Wil John Cena aan een superheldenfilm werken met Dwayne Johnson?

Inhoudsopgave:

Wil John Cena aan een superheldenfilm werken met Dwayne Johnson?
Wil John Cena aan een superheldenfilm werken met Dwayne Johnson?
Anonim

John Cena lijkt goed op weg om een grote Hollywood-ster te worden, vooral gezien zijn recente succes met 'Peacemaker'. Niet alleen heeft de rol zijn vermogen vergroot, maar hij krijgt ook veel lof voor zijn vertolking in de HBO MAX-serie gemaakt door James Gunn.

Een andere Hollywood-ster waar Cena erg bekend mee is, is niemand minder dan Dwayne Johnson DJ slaapt nauwelijks, gezien zijn krankzinnige schema, en hij staat ook op het punt om het superheldenpak in zijn vertolking te dagen van 'Zwarte Adam'. Gezien het feit dat beide sterren superheldenpakken aan het worden zijn, blijft de vraag of ze ooit zullen samenwerken voor een DC-project? Gezien de recente reactie van John Cena, is er misschien een kans.

Hoe vinden John Cena en Dwayne Johnson het om samen aan een superheldenfilm te werken?

Dus hoe vindt John Cena het om samen te werken met Dwayne Johnson? Welnu, vanuit het standpunt van Dwayne heeft hij nog geen commentaar op de zaak, vooral gezien zijn volle agenda. Cena besprak het onderwerp echter meerdere keren en besprak onlangs hoe het zou zijn voor Peacemaker en Black Adam om hun krachten te bundelen voor DC.

Zelfs voordat het superheldenwerk begon, gaf Cena altijd toe dat hij meer dan bereid zou zijn om naast Johnson te werken, maar plannen kan moeilijk zijn.

"Neem iemand als Dwayne [Johnson], die zich in zijn eigen universum bevindt. Hij heeft het zo druk en met zulke kwaliteitsprojecten. Er zouden veel sterren in de rij moeten staan. Het kan ter zake zijn het is te ingewikkeld, ik weet het niet, maar man, het klinkt vermakelijk.”

Dwayne Johnson en John Cena werkten samen tijdens hun tijd in WWE en in het begin konden de twee niet met elkaar opschieten achter de schermen.

Gezien zijn succes als Peacemaker, werd Cena onlangs gevraagd hoe hij het zou vinden om met Black Adam samen te werken en in werkelijkheid is zijn mening hierover niet veranderd.

John Cena gaf commentaar op zijn gedachten over het werken met Dwayne Johnson in de toekomst

Het zou een mogelijkheid zijn en iets wat veel fans graag zouden zien in de toekomst, dat Peacemaker en Black Adam samenwerken. John Cena besprak de zaak en volgens Comic Book is de ster zeer voor de mogelijkheid, en stelt dat het een eer en een voorrecht zou zijn om samen met DJ te werken.

"Ik zal elke keer hetzelfde zeggen met mogelijkheden in het soort universum … het zou een eer en een voorrecht zijn om met hem te kunnen optreden. Ik denk dat er nog steeds een gepassioneerde markt is die wil zie hem binnen. Maar het spijt me, man, dat is gewoon niet mijn keuze, dus ik weet het niet. Het is zo ver buiten mij. Het gaat verder dan wat ik kan controleren."

Hoewel Cena ervoor open zou staan, hebben beide hun schema's vol, vooral The Rock die in de toekomst een overvloed aan films heeft, om nog maar te zwijgen van zijn kledinglijn, tequila-merk, voetbalcompetitie en zoveel andere projecten die we waarschijnlijk weet het nog niet eens.

Maar wie weet, misschien zullen de dingen op een dag logisch worden en zullen twee zich eindelijk verenigen op een groot scherm en niet in een vierkante cirkel…

Hoewel de twee misschien openstaan voor zo'n avontuur, is een bepaald iemand die dicht bij hen staat niet…

Niet iedereen wil met John Cena en Dwayne Johnson werken

Wat Dave Bautista betreft, zou hij niet geïnteresseerd zijn om met een van de twee samen te werken. Volgens Dave zijn de twee filmsterren terwijl zijn doel was om acteur te worden.

"Vergelijk me niet met The Rock of John Cena. Iedereen doet het. Die jongens zijn worstelaars die filmsterren werden. Ik ben… iets anders. Ik was een worstelaar. Nu ben ik een acteur."

Dave Bautista was volledig blut toen hij begon met acteren en bovendien waren zijn acteervaardigheden naar eigen zeggen onvoldoende, totdat hij een acteercoach inhuurde.

Dave zou verder stellen dat The Rock geen goede acteur is…

John Cena becommentarieerde Dave's woorden en begreep wat hij te zeggen had.

"Ik denk dat als iemand zo'n uitspraak doet, ik denk dat het belangrijkste is om te proberen de dingen vanuit hun perspectief te bekijken. Dave heeft zo hard aan zijn vak gewerkt en hij is zo toegewijd aan zijn personages en echt wil een oeuvre naar voren brengen dat hem zijn eigen identiteit geeft. Dat begrijp ik 100%."

"Hij wil gewoon geïdentificeerd en erkend worden voor zijn werk."

Wie weet of er in de toekomst dingen zullen veranderen…

Aanbevolen: