lisa ging zelfs naar haar biechtstoel om te zeggen dat dit het "laatste was wat ik ooit had verwacht."

Heather, Lisa en Meredith twijfelen aan Lisa's bedoelingen

Ondanks hun plotselinge en onverwachte kameraadschap, lijkt de band tussen Lisa, Heather en Whitney van korte duur te zijn, want zodra de vrouwen terugkeren naar S alt Lake City, worden de neven en nichten uitgenodigd bij Meredith thuis voor een hightech workout.

Na eerst een grapje te hebben gemaakt met de technici dat de gelijkstroom-spierstimulatiemachines moeten worden gebruikt om "marteling" haar castgenoten voor hun rol in het drama, verontschuldigt Meredith Heather voor haar eraan deel te nemen, voordat ze bevestigde dat de herdenking van haar vader op maandag had plaatsgevonden.

Dit leidt ertoe dat de vrouwen zich afvragen waarom Lisa zo heftig beweerde dat het op de dinsdag was geweest - de bewering die het vrouwengevecht met Meredith in de eerste plaats was begonnen.

De verduidelijking zorgt ervoor dat Meredith haar 10-jarige vriendschap met Lisa in twijfel trekt, waardoor de aflevering met veel onzekerheid wordt afgesloten.

Eén ding is zeker: Meredith heeft Jen NIET ingeleverd

Hoewel er nog een heleboel vragen zijn die beantwoord moeten worden voordat het seizoen volgende week afloopt, is één ding zeker: Meredith had niets te maken met Jens arrestatie.

Bovenop dat ze er eerder in de aflevering op wees dat als ze iets met het incident te maken had gehad, ze het in het echt had willen zien gebeuren; terwijl ze Lisa's bedoelingen in twijfel trekt, gaat ze naar haar biechtstoel om haar hart te luchten, "voordat je geruchten begint te verspreiden dat ik een gedenkteken heb vervalst omdat ik Jen aangaf bij de FBI, misschien moet je het mij vragen."

De trailer voor de finale van seizoen 2 hint naar een explosieve conclusie

Ondanks de beweringen van Meredith dat ze niets te maken had met de arrestaties van Jen, lijkt het erop dat we de twee volgende week zullen zien sparren over geruchten verspreid door de laatste die wijzen op de vermeende ontrouw van Meredith.

Kijkers kunnen ook verwachten dat de kilte tussen Jennie en Mary heet wordt, met een clip die lijkt te laten zien dat de eerste een glas gooit na haar aartsvijand.

Wat betreft de vriendschap van Lisa en Meredith, we zullen moeten wachten op de reünie om te zien hoe dat uitpakt en of de twee hun problemen kunnen oplossen.

Meredith Marks en Lisa Barlow
Meredith Marks en Lisa Barlow

Wat er de komende weken ook gebeurt, het v alt niet te ontkennen dat het tweede seizoen van Real Housewives of S alt Lake City het drama van begin tot eind heeft gebracht, en hoewel we niet kunnen wachten om te zien hoe het allemaal speelt uit, we kunnen het niet helpen, maar voelen een steek bij de gedachte dat deze dames over een paar weken van onze schermen verdwijnen!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of S alt Lake City bekijken op Hayu.

Aanbevolen: