RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 21 Review: 'Waarom kunnen we geen vrienden zijn?

Inhoudsopgave:

RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 21 Review: 'Waarom kunnen we geen vrienden zijn?
RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 21 Review: 'Waarom kunnen we geen vrienden zijn?
Anonim

Na maanden van drama dat alleen kan worden omschreven als explosief, bracht 'Why Can't We Be Friends' Real Housewives van het tweede seizoen van S alt Lake City ten einde - maar dat wil niet zeggen dat de spanningen zijn afgenomen.

Verre van dat!

Het afgelopen seizoen heeft het einde van decennialange vriendschappen laten zien, openhartige gesprekken over ras geopend, beschuldigingen van een sekte behandeld en gekenmerkt door de arrestatie van een castlid - en dat was alles voordat de vrouwen begonnen aan de nu beruchte Zion-reis! - dus het is geen verrassing dat de seizoensfinale in ongeveer dezelfde geest volgde.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat 'RHOSLC' seizoensfinale-spoilers

'Waarom kunnen we geen vrienden zijn?' Begint op een rustige noot

Terwijl de seizoensfinale van RHOSLC dramatisch eindigt, begint de aflevering vredig, terwijl de vrouwen zich weer vestigen nadat ze zijn teruggekeerd van de berg Sion.

Kijkers zijn getuige van Jen die haar huis inpakt voorafgaand aan de inkrimping van de familie; Lisa plant haar Vida Tequila-feestje; Meredith organiseert een fotoshoot voor haar sieradenlijn en Mary speelt een spelletje putt-putt met haar zoon.

Heather organiseert ondertussen een gedenkteken voor haar overleden vader, en brengt een aantal van haar dierbaren samen om zijn leven te vieren; en Whitney doet er alles aan om haar relatie met Justin op te fleuren.

Alles lijkt semi-rustig in de staat Utah…maar dat is voordat de cast wordt herenigd op Lisa's feest.

Lisa organiseert een op de jaren 80 Food Court-geïnspireerde Bash

Ter ere van de lancering van hun met kristallen versierde tequilafles, organiseert Lisa een feest dat geïnspireerd is op het einde van de jaren 80, begin jaren 90, hoewel het geen themafeest is.

Integendeel, Lisa grapt dat ze een hekel heeft aan themafeesten, evenals kostuums - "en ik hoop dat mensen dit niet letterlijk nemen en verschijnen als Madonna."

Lisa Barlow en Jen Shah van RHOSLC
Lisa Barlow en Jen Shah van RHOSLC

Gelukkig voor alle aanwezigen, gaat niemand helemaal uit met een kostuumachtige look, maar wat de 'bash' betreft - het lijkt erop dat sommige dames dat ter harte nemen.

Mary komt naar het feest in een minder dan feestelijke stemming

Mary kiest ervoor om haar gezicht te laten zien op het Vida-feest, maar ze maakt duidelijk dat ze niet echt geïnteresseerd is in het product. Integendeel, ze gaat naar de bar om water te vragen.

Gevraagd door een producer waarom ze niet in plaats daarvan Vida had besteld, grapt Mary, "Ik heb gewoon het gevoel dat haar tequila naar water smaakt."

Zout aan de wond toevoegen, vervolgt ze, "Ik bedoel, het is net als Lisa. Gewoon… blah. En dan krijg je aan het eind een rare smaak in je mond."

Mary Butts komt op gespannen voet met Whitney, dan Jennie

Ondanks het vermijden van de meeste van haar mede-sterren (in het bijzonder, opmerkend dat ze Jennie Nguyen botweg negeerde - "Ik wou dat ik haar gewoon kon 'poffen'. Weg!"), wordt Mary benaderd door Whitney terwijl ze met coach Shah praat.

Aanvankelijk terughoudend om met Whitney te praten, wijst Mary erop dat er geen manier is om een helder gesprek met de eerste te hebben, tenzij ze nuchter is. Maar uiteindelijk geeft ze toe en verhuist naar een bank waar de twee proberen hun herhaalde run-ins uit te roeien.

Die poging is echter van korte duur, en al snel na het begin van hun gesprek raakt Jennie erbij betrokken.

Dit zet Mary ertoe aan om Jennie uit te spotten omdat " ons op de vingers getikt heeft, " waarop Jennie terugvuurt dat zo'n opmerking 'onopgevoed' was.

Jennie gooit een glas naar Mary en spoort haar aan om snel te vertrekken

Nadat Mary weigert om met Jennie om te gaan, belt de laatste haar om te zeggen wat ze in haar gezicht moet zeggen, voordat ze een glas naar haar gooit, in een scène die griezelig doet denken aan Jen Shah's eigen glasgooiincident in het seizoen een.

Dit levert een lach op van Jen, die naar haar biechtstoel gaat om de stint "schattig" te noemen - en om erop te wijzen dat ze destijds het glas verder liet groeien.

Wat betreft Mary's deel, dit markeert haar vertrek, en de kerkleider verlaat het feest en klaagt dat als niemand op het evenement iemand een glas naar haar zag gooien als een probleem, "het maakt je vraagt je af wie je vrienden zijn."

Chaos barst los wanneer Jen Meredith vraagt naar de status van hun vriendschap

Vers van het glasgooien, maakt Jen van de gelegenheid gebruik om Meredith nogmaals onder de aandacht te brengen over de staat van hun vriendschap.

Na een poging uit te leggen dat ze vorig seizoen nog steeds een onopgelost trauma had met betrekking tot Jens opmerkingen over haar huwelijk en gezin, raakt Meredith steeds meer in de war - en beweert dat ze informatie heeft over veel van de buitenechtelijke affaires van haar mede-sterren.

Dit markeert het afscheid van de groep, waarbij Heather weg stormt van de groep en Meredith het evenement helemaal verlaat.

Jennie verliest een updatekaart

Buiten het drama dat zich op het scherm afspeelt, hebben veel fans met arendsogen er snel op gewezen dat terwijl elk van de andere castleden de gebruikelijke 'updatekaart' kreeg, seizoen 2 newbie - en nu bijl castlid - Jennie was niet.

Zoals fans weten, is Jennie na slechts één seizoen van de show gehaald, nadat de nu verwijderde anti-BLM Facebook-berichten opnieuw de kop opstaken.

Na een wild seizoen ziet de driedelige 'RHOSLC'-reünie er veelbelovend uit

RHOSLC seizoen 2 is misschien in zekere zin voorbij, maar we hebben nog meer afleveringen om naar uit te kijken, dankzij wat is aangeprezen als een "explosieve" 3-delige reünie speciaal.

Helaas zal Mary niet aanwezig zijn op de reünie, en kijkers hadden hun laatste kans om een glimp op te vangen van mevrouw Cosby toen ze het Vida-feest verliet.

Maar, Mary of niet, de show moet doorgaan! En met de kans om Utah's favoriete realitysterren nog een tijdje vast te houden, konden fans niet gelukkiger zijn!

Aanbevolen: