Hoe Christina Cole echt voelde over het werken met Amanda Bynes over wat een meisje wil

Inhoudsopgave:

Hoe Christina Cole echt voelde over het werken met Amanda Bynes over wat een meisje wil
Hoe Christina Cole echt voelde over het werken met Amanda Bynes over wat een meisje wil
Anonim

Nu het conservatorium van Amanda Bynes is afgelopen, vragen veel fans zich af wat ze nu gaat doen. Ondanks dat de zorgen over haar welzijn en haar relatie nog steeds toenemen, is er nog steeds hoop dat ze zal terugkeren naar acteren.

Amanda Bynes was zonder twijfel een van de grootste jonge sterren in de vroege jaren 2000 en speelde in enkele van de meest geliefde films van dat decennium. Hoewel What A Girl Wants uit 2003 niet bovenaan de lijst staat, heeft het zeker een toegewijde fanbase.

Dit is gedeeltelijk te danken aan de ondersteunende cast, waaronder Colin Firth, Jonathan Pryce, Kelly Preston, Oliver James en Christina Cole die Clarissa Payne speelde.

De toekomstige Suits-ster werd uiteindelijk een scene-stealer. Ze speelt de belangrijkste antagonist van het personage van Amanda Bynes, die vanuit Amerika naar Engeland reist op zoek naar haar lang verloren gewaande vader, een kandidaat voor premier. De aristocratische Clarissa is zijn toekomstige stiefdochter, en, man, was ze ooit een snotterige schurk.

Tijdens een interview met Vulture ging Christina in detail over hoe ze de rol kreeg, het plezier dat ze op de set had en haar echte relatie met Amanda.

Hoe Christina Cole werd gegoten in wat een meisje wil

Naast een tv-film was Clarissa Payne de allereerste rol van Christina Cole. Ze was vroeg afgestudeerd van haar toneelschool in Oxford omdat ze de baan had geboekt.

"Het was een briljante rol in een briljante film, en ik kon daar wegkomen", zei Christina Cole tegen Vulture.

"Ik slaagde erin een agent te boeken en het bureau begon me snel voor te bereiden op audities. What a Girl Wants was een van de eerste scripts die ik kreeg. Voor ik het wist, was ik in de auditieruimte met de regisseur, mijn regels lezend en mijn best doend."

Hoewel veel toneelscholen broedplaatsen zijn voor jaloezie, beweerde Christina dat de meeste van haar klasgenoten haar redelijk vroegen om zo'n spraakmakende baan te boeken.

Christina Cole's relatie met Amanda Bynes

Op het moment dat What A Girl Wants uitkwam, was Amanda Bynes op het hoogtepunt van haar carrière. Noord-Amerikanen waren geobsedeerd door haar werk, waaronder Big Fat Liar, The Amanda Show en All That.

What A Girl Wants was de eerste film die ze kopte en het leidde tot een aantal projecten tot haar pensionering in 2010.

Ondanks Amanda's succes beweerde Christina dat ze niet wist hoe geliefd Amanda was in Amerika voorafgaand aan What A Girl Wants.

"Ik moet toegeven dat ik me niet bewust was van haar toen ik auditie deed voor de rol. Ik was iets ouder dan haar en keek niet naar dat soort shows", zei Christina tegen Vulture. "Ik had toen ook geen kinderen, dus dat moet me gewoon gemist hebben. Ik was me nog niet bewust van haar superkracht in Engeland. Ze was waarschijnlijk enorm aanwezig, om eerlijk te zijn."

Tijdens haar interview met Vulture legde Christina uit wat ze van Amanda vond toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

"Ik kan niet geloven dat het zo lang geleden is. Ik herinner me dat ze absoluut lief was. Ze was toen erg jong en had zeker een beetje heimwee. Ze was op zoek naar comfort en dingen die Engeland niet deed hebben op dat moment. Maar ze went vrij snel om ons heen."

Hoewel Amanda naar Engeland kwam met een stel Amerikaanse gevoeligheden, dacht Christina dat ze buitengewoon nuchter was en de zeer publieke problemen waarmee ze uiteindelijk te maken zou krijgen niet kon voorzien.

"Dat had ik helemaal niet verwacht", zei Christina over alle schandalen van Amanda. "Ik voelde me zo verdrietig voor haar toen dat allemaal begon. Misschien kreeg ze te veel dingen opgelegd toen ze jong was."

Christina Cole en Amanda Bynes' relatie na wat een meisje wil

Hoewel sommige sterren uitzonderlijk hecht worden nadat ze samen een show of film hebben gemaakt, waren Christina en Amanda dat niet. Niet omdat ze elkaar niet mochten, maar omdat hun leven een andere richting op ging. Het enige castlid met wie Christina een hechtere band kreeg nadat What A Girl Wants was ingepakt, was Elieen Atkins, die Jocelyne Dashwood speelde.

"Eileen Atkins kwam een paar jaar later bij me op bezoek terwijl ik een toneelstuk deed en schreef me een heel vriendelijke brief na de show, wat een leuke traktatie was."

Wat betreft Christina's gevoelens over de film uit 2003, ze beweerde dat ze er nog steeds om herinnerd wordt.

"Jonge kinderen zouden op straat bang en een beetje bang voor me zijn. Op die leeftijd nemen ze gewoon aan dat jij die persoon bent, wat triest is, maar je kunt niet echt van gedachten veranderen. Het was absoluut goed voor mij in termen van blootstelling. Ik kreeg een Amerikaanse agent uit de film, die de reis voor mij als acteur op een grotere basis begon. Het is echt een heel iconische film geweest in de daaropvolgende jaren, nietwaar? Het was een cadeau dat op mijn schoot belandde en ik ben je eeuwig dankbaar."

Aanbevolen: