Is Paris Jackson de rijkste van de kinderen van Michael Jackson?

Inhoudsopgave:

Is Paris Jackson de rijkste van de kinderen van Michael Jackson?
Is Paris Jackson de rijkste van de kinderen van Michael Jackson?
Anonim

Toen Michael Jackson in 2009 stierf, liet de ervaren muziekster zijn drie kinderen, Prince, Paris en Bigi (ook bekend als Blanket) achter. Jaren na zijn dood leiden de kinderen een zeer succesvolle carrière, maar hoe rijk zijn ze precies?

Michael Jacksons dood op 50-jarige leeftijd liet de wereld in shock en liefdesverdriet achter. De ervaren muziekster, geliefd bij miljoenen, had talloze jaren geregeerd als de King of Pop en bracht meerdere topnummers uit.

Naast zijn muzikale erfenis en altijd groene discografie, liet de veteraan ook drie kinderen achter; Prins Michael Jackson, Paris Jackson en jongste zoon Prins Michael Jackson II (a.k.a Bigi of Deken). Michael heeft zijn moeder aangewezen om zijn kinderen op te voeden, en nu, meer dan tien jaar na zijn dood, zijn ze allemaal volwassen en leiden ze hun individuele leven en carrière.

Oudste zoon Prince werkt momenteel achter de schermen in Hollywood als producer en regisseur. Een van zijn meest opvallende werken is het regisseren van een videoclip voor zijn jongere zus Paris, die naast muzikant ook model en actrice is.

In tegenstelling tot zijn oudere broers en zussen is er echter niet veel bekend over Bigi, die een rustig leven leidt met weinig tot geen aanwezigheid op sociale media.

8 Waar zijn de kinderen van Michael Jackson nu?

Michaels oudste kind, Prince, zette zijn studie voort nadat de legendarische muzikant stierf. In 2019 studeerde hij af aan de Loyola Marymount University met een graad in bedrijfskunde.

Tijdens zijn studietijd ontmoette Prince Molly Schirmang en begon een relatie met Molly Schirmang, en het paar zette hun romance voort na hun afstuderen.

In tegenstelling tot zijn vader heeft Prince, die niet kan zingen of dansen, geen plannen om muzikant te worden; in plaats daarvan ligt zijn interesse achter de camera's. In een gesprek met Entertainment Tonight zei hij:

"Ik wil een allrounder worden als producer, regisseur, scenarioschrijver en acteur."

Prince heeft ook veel belangstelling voor liefdadigheidswerk dat hij via de Heal Los Angeles Foundation heeft gedaan om jongeren in de binnenstad te ondersteunen door middel van educatieve initiatieven en voedzame ma altijden.

Ondertussen omarmde de tweede geboren en enige dochter Paris Hollywood en werd een aspirant-acteur, model en zanger. Paris speelde in meerdere films, waaronder de tv-serie Star and Scream en de film Gringo.

De actrice is ook getekend bij IMG Models en zingt momenteel onder de alias PK Dragonfly in de muzikale groep The Soundflowers.

In tegenstelling tot zijn broers en zussen is het jongste kind Bigi uit de schijnwerpers gebleven. Hij heeft geen social media-account, maar verschijnt af en toe op de Instagram-pagina's van Prince en Paris wanneer ze zijn foto's delen.

7 Hoeveel is Paris Jackson waard?

Afgezien van wat Michael haar als erfenis heeft nagelaten, heeft Paris gewerkt aan een zang- en acteercarrière. Als actrice verscheen ze in meerdere films en tv-shows, waaronder Habit, naast Bella Thorne en Gavin Rosedale. Paris bracht ook haar album Wilted uit in november 2010

Hoewel Michael stierf met een negatief banksaldo van $500 miljoen, heeft de familie sinds zijn dood meer dan $700 miljoen kunnen verdienen aan zijn muziekroy alty's en andere commerciële ondernemingen.

Sinds zijn dood hebben Paris en haar broers elk jaar $ 8 miljoen ontvangen van de nalatenschap van de overleden muzikant. Bovendien wordt aangenomen dat de kinderen in totaal ongeveer $ 2 miljard erven wanneer ze de leeftijd van 33 jaar bereiken.

Afgezien van de jaarlijkse toelage verdient Paris veel met haar werk in film, tv, modellenwerk en muziek. Het inkomen uit haar carrière, opgeteld met haar erfenis en toelage, heeft het vermogen van Parijs op $ 100 miljoen gebracht.

6 Is Parijs rijker dan Prince en Bigi?

Prince en Paris leiden allebei een zeer succesvolle carrière in Hollywood en dragen bij aan hun rijkdom, in tegenstelling tot hun jongere broer Bigi. Maar volgens Celebrity Net Worth zijn de kinderen naar verluidt allemaal $ 100 miljoen waard.

5 Wie is de rijkste Jackson in de familie Jackson?

De familie Jackson verwierf in de jaren zestig een landelijke bekendheid toen een aantal broers, opgeleid door hun vader, Joseph Jackson, van lokale talenten naar muzikale supersterren gingen.

Beroemd als The Jackson 5, bestaande uit Marlon Jackson, Jackie Jackson, Tito Jackson, Jermaine Jackson en Michael Jackson, won de groep meerdere prijzen en bracht ze topnummers uit.

Naast de vijf kinderen die al in de groep zaten, kregen vader Joe en moeder Katherine nog vier kinderen, waaronder zussen Janet, Latoya, Rebbie en de op één na jongste zoon Randy.

Door de jaren heen raakten de zussen ook betrokken bij muziek en werden ze erkend en succesvol. Maar naarmate de jaren vorderden, konden ze niet allemaal hun financiën en carrière adequaat beheren.

Michael was niet alleen de meest getalenteerde en beroemde van de Jackson-broers en zussen, maar bleef ook de rijkste van de broers en zussen.

4 Wat is het vermogen van Paris Jackson in 202

3 Hoe besteedt Paris Jackson haar vermogen?

Parijs kon elke levensstijl leven die ze wilde met een nettowaarde van $ 100 miljoen. In 2017 kocht ze op 19-jarige leeftijd een huis in Topanga, Californië, voor $ 2 miljoen.

Naast haar dure herenhuis is Parijs ook een liefhebber van dure auto's. Het jonge model heeft een Jeep Wrangler in haar collectie, die meer dan $ 30.000 kost, en een duurdere Cadillac Escalade, die ongeveer $ 96.000 kost.

Afgezien van haar dure bezittingen, staat Paris ook bekend als een aardig persoon die haar vrienden overlaadt met geschenken en ze meeneemt op reis. Ze geeft ook veel geld uit aan het kopen van muziekinstrumenten, het krijgen van tatoeages en haar geliefde Vans-schoenen.

2 Treedt Paris Jackson in de voetsporen van haar vader?

Paris trad actief in de voetsporen van haar vader door zelf een bekende muzikant te worden. In 2018 vormde ze de folkband The Soundflowers met Gabriel Glenn.

Ze traden voor het eerst op tijdens Canyon Sessions op 23 juni 2018 en brachten in juni 2020 een titelloze EP uit. Paris voert ook de zang en de ukelele uit.

Parijs is ook in de voetsporen van haar vader getreden door liefdadigheidswerk op zich te nemen en naar landen als Malawi en Zuid-Afrika te reizen om mensen in nood te helpen.

1 Was Paris Jackson dicht bij haar vader?

In tegenstelling tot haar broers, Prince en Bigi, heeft Paris zich altijd uitgesproken over haar relatie met hun overleden vader en hoe hecht ze waren. Als kinderen verklaarde Paris dat Michael ervan hield om met hen te koken, en hij leerde haar zelfs zoeteaardappeltaart te maken.

Toen ze acht jaar oud was en verliefd werd op een vrouw op een tijdschriftomslag, vertelde ze het ook aan haar vader, die, in plaats van boos te worden zoals sommige ouders, haar alleen plaagde.

Parijs onthulde ook dat hun vader wilde dat ze trots waren op hun zwarte roots. Michael steunde haar dromen en als kind zou hij haar vertellen dat ze groter zou kunnen zijn dan hij als ze dat wilde. En als Paris de levensstijl van beroemdheden niet wilde, kon ze doen wat ze wilde, zolang het haar maar gelukkig maakte.

Aanbevolen: