John Cena kreeg te horen dat hij moest stoppen met werken aan een film die misschien nooit het daglicht zou zien

Inhoudsopgave:

John Cena kreeg te horen dat hij moest stoppen met werken aan een film die misschien nooit het daglicht zou zien
John Cena kreeg te horen dat hij moest stoppen met werken aan een film die misschien nooit het daglicht zou zien
Anonim

Dankzij zijn rol in 'Peacemaker' gaat de bankrekening van John Cena omhoog en dat geldt ook voor zijn populariteit dankzij de HBO MAX-serie. In werkelijkheid ging hij door veel strijd heen om het in Hollywood te maken, het was pas in 'Trainwreck' dat de dingen eindelijk op hun plaats begonnen te vallen.

Zijn uiterlijk is een groot deel van zijn succes, maar toen het tijd was om een bepaalde film op te nemen, werd Cena gevraagd om in plaats daarvan aan zijn flexibiliteit te werken. Iemand als Dwayne Johnson weet hier alles van, aangezien de acteur vroeg in zijn Hollywood-carrière ook werd gevraagd om af te vallen.

We bekijken hoe John Cena zich voelde over de transformatie en wat er precies achter de schermen plaatsvond tijdens zijn film naast Jackie Chan.

John Cena heeft zijn trainingsstructuur de afgelopen jaren volledig veranderd

Voordat hij de wereld van acteren en sportentertainment betrad, probeerde John Cena bodybuilding uit. Het is duidelijk dat de 'Peacemaker'-ster het een en ander weet over in vorm komen.

Maar interessant genoeg is, zoals hij samen met GQ onthulde, zijn trainingsstructuur de afgelopen jaren een beetje veranderd. Cena slaat nog steeds zijn samengestelde bewegingen, maar deze keer is het gewicht verminderd. Bovendien legt hij een enorme nadruk op stretching en mobiliteitswerk voor en na de trainingssessie.

"Nu probeer ik gewichten op te heffen als ik 80 ben, dus ik moet op de lange termijn een beetje meer voor mezelf zorgen. Ik heb een perspectief van 40.000 voet. Het is veel meer werk aan flexibiliteit en veel meer opwarmen. De dingen die ik haatte om te doen? Ik heb geleerd om het leuk te vinden, gewoon omdat ik me er goed bij voel voor de dingen die ik leuk vind."

Tegenwoordig begint hij zijn routine met een cardiotraining van 15 minuten, gevolgd door de eigenlijke krachttraining, en eindigt dan met 40 minuten tot een uur statisch rekken. Nogmaals, John tilt voor een lang leven.

Zijn trainingen verschilden voor een bepaalde filmrol. John verloor niet alleen een hoop gewicht, maar zijn humeur was ook heel anders, hij ging bijna door een depressie.

John Cena verloor 20 pond tijdens de opnames van 'Snafu'

Dit is echt niets nieuws in de wereld van Hollywood, dat je wordt gevraagd om af te vallen voor een filmrol. Als het echter om iemand als John Cena gaat, is dit veel moeilijker om te doen, vooral gezien de hoeveelheid werk die het kostte om dat soort spieren in de eerste plaats op te bouwen.

Het was om die reden dat Cena depressief werd toen hij zich voorbereidde op de rol van 'Snafu'. Wat naast Jackie Chan van het grootste belang was, was zijn flexibiliteit en mobiliteit, niet zijn grootte.

"Het kon ze niets schelen hoe sterk ik was. Ze wilden gewoon dat ik over mijn hoofd schopte, wat onmogelijk was. Ik ging daarheen om ongeveer drie maanden met hem te trainen en ze rekten me uit als taffy. Ik viel meteen 20 kilo af, wat erg moeilijk voor me was. Ik raakte zelfs in een rare depressie omdat het was alsof ik alles verloor waar ik 30 jaar aan gewerkt heb!"

Hoewel de verandering moeilijk was, onthulde Cena dat hij minder pijn had en dankzij de voorbereiding voor de film langer begon te lopen. Zijn mobiliteit was ook verbeterd.

Ondanks al het werk dat hij erin gestoken heeft, zal de film misschien nooit het daglicht zien.

De John Cena en Jackie Chan-film wordt mogelijk nooit uitgebracht vanwege controverse achter de schermen

Gezien de verbroken relatie tussen filmmakers in China en de VS, zal de film misschien nooit het daglicht zien. Tel daarbij alle complicaties op die tijdens de pandemie hebben plaatsgevonden, en het maakt de release van de film des te verwarrender.

Cena zou ook in de problemen komen, toen hij Taiwan als een land verwees, iets dat een groot nee-nee was voor degenen in China.

Cena zou zich er eigenlijk voor verontschuldigen.

"Ik heb een fout gemaakt, ik moet nu zeggen. Het is zo zo zo zo zo belangrijk, ik hou van en respecteer Chinese mensen", zei Cena tegen zijn 600.000 fans op zijn Chinese Weibo-account. Het spijt me heel erg voor mijn fouten. Sorry. Sorry. Het spijt me echt. Je moet begrijpen dat ik van China en de Chinezen hou en ze respecteer."

Cena maakte de fout door te stellen dat Taiwan het eerste land zou zijn dat 'Fast 9' gaat kijken. Gezien alles wat er is gebeurd, wie weet of we Cena's extreme transformatie ooit op het grote scherm zullen zien.

Aanbevolen: