RHOSLC Seizoen 2 Aflevering 24 Review: 'Reunion Part 3

Inhoudsopgave:

RHOSLC Seizoen 2 Aflevering 24 Review: 'Reunion Part 3
RHOSLC Seizoen 2 Aflevering 24 Review: 'Reunion Part 3
Anonim

De afgelopen 6 maanden waren een achtbaan voor Real Housewives van S alt Lake City-fans, en deze week trekt een seizoen dat alleen als 'episch' kan worden omschreven naar een sluit af met deel 3 van de reünie.

In de afgelopen 24 afleveringen hebben kijkers vriendschappen zien bloeien en haperen, schadelijke geruchten de ronde doen, een castlid gearresteerd en natuurlijk alles wat er in Zion gebeurde - en hadden we al gezegd dat dit slechts seizoen 2 was?

De sterren van RHOSLC zijn vaste fanfavorieten geworden - sommige worden zelfs 'iconen' genoemd in de Real Housewives-franchise - dus het is alleen maar passend dat hun tweede seizoen op een hoogtepunt eindigt, waardoor we op het randje blijven van onze stoelen voor seizoen 3.

Dus, wat gebeurde er in de allerlaatste aflevering van seizoen 2? Lees verder om erachter te komen!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor deel 3 van de 'RHOSLC' seizoen 2 reünie

Seth Marks deelt zijn kijk op Lisa Barlows hete microfoonmoment

In deel 3 van de reünie komen de echtgenoten samen met hun vrouwen op het podium - met uitzondering van Seth Marks, die er niet persoonlijk bij kon zijn, maar inbelt via een videogesprek.

Niemand die de olifant in de kamer uit de weg gaat, begint Andy Cohen met Seth te vragen hoe hij zich voelde, toen hij Lisa Barlow hoorde beweren dat zijn vrouw met half New York naar bed was geweest."

Ooit de grappenmaker, antwoordt Seth, "heeft ze je verteld dat ik seks had met de andere helft?"

Seth legt vervolgens uit dat Meredith onoverkomelijke pijn ervoer tijdens het filmen van het seizoen, in het bijzonder verwijzend naar het overlijden van haar vader, en deelt dat veel van zijn grappende capriolen voortkwamen uit de wens om "een ezel van mezelf te maken" om "af te leiden van de zwaarte" van alles waar de familie mee te maken had.

Seth onthult ook dat hij open zou staan voor het helen van de kloof tussen de families Barlow en Marks, waarbij hij erop wijst dat ze elkaar "super goed" kennen.

Wat Meredith betreft, het kan wat meer tijd kosten om haar vergiffenis te krijgen.

Terwijl Andy speculeert dat hij denkt dat hij later in de aflevering het ijs een beetje ziet breken tussen haar en Lisa, zoomt de camera in op Meredith die gewoon haar hoofd schudt, voordat Lisa erkent, "Ik denk dat dat wat meer werk gaat kosten."

Coach Shah en Duy Nguyen benadrukken het belang van therapie

Nadat Andy Duy Nguyen had gevraagd of hij meer kinderen wilde hebben, ondanks dat Jennie 9 miskramen heeft gehad en een doodgeboren dochter heeft gekregen, onthult hij dat veel van zijn redenering destijds gebaseerd was op logica in plaats van emotie - en dat hij sindsdien in therapie is geweest.

Dit zet coach Sharrieff Shah ertoe aan om het belang van therapie voor mannen te benadrukken, gebruikmakend van de analogie dat, hoewel veel mannen gewichten zouden heffen voor hun lichaam, maar weinigen bereid zijn om het emotionele optillen dat bij therapie hoort te doen.

Sharrieff legt ook uit dat therapie vaak zelfs nooit als een optie wordt beschouwd voor zwarte mannen; waarop Duy antwoordt dat Aziatische mannen ook vaak worstelen met het concept.

De twee smeken mannelijke kijkers om hulp te zoeken wanneer ze die nodig hebben, wat eens te meer bewijst dat, hoewel RHOSLC een licht kan schijnen op een hoop drama, de sterren nooit bang zijn om hartverscheurende en serieuzere onderwerpen uit de weg te gaan.

Jen Shah spreekt de speculatie over haar rijkdom aan

Met dat in gedachten is het geen verrassing dat Jen er snel op wijst dat veel van de speculaties rond haar levensstijl en rijkdom in de nasleep van haar arrestatie afkomstig leek te zijn van een plaats van onbewuste vooringenomenheid en zelfs racisme.

Terugkijkend op hoe ze zich voelde toen ze haar mede-sterren zag wegen op haar onschuld, deelt Jen dat ze diep beledigd was door mensen die suggereerden dat haar rijkdom van alles kwam behalve het harde werk van haar en Sharrieff.

Jen wijst erop dat Sharrieff wordt behandeld alsof hij een "little league-coach" is in plaats van een voormalig NFL-agent en advocaat van meer dan tien jaar.

"Ik begrijp niet hoe het zo baanbrekend is dat Jen, het bruine meisje en haar zwarte man… al dit geld krijgen, " ze rookt, en verdubbelt die insinuaties dat ze een "sugar daddy" fonds had, haar levensstijl was op zijn zachtst gezegd beledigend.

Jen vertelt over het proces

Hoewel fans misschien grapten dat het drama dit seizoen explosief genoeg was om Jens proces af te leiden, speelde het wel een rol bij het versterken van het seizoen als niets minder dan iconisch.

Nu het onderzoek nog gaande is, kan Jen niet alles beantwoorden wat Andy vraagt, maar ze kan één ding doen: haar onschuld handhaven.

Sharrieff vertelt ook over Jens emotionele reactie op de beproeving en onthult dat zijn vrouw in een diepe depressie is gezonken waardoor ze soms bedlegerig is.

De twee zijn echter uit noodzaak optimistisch gebleven.

De dames vertrekken lachend

Ongelooflijke beschuldigingen, beschuldigingen, ruzies en vooral vriendschap, seizoen 2 van RHOSLC heeft het allemaal gehad - en zelfs op de moeilijkste momenten die deze vrouwen meemaakten, konden kijkers op hun gevoel voor humor rekenen.

Als we daaraan trouw blijven, komt zelfs het zwaarste gesprek van de Reunion tot een einde met een grap, waarbij Andy Jen vraagt waarom ze dacht dat ze het doelwit was van de autoriteiten, waarop Jen antwoordt: "omdat Meredith de FBI heeft gebeld!" gevolgd door een snelle, "grapje."

Als er één ding is waar fans van houden aan RHOSLC, dan is het wel de sympathie van de show

Kijkers zullen moeten wachten tot ten minste juli 2022 om het definitieve vonnis van Jen Shah's proces te zien, en velen weten nog steeds niet waar ze aan toe zijn - maar één ding waar het meest over eens is, is dat van Jen - en dat van de show, meer in het algemeen - likbaarheid.

Of het nu gaat om een fraudezaak of een schreeuwende wedstrijd in Zion, een ruzie tussen vrienden of een vernietigende beschuldiging, kijkers kunnen op één ding rekenen van deze franchise is het vermogen van de cast om de humor in bijna elke situatie te vinden.

Terwijl Heather Gay aan het einde van de reünie proost, is de cast van RHOSLC, "fenomenaal, mooi, modieus, echt, nep en f up, en daarom stem je af in."

We zijn het er niet meer mee eens - en we kunnen niet wachten tot volgend seizoen!

Fans kunnen afleveringen van Real Housewives of S alt Lake City altijd en overal opnieuw bekijken op hayu.

Aanbevolen: